Evde dolap , çekmece ,kitaplık temizliği yaparken elime yarısı kopmuş yıllar öncesine ait İngilizce bir kadın dergisi geçti .Atmadan önce şöyle bir göz gezdirince Personology diye bir bölüme rast geldim .Doğum haftasına göre erkekleri 48 kişilik tipine ayırmışlar . Burada paylaşmak eğlenceli ve ilginç olabilir diye düşündüm . Bana merak ettiğiniz kişinin sadece doğum gününü vermeniz yeterli.:126:
Kaynakerginin adını bulamadım . Ama yazının bitiminde alıntı yaptıkları kaynağı belirtmişler : Adapted from The Secret Language of Relationships.Copyright1997 by Gary Goldschneider and Joost Elffers.Published by Penguin Studio.
Baktım
Temmuz 26 - Ağustos 2
Güçlü Yönleri ;Hırslı , sadık ,tutkulu .
Zayıf Yönleri ; Bıkkın ,usanmış , talepkar , bencil .
Sık sık övülmeye ihtiyaç duyar.Kendinden olduğu kadar başkalarından da büyük beklentileri olduğundan , yoğun rekabetçi aslan- kral tarafı aslında kendini ispat etme ihtiyacından doğar.Ara sıra ne kadar harika bir erkek olduğunu bilmesine izin verin.O zaman bir kedi gibi mutluluktan size mırr mırr yapacak . Bir düşünün ,güçlü tutkusuyla siz de muhtemelen kedi gibi mırr mırr yapıyor olacaksınız !
En İyi Eş Uyumları ; Mayıs 11- 18 , Ağustos 19 -25 , Eylül 25 - Ekim 2
Sizinki de hazır :)
Eylül 11 -18
Güçlü Yönleri ;Yardımsever ,ilgili ,işine tutkulu.
Zayıf Yönleri ; Şefkatsiz ,kendini ifade edemeyen ,tutuk
Ondan gelen çok ince işaretleri anlamaya çalışın.Sorun , bu erkeğin bir takım şeyleri derinden hissedememesi değil.Aslında duygularını ifade etmekte çok zorlanır - özellikle de konu sevgi ve şefkatse .Eğer size karşı olan duygularından emin olmak isterseniz , hastalandığınızda size nasıl göz kulak oluyor ,moraliniz bozuk olduğunda sizi nasıl rahatlatıyor gibi küçük şeylere dikkat edin .Daha da iyisi belanın kokusunu aldığında ortadan kaybolmaz. Aslında o oluşmayı bekleyen beyaz atlı şövalyedir.
En İyi Eş Uyumları ; Şubat 16 - 22
Eylül 3 - 10
Ekim 3 -10
Baktım :) diyorlar ki ;
Şubat 8 -15
Güçlü Yönleri ; Eğlenceli ,yaratıcı ,şefkatli.
Zayıf Yönleri ; Asabi ,kolay incinen , ilgi -alaka-yardım bekleyen.
Onun duygusal hassas noktalarına basmayın . Her işin altından kalkan ayrıca sorunları kolay çözen bu adamın aşırı hassas bir tarafı vardır-hisleri kolay incinir . O sevgi ararken ona yapacağınız herhangi bir kişisel eleştiri karşısında ustura keskinliğindeki dilinin azizliğine uğrayabilirsiniz . Bu yüzden eleştirisel tarafınızı eğitin ya da törpüleyin.
En İyi Eş Uyumları ; Ocak 23 - 30 , Kasım 3 - 11 , Aralık 3 -10.
11 kasım teşekkürler
Burda buldum bizim tarihi. Doğru gibi pek çok şey. En iyi eş uyumunda da kendi doğum tarihimi buldum.
10 eylul 1985 sımdıden cook cok ama cok tşk :)
23 eylüle bakarmısınız?
9 ocak tarihine de bakabilir misiniz
8 nisan lütfen...
Bakmaz mıyım hiç
Eylül 19 -24
Güçlü Yönleri ; Eğlenceyi seven , tensel , uzlaşmacı.
Zayıf Yönleri ; Karmaşık ,huzursuz ,az konuşan ,bağımlılığa yatkın.
Siz de çoğunluğa uyun.Bu enerjisi yüksek ,süper hayal gücü olan parti hayvanına eşlik ederseniz , kesinlikle hiç sıkılmazsınız. Ama hayat zorlaşınca " kendini iyileştirmek" olarak gördüğü (alkol -uyuşturucu) bağımlılığına olan eğilimlerini dizginlemek zorunda kalabilirsiniz. Onunla yapmayı planladığınız o "konuşma" dan hemen önce duyduğu yüzleşme korkusu sizi hayal kırıklığına uğratabilir.Ancak bunu çalışma , iş olarak görürse - yani ilişki üstünde çalışmak, ilişkiyi geliştirmek- üstündeki baskı azalır.
En İyi Eş Uyumları ; Mart 11 - 18 , Ekim 26 - Kasım 2 , Aralık 11 - 18
21 aralık bakabilirmisin zahmet olmazsa :)
benimde benimde :) 29 Temmuz ablacımmm <3
27ocak lutfen yazabilirmisiniz
25 nisanı öğrenebilir miyim zahmet olmazsa.
27 nisan :) zahmet olmazsa bakarmısınız :)
Hiç zahmet olmaz =)
Nisan 25 - Mayıs 2
Güçlü Yönleri ; Üretken ,tensel ,kararlı.
Zayıf Yönleri ; İnatçı , kendini beğenmiş , uzlaşmaz.
Bu dik kafalı adam fiziksel zevklere düşkündür - spor ,yiyecek ,bol seks. Onunla bir spor aktivitesini ya da günlük bir eksersiz programını paylaşın .Kaçınılmaz ,sert ilişki meselelerini yumuşatmaya gelince , candan bir tartışma sandığınızdan daha fazla işe yarayacaktır.
En İyi Eş Uyumları ; Mart 11- 18 , Mayıs 19 -24 , Haziran 19 -24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?