peki bu sağılan sütü bebeğe biberonla veriyorlar ya sonra bebek anne memesini alıyor mu? yani ikisine uyum sağlıyor mu? birde işyerinde süt sağabiliyormusun. ben okuldayım sütü ancak tuvalette sağabilirim. sınıfımdan da çıkmama durumum var branşım anaokulu çocukların gözü önündede sağamam. deli bir müdürüm var o gerzek ben sınıftan çıkayım olay yapar tutanak tutar. tuvaeltin hijyenini söylemek istemiyorum köy yerinde kokudan girilmiyor bile malzemeleri nasıl nereye koyup sağayım ayyy okulda olmak çok dert başka bir devlet kurumunda olsaydım belki daha rahat olacaktı bu işler.bence de kendi evinde kalmalısın canım.. bebeğin kendi evine alışşsın. eşin de bebeğe... ben de doğumdan üç ay sonra başlamak zorunda kaldım işe, benim de annem bakıyor iki gün, üç günde bakıcı geliyor. işe başladığımdan beri süt sağıp bırakıyorum gün içinde onu veriyorlar sabah ve akşam da ben emziriyorum, yeni yeni ek gıdaya geçtik sütüm yetmediği için.. ama kendi annemin evi bile olsa, bebeğime kendi evimde bakmak daha büyük rahatlık oluyor.