31 yasındayım
Adet oldun mu hiçiliskiden sonra 16. Gün biraz önce test yaptım belli belirsiz hayalet gibi bi cizgi cıktı ayyy kalbim durcak varmı ki gebelik yarın sabah bidaha mı yapsam olmazsa cuma günü kan mı versem
Yok canım hic olmadımAdet oldun mu hiç
Hmm o zaman hamilelik olasılığın düşüktür bende bir kez öyle olmuştu kan testi yaptırdık negatif çıktı ama yinede belli olmaz☺Yok canım hic olmadım
Insallah canım cuma günü kan vericem bakalımHmm o zaman hamilelik olasılığın düşüktür bende bir kez öyle olmuştu kan testi yaptırdık negatif çıktı ama yinede belli olmaz☺
Hadi bakalım hayırlısı olsunInsallah canım cuma günü kan vericem bakalım
Amin canımHadi bakalım hayırlısı olsun
Cnm gittin mi doktora14 ocak persembe doktordan randevu aldm varsa bisey cıkar sanırım
Gittim canım ultrasonla baktı hamilelik görünmüyo rahim tertemiz dedi ama kesin olması icin kan testi istedi bide neden adet olmuyorum diye hormon testi istedi sabah 9 da kan vericem 2.30 da alıcam sonuclarıCnm gittin mi doktora
Evet canım hayırlısıbenim e cocugum var 2.ye emdirirken hamile kaldım 34 aylık bir oglum 15 aylık bi kızım varHadi bakalım hayırlısı olsun e mziriyorsun ondan olmuyordur. Kaç çocuğun vardı senin
Saol canım Allah razı olsunOhh ne güzel Allah bağışlasın
Tamam canım cok saol bakalım doktor ne dicek cok kasıklarım agrıyo belkide artık adwt olma vaktim geliyodurProlaktinn yüksek o da emzirdigin için ve bu da adet olmayı baskiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?