• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogumdan sonra nerdeyse biten iliski hayati

asdasdws

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.111
Puanlar
53
Merhaba kizlar
Dogum yapali 4 ay oldu.
Esimle toplasaniz 3-4 defa yarim yamalak iliskimiz oldu. Bu bitek bizde mi boyle. O yanasmayinca benimde yanasasim gelmiyo acikcasi. Biraz kilo aldim haliyle ondan mi yanasmiyor.
Bu normal mi durum duzelir mi ? Sizlerin nasil oldu dertlesmeye ihtiyacim var.

Merhaba kizlar
Dogum yapali 4 ay oldu.
Esimle toplasaniz 3-4 defa yarim yamalak iliskimiz oldu. Bu bitek bizde mi boyle. O yanasmayinca benimde yanasasim gelmiyo acikcasi. Biraz kilo aldim haliyle ondan mi yanasmiyor.
Bu normal mi durum duzelir mi ? Sizlerin nasil oldu dertlesmeye ihtiyacim var.
Ay bende hamileyim korkutma 🤣

:KK14: Benim bebeğim 6. Ayına girecek ve hala bir defa bile eskisi gibi düzgün bir birliktelik yaşayamadık maalesef. Zihnen istesem de bedenim izin vermiyor+kondom kullanmaya karar verdik ve eşim zevkinin yarı yarıya düştüğünü söylüyor. Diğer korunma yöntemleri de hormonlarımı bozabilir korkusuyla istemediğim şeyler. Yani bizim burada havalar hiç güzel değil. :) Ayda bir iki deniyoruz ,hep yarım kalıyor. Salak saçma bir hal aldı.

:KK14: Benim bebeğim 6. Ayına girecek ve hala bir defa bile eskisi gibi düzgün bir birliktelik yaşayamadık maalesef. Zihnen istesem de bedenim izin vermiyor+kondom kullanmaya karar verdik ve eşim zevkinin yarı yarıya düştüğünü söylüyor. Diğer korunma yöntemleri de hormonlarımı bozabilir korkusuyla istemediğim şeyler. Yani bizim burada havalar hiç güzel değil. :) Ayda bir iki deniyoruz ,hep yarım kalıyor. Salak saçma bir hal aldı.
Aynen oyle benim ayda 1 se 2 tanesinde bebis uyandi yarim kaldi. Kilo aldim 15 kilo fazlam var. Emziriyorum diye diyetede giremiyorum. Offf neyse duzelir insallah, esimle biraz koptuk. Bide ramazan girdi🤣🤣

Doğum sonrası dört ay uzun bir süre değil.
Erkeklerde değişen düzen içerisinde bir ne yapacağını bilememe olabiliyor. Eş yorgun oluyor, bebek durmuyor vs. derken adım atmaya dq çekilenebiliyorlar. Bu süreçte kadının kendini iyi hissettiği zamanlarda adım atması gurur yapacak bir şey değil bence. Eşinizle de konuşabilirsiniz bu durumu kafaya takmak yerine.

Papatya seni her yorumda görüyorum kaç haftalıksın bide yani aman keyifleri bilir biz 9 ay karnımızda taşıyalım üstüne doğum lahusalık onların tribiyle uğraşamayız valla 🤣
Ay ben yeni açtım buldumcuk oldum çoook eskiden giriyordum buraya 15 sene evvel yeni hesap açtım dayanamadım şu sıralar işler durgun buraya sardım aşırı iyi geldi 17 haftalığım 🥰🥰🥰

Ay ben yeni açtım buldumcuk oldum çoook eskiden giriyordum buraya 15 sene evvel yeni hesap açtım dayanamadım şu sıralar işler durgun buraya sardım aşırı iyi geldi 17 haftalığım 🥰🥰🥰
Tebrikler canım.. şimdi doğumdan sonrasını düşünmek var yarabbiiii 🤣

Doğum sonrası dört ay uzun bir süre değil.
Erkeklerde değişen düzen içerisinde bir ne yapacağını bilememe olabiliyor. Eş yorgun oluyor, bebek durmuyor vs. derken adım atmaya dq çekilenebiliyorlar. Bu süreçte kadının kendini iyi hissettiği zamanlarda adım atması gurur yapacak bir şey değil bence. Eşinizle de konuşabilirsiniz bu durumu kafaya takmak yerine.
Esim suan icerde oyun oynuyo bacim… kapiyi kapatmis

Bizde de aynı zaten ilk üç ay iyileşme süreci olduğundan hiç yakınlık yoktu iki üç kere onda da benim isteğimle kiloda aldım iyice hamilelikteki kiloda gitmedi ne olacak halimiz böyle 😒

Bizde de aynı zaten ilk üç ay iyileşme süreci olduğundan hiç yakınlık yoktu iki üç kere onda da benim isteğimle kiloda aldım iyice hamilelikteki kiloda gitmedi ne olacak halimiz böyle 😒
Kaç kilo aldınız hamilelikte

3 aydan sonra duzeldi mi

Sağlıklı beslensen bütün kilon gider söyleyeyim ben normalde ekmek ağzıma koymazdım ne paketli gıda be bir şey şimdi sabah çift dürüm yedim koca tabak makarna yedim normalde 1 ya da 2 öğün beslenirdim herkes zayıflığıma şaşırırdı hatta eskiden çok çok daha zayıftım 58 le başladım 62 kiloyum bakalım ne olucam ama bazen kendimi çok çirkin hissediyorum salata protein yerdim akşam yemeklerinde şu an o tarz beslenmek midemi bulandırıyor

Back
X