Doğumdan sonra ilişkiye girmek

Belki kinayacaksiniz fakat sezeryan doğumumdq bı hafta geçmeden eşimle ilişkiye girdik onun zoruyla oldu içime boşalmadi ama vajinam çok ağrıyor ne yapmam lazım doktoruma soyelemeye utaniyorum
Böyle birinden bir daha cocuk yapmayın

Benim gönlüm olsun diye demedim sadece belli bir kesimi aynı kefeye koymamak için dedim. Ayrıca benim takıldığım yer neymiş senin gibilerin devri derken?
Yazma desem .yine yazacaksın demi. Sakız gibi yapışıp yakama kalacaksın büyük ihtimal de hafi ben yine şansımı deneyeyim. Yazma bana ( yüzsüz arsiz değilsen yazmazsin)

Yazma desem .yine yazacaksın demi. Sakız gibi yapışıp yakama kalacaksın büyük ihtimal de hafi ben yine şansımı deneyeyim. Yazma bana ( yüzsüz arsiz değilsen yazmazsin)
Sizin üslubu bozuk birine zaten yazacak kadar arsız değilim çok şükür hoşçakalın

Beni şikayet eden arkadaş senin istediğin cevabı vermediğim için şikayet ettin. Oh ne güzel hep sizin istediğiniz gibi cevap verelim. Kendine ait küçük dunyanda başarılar

Hamilelik esnasında da ilaçlara rağmen tekrarlayan enfeksiyonlar geçirdiğinize göre muhtemelen eşinizle birlikteliğiniz sebebiyle enfeksiyon kaptınız. Davar eşinize söyleyin önce gidip tedavi olsun. Siz de muhtemelen bu birliktelikten de enfeksiyon kaptınız, lütfen doktorunuza danışın ve ev işi şiddet ve tecavüze maruz kalıyorsanız lütfen lütfen yetkili birine bildirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…