Dogumdan sonra vajina kaslari

:olamaz:
Bende 3 tane normal doğum yaptım eşim bazen çok gevşediğimi falan söylerdi çok üzülürdüm farkındaydım zaten kendimi sıkamıyordum bile son 4 aydır inanılmaz iyiyim eşim şimdide bi genç kız gibi olduğumu söylüyor tek sıkıntım dikiş izleri

:olamaz:
Bende 3 tane normal doğum yaptım eşim bazen çok gevşediğimi falan söylerdi çok üzülürdüm farkındaydım zaten kendimi sıkamıyordum bile son 4 aydır inanılmaz iyiyim eşim şimdide bi genç kız gibi olduğumu söylüyor tek sıkıntım dikiş izleri
Bu arada kendi fikrim olan egzersizi yapıyorum

:21:
Bu arada kendi fikrim olan egzersizi yapıyorum
İdrar yaparken kendimi 3 defa tutuyorum yanma yapıyor ama ısrarla devam ediyorum, en önemlisi gün içinde sürekli kendimi sıkıyorum (özel bölgeyi )sürekli yapıyorum otururken bile. İlk başladığımda yapamıyordum ama vazgeçmedim ve devam ettim binevi kasları uyardım şuan rahat bir şekilde sıkabiliyorum bence işe yaradı bunu ben de eşim de çok fark ettik tabiki önemli olan devamlı yapmak bırakmadan.Kesinlikle tavsiye ederim

Dogumdan sonra hic kontrole gittiniz mi kadin doguma? Normalde 40. Gunden sonra cagiriyorlar cunku. Belki doktorunuza danisabilirsiniz bununla ilgili
10 gun sonra gitmistim doktora. O zaman bu durumu farketmemistim. 40im cikinca da biraz bekleyeyim belki duzelir diye dusundu lm

10 gun sonra gitmistim doktora. O zaman bu durumu farketmemistim. 40im cikinca da biraz bekleyeyim belki duzelir diye dusundu lm
Anladim
Normalde lohusalik bitiminde tekrar bakar doktor. Mutlaka size fikir verir,egzersiz verir,ya da operasyon onerir bir sure sonra. Hemen 40.gun dolaylarinda operasyon onermez belki ama takibe alir durumunuzu

Anladim
Normalde lohusalik bitiminde tekrar bakar doktor. Mutlaka size fikir verir,egzersiz verir,ya da operasyon onerir bir sure sonra. Hemen 40.gun dolaylarinda operasyon onermez belki ama takibe alir durumunuzu
Biraz daha kegel deneyip yakin zamanda bir doktora gitmeye calisicam. Tesekkur ederim

Back
X