29 ekim 1970 bakarmısınız :)
Evde dolap , çekmece ,kitaplık temizliği yaparken elime yarısı kopmuş yıllar öncesine ait İngilizce bir kadın dergisi geçti .Atmadan önce şöyle bir göz gezdirince Personology diye bir bölüme rast geldim .Doğum haftasına göre erkekleri 48 kişilik tipine ayırmışlar . Burada paylaşmak eğlenceli ve ilginç olabilir diye düşündüm . Bana merak ettiğiniz kişinin sadece doğum gününü vermeniz yeterli.:126:
Kaynakerginin adını bulamadım . Ama yazının bitiminde alıntı yaptıkları kaynağı belirtmişler : Adapted from The Secret Language of Relationships.Copyright1997 by Gary Goldschneider and Joost Elffers.Published by Penguin Studio.
Evde dolap , çekmece ,kitaplık temizliği yaparken elime yarısı kopmuş yıllar öncesine ait İngilizce bir kadın dergisi geçti .Atmadan önce şöyle bir göz gezdirince Personology diye bir bölüme rast geldim .Doğum haftasına göre erkekleri 48 kişilik tipine ayırmışlar . Burada paylaşmak eğlenceli ve ilginç olabilir diye düşündüm . Bana merak ettiğiniz kişinin sadece doğum gününü vermeniz yeterli.:126:
Kaynakerginin adını bulamadım . Ama yazının bitiminde alıntı yaptıkları kaynağı belirtmişler : Adapted from The Secret Language of Relationships.Copyright1997 by Gary Goldschneider and Joost Elffers.Published by Penguin Studio.
15 Şubat bakar mısınıız :)
23 eylüle bakarmısınız?
9 ocak tarihine de bakabilir misiniz
8 nisan lütfen...
15eylül:118:
21 aralık bakabilirmisin zahmet olmazsa :)
25 temmuz haftası da yok burada. Bakıp söylerseniz sevinirim:)
27ocak lutfen yazabilirmisiniz
25 nisanı öğrenebilir miyim zahmet olmazsa.
27 nisan :) zahmet olmazsa bakarmısınız :)
20 Ocak için de bakabilir misiniz ? Teşekkürler, emeğinize sağlık :)
13.01.1986 şimdiden tsk
16 kasım teşekkrler...
merhabalar
17 Kasım 1986 :) bakabilir misiniz ?
29 ekim 1970 bakarmısınız :)
Banadaa banadaa27 EYLÜL 1994
tam manasıyla tutmuş iş benim duygularıma gelince öğrenmeden duramaz ona gelince o kadar sessiz ki
üzerime aldım hemen yorumu teşekkürler
sayfa 17 de hala benim post :) 25 temmuz :)
10 eylul 1985 sımdıden cook cok ama cok tşk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?