Dogumdan sonra hic kontrole gittiniz mi kadin doguma? Normalde 40. Gunden sonra cagiriyorlar cunku. Belki doktorunuza danisabilirsiniz bununla ilgili2 ay once 2. dogumumu yaptim. Ilk dogumda hic sikinti yasamamistim. Her sey eskisi gibiydi. Bu dogumda ise his kaybim var. Kegel egzersizi denedim ama yapamiyorum. Birkac ay once cok rahat yapabiliyordum. Tuvalette cisimi tutup birakmayi denedim. Ve tam basaramiyorum. Doktora gitmeyi dusunuyorum ama biraz zamanla toparlar mi acaba bilemiyorum. Boyle bir durum yasayan var mi?
Nasıl yapamiyorsunuz. Hamilelik onceside mi yapamiyordunuz?Ben dogum yapmadim ama kegel egzersizini yapamiyorum
Sürekli kegel egzersizi toplar bence kas sonuçta her şey estetik oldu artık.1 yıl içinde toparlanır ama hicbir zaman eski sıkılıgı olmaz. Vajinoplasti ve perineoplasti şart normal doğumdan sonra .
Nasıl yapamiyorsunuz. Hamilelik onceside mi yapamiyordunuz?
Normalde idrar kaçırma ve kası hissetmemek olmamalı tabi bir gevseme olabilir ama hamilelikte normal olabilir bu durum siz doktorunuza söyleyin.Hamilelik oncesinde yapabiliyordum sanirimyada hic denemedim. Ama 2 aydir deniyorum olmuyor. Esimde afedersiniz ama acilmiş orasi genislemis tarzi biseyler soyledi. Az biraz idrar kacirmam da var
Ama o egzersizi yapamiyorum olmuyor. Iliski aninda da kasamiyorum. Bu sorunmu ki kontrolum var doktoruma soyleyim
İdrar yaparken durmayi deneyin durabiliyorsaniz kaslarinizi sıkabilirsiniz demektirHamilelik oncesinde yapabiliyordum sanirimyada hic denemedim. Ama 2 aydir deniyorum olmuyor. Esimde afedersiniz ama acilmiş orasi genislemis tarzi biseyler soyledi. Az biraz idrar kacirmam da var
Ama o egzersizi yapamiyorum olmuyor. Iliski aninda da kasamiyorum. Bu sorunmu ki kontrolum var doktoruma soyleyim
İdrar yaparken durmayi deneyim durabiliyorsaniz kaslarinizi sıkabilirsiniz demektir
Doktora bir danışın en iyisi umarım bir sorun değildir. Hamilelikte sonuçta vucut değişiyorIste çok az tutabiliyorum hemen agri yapiyor geri birakiyorum. Idrar yokken hic kasamiyorum mesela.
Öyle birşey mümkün değil evet birleşir ama ikinci üçüncü doğumdan sonra asla eskisi gibi olamaz kasin etrafında tekrar doku olusuyor kas birbirine yaklasamiyorki ztn.Sürekli kegel egzersizi toplar bence kas sonuçta her şey estetik oldu artık.
Vajinada kas olduğu için gelisebilir.
Vajina bal gibi derler açılır ve sonra tekrar birleşir
Sen hamilemisin cnm nasl sevindim gözün aydın .)Ben dogum yapmadim ama kegel egzersizini yapamiyorum
Bana hiç gerekmiyor herşey eskisi gibi görüntüsü de kendisi de bence doğumdan doğuma fark eden birşey bu ve kişinin yapısal durumuna göre de değişiyor1 yıl içinde toparlanır ama hicbir zaman eski sıkılıgı olmaz. Vajinoplasti ve perineoplasti şart normal doğumdan sonra .
Sen hamilemisin cnm nasl sevindim gözün aydın .)
Doğum iziniz yokmu gerçekten epizyo illaki yapılmıştır ? Bazılari tam onaramiyor tabi onunda etkisi var ama doğum izi her kadında oluyor genelde epizyotomi yapıldığı için .birkac doğum sonrası kasların aynı kalmasida mumkun degil gevşer ilk doğumda o kadar hissedilmesede 2. doğumdan sonra daha çok farkediyor.Bana hiç gerekmiyor herşey eskisi gibi görüntüsü de kendisi de bence doğumdan doğuma fark eden birşey bu ve kişinin yapısal durumuna göre de değişiyor
Hamilelikte vajina da dolgunluk olur aslında açılmasını anlayamadım bir doktora görün istersenHamilelik oncesinde yapabiliyordum sanirimyada hic denemedim. Ama 2 aydir deniyorum olmuyor. Esimde afedersiniz ama acilmiş orasi genislemis tarzi biseyler soyledi. Az biraz idrar kacirmam da var
2.doğumdan sonra nasıl olur ne olur bilemiyorum tabi ama benim epizyo kesim de bariz belli değil bilmiyorum ilişkideki his de aynı görüntü de pek değişmedi ilk 40 gün gerçekten hep öyle kalacak sanarak bunalıma girmiştim ama fazlasıyla toparladı neysekiDoğum iziniz yokmu gerçekten epizyo illaki yapılmıştır ? Bazılari tam onaramiyor tabi onunda etkisi var ama doğum izi her kadında oluyor genelde epizyotomi yapıldığı için .birkac doğum sonrası kasların aynı kalmasida mumkun degil gevşer ilk doğumda o kadar hissedilmesede 2. doğumdan sonra daha çok farkediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?