evet gerçekten uyuyor bu kadar olabilir şok oldum inaçtı dik kafalı aynı ya resmen sevgilimi 3 kelimeyle anlatmış Spor,yiyecek, seks Bu arada Doğum günüm 16 Mart cok mutlu oldum teşekkürlerr canım
20 Ocak için de bakabilir misiniz ? Teşekkürler, emeğinize sağlık :)
13.01.1986 şimdiden tsk
Evde dolap , çekmece ,kitaplık temizliği yaparken elime yarısı kopmuş yıllar öncesine ait İngilizce bir kadın dergisi geçti .Atmadan önce şöyle bir göz gezdirince Personology diye bir bölüme rast geldim .Doğum haftasına göre erkekleri 48 kişilik tipine ayırmışlar . Burada paylaşmak eğlenceli ve ilginç olabilir diye düşündüm . Bana merak ettiğiniz kişinin sadece doğum gününü vermeniz yeterli.:126:
Kaynakerginin adını bulamadım . Ama yazının bitiminde alıntı yaptıkları kaynağı belirtmişler : Adapted from The Secret Language of Relationships.Copyright1997 by Gary Goldschneider and Joost Elffers.Published by Penguin Studio.
4 Nisan 1982
2 Kasım 1988zahmet olmazsa :)
Bir önceki sayfada :)
Sizinki de önceki sayfalarda :) ama tam olarak nerede hatırlayamadım :/
Baktım :)
Ocak 17 - 22
Güçlü Yönleri ; Eğlenceli , neşeli , coşku dolu.
Zayıf Yönleri ; Karmaşık , zor , çabuk sinirlenen.
Hatalarını affetmeye çalışın . Yüksek enerjisi ve güçlü mizah duygusu onu dikkat çekici yapar .Konu eş uyumuna gelince , bu süper seksi adamın güvenilir ve destekleyici bir sevgiliye ihtiyacı vardır. Ruh hali ara sıra neşeden öfkeye gidip gelebilir . Bazen yaşadığı bu sinir patlamalarını detaylı olarak ele alıp , inceleyin . Küçük hatalarını affettiğiniz için size hayranlık duyacak.
En İyi Eş Uyumları ; Mart 19- 24, Mart 25 - Nisan 2 , Nisan 11 - 18
9 Ekim'e baktım da sorulmamış hiç zaten bir tek o hafta kalmış sanırım. Onu da ben sorayım mı? Sordum. Tam olsun. =)
4 nisan 1991 bakabilir misiniz :) ?
9 Ekim'e baktım da sorulmamış hiç zaten bir tek o hafta kalmış sanırım. Onu da ben sorayım mı? Sordum. Tam olsun. =)
İş yerindeyim .Yorumların yazılı olduğu kağıtlar evde kaldı :105:Akşam geç gelecek gibiyim .Hala pilim çalışırsa ,gece 12 civarı postalarım ya da ertesi akşam geç saatlerde yazmış olurum :114:
Bende bekliyorumm lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?