dogumdan sonra hiç adet olmadan hamile kalınır mı?

iliskiden sonra 16. Gün biraz önce test yaptım belli belirsiz hayalet gibi bi cizgi cıktı ayyy kalbim durcak varmı ki gebelik yarın sabah bidaha mı yapsam olmazsa cuma günü kan mı versem

Cnm gittin mi doktora
Gittim canım ultrasonla baktı hamilelik görünmüyo rahim tertemiz dedi ama kesin olması icin kan testi istedi bide neden adet olmuyorum diye hormon testi istedi sabah 9 da kan vericem 2.30 da alıcam sonucları

Canım doktora gittim hamilelik yok cok sükür sonucları saay 2 de doktotora göstericem ama sen anlarmısın degerlerimi yazsam
Tsh 2.55
Beta hcg 0.100
Prolaktin 98.77
LH 1.14
Fsh 3.93
Estradiol 5.00

Merhabalar benim kızım da 10 aylık. Kızım 4 aylıkken 3 aylık korunma iğnesi vurdurdum aralıkta süresi bitti. Tekrar vurdurmadim. Çünkü o 3 ayın neredeyse 1.5 ayı hergün leke leke kanama ile geçti. Ve bir daha adet olmadım. Kizim emiyor hala. Bu prolaktin hormonunu saglik ocağında olcturebilir miyim? Normali kac olmali

Evet olcturebilirsin. Ama sen zaten emzirdigin için normalden yüksek çıkar. Prolaktin hormonu gebe ve emzirenlerde yüksek çıkar. Süt üretildiği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…