- Konu Sahibi Dumadumadum
-
Bence çok saçma.Hastalık veya her hangi bir zorunluluk olmadıkça niye kocayla oda ayrılsın.Karı-koca ilişkisi başka çocuk başka.Bana mantıksız geliyo açıkçası ama herkesin kendi tercihi tabi.
3 aylık hamileyken eşiyle yatağını ayıranlar var yaa,düşünsene.tabi zorunluluk halini bilemiyorum ama bana da çok garip geliyor bazı şeyler.
ayırmayı düşünmüyorum.geceleri falan bebek ağladığında ben kalkıp alamam herhalde,onu uyandırırım o verir.hem kıyamıyorum yazık,zaten evde birileri olacak yatılı,eşimi de ğerişan etmek istemiyorum.ama bakalım tabi durumlar ne gösterir.
sen ne düşünüyorsun??
Bence çok saçma.Hastalık veya her hangi bir zorunluluk olmadıkça niye kocayla oda ayrılsın.Karı-koca ilişkisi başka çocuk başka.Bana mantıksız geliyo açıkçası ama herkesin kendi tercihi tabi.
ben hiç yatak falan yapmadım, normalde nerde yatıyorsam orda yattım.
sezeryan oldum hastanede yürüyüşe bir kalktım kalkış o kalkış.hiç yatmadım.
zaten sezeryan olursanız yatmayın ne kadar dolanırsanız o kadar çabuk iyileşiyorsunuz.
bazı yerlerde adet böyle.yataklar süslenir, anne giyinir süslenir saten geceliklerini giyer misafirini yatakta karşılar.ablam öyle yapmıştı
zaten doğumdan sonra ev dolup taşıyor cümbüş yerine dönüyor... eşimizle görüşebildiğimiz tek yer yatak odası kalıyor... onuda ayırırsak kime naz yapıcaz.. akşam olup yatma vakti gelsede kocamı görsem iki laf etsek diye bekliyor insan
dogumdaN sonra aynen bu düşünceler içerisindeydim..gece olsada kocişimle başbaşa kalsam da naz yapsam diye düşünüyordum:))
kızımı ılk günden beri yatagında yatırıyorum bende eşimle yatıyorum...yatak ayırmakda ne demek yaa..ayrıca çocuguda yanlız yatmaya alıştırmak gerek benım de kuzenım bu şekılde yaptı bebiş koca adam oldu ama hala onunla uyuyor ...eşlere büyük haksızlık olur...tabii bizlerede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?