- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi kalbim mucizelerim
-
Canım sen tecrubeli bi anneymişsin bak. Kızım var diosun daha ne olsun bi bebişlemi başa cıkamıcan ki gecmiş diosun zaten.. Bol emzirmeler bende mama veren annelerdenim sağlıcakla kalınAllah'a şükür o zamanki psikolojim düzeldi 52 günlük oldu oglum emziriyorum emiyor Allah'a şükür atlattık o günleri dogum sonrası psikoloji çok kötü bişey ya
Can'ım mamaylada olsa saglıklı bi şekilde büyüsünler lohusayken çok kötü oluyor insan korkuları bi yandan ya yetemezsem korkusu bi yandan bide ben 2015 yılında 86 günlük kızımı kaybettim o yüzden psikolojim hiç iyi değildi dogum yaptığımdaCanım sen tecrubeli bi anneymişsin bak. Kızım var diosun daha ne olsun bi bebişlemi başa cıkamıcan ki gecmiş diosun zaten.. Bol emzirmeler bende mama veren annelerdenim sağlıcakla kalın
Bir evlat kaybettiysen evhamın gayet normal evlat bu sonucta tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkar ınsan basın saolsun.. Sebebini sorablrmym? 2 tane evladın var şimdi Rabbim bagıslasın canım benimCan'ım mamaylada olsa saglıklı bi şekilde büyüsünler lohusayken çok kötü oluyor insan korkuları bi yandan ya yetemezsem korkusu bi yandan bide ben 2015 yılında 86 günlük kızımı kaybettim o yüzden psikolojim hiç iyi değildi dogum yaptığımda
37 Haftalik dogum yaptım nefes borusu dar olduğu için üniversite hastanesine gönderdiler orda kuvezde kaldı nefes borusu dar diye Boğaz'ını delip boru taktılar böylece kolay nefes alıyordu 85. Gün hastaneden çıkardık eve getirdik sabaha kadar herşey çok güzeldi 86. Gün sabah 10 da nefes alamadı çok çabaladım oksijen taktım ambulans çağırdım hastaneye gittik doktor girdi içeri 10 dk sonra çıktı başınız saolsun dedi o an o hastane başıma geçti yaşamak istemedim meleğim Elif'im beni bırakıp gitti tam 2 sene oldu rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasınBir evlat kaybettiysen evhamın gayet normal evlat bu sonucta tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkar ınsan basın saolsun.. Sebebini sorablrmym? 2 tane evladın var şimdi Rabbim bagıslasın canım benim
Yok canım üzülmedim benim Elif'im cennette beni bekliyor Allah'ıma bin şükür acım hafiflesin diye Emirhan'ımı gönderdi bana şükürler olsun daha kötü şeyler yaşayan anneler var rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasınCok uzıldum gercekten sadece bı gun evde kalması ve ardından.. Olanla ölene care olunmuyo malesef.. Allah 2 evladınızı size bagıslasın 3. Evladınız cennette.. Bu dunyayla kalmıyoruz zaten degil mi cennette yerinizi hazırlamıştır inşaAllah ve sizi bekliyodur annesi öyle düşünün.. Size sorupda üzdüysem affınıza sıgınırım
Ay çok geçmiş olsun ya haftaya pazartesi bizimdir 2. Ay aşımız var hasta olur diye korkuyorum elimden geldiği kadar koruyorum ama bazen elimizde olmuyor çok geçmiş olsun Paşa'ya öp benim için annesi bende 22 kasımda dogum yaptımKesinlikle. Senin paşa 6 gun sonra ikinci ayını bitiriyo galiba benim oğluşumda 2 bucuk aylık sayılır 7 kasımda dogum yaptım yavrum gribe yakalandı 2 ay sçaşısıda tetikledi tabı mahfoldu ogulcugum hastndyz şuan ☺
Tamam Can'ım çok geçmiş olsunCok saol canım valla bence bi aile hekimin görsün bzmknndr bişeyi yoktu aşı oldu akşamına cocuk pert dktra gtrdk enfeksyonu varmış sizde aşı yapınca azdı dedi 4 gundur hastndyz balgam oksrk ve kusma yapıyo oğluşumda tıkandı resmen ateşlenmeside gecti şükür ... Sende cok dikkat et gitmeden cay kasıgı calbol ver bence ateşi cıkmasın paşamın..
Başınız sağolsun rabbim oğlunu kızınıza sağlıklı uzun ömür versinCan'ım mamaylada olsa saglıklı bi şekilde büyüsünler lohusayken çok kötü oluyor insan korkuları bi yandan ya yetemezsem korkusu bi yandan bide ben 2015 yılında 86 günlük kızımı kaybettim o yüzden psikolojim hiç iyi değildi dogum yaptığımda
Amin cümlemizin evladına rabbim saglıklı uzun ömürler versinBaşınız sağolsun rabbim oğlunu kızınıza sağlıklı uzun ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?