Doğumgünü Haftasına Göre Eşinizin , Erkek Arkadaşınızın Kişiliği -PERSONOLOGY

teşekkür ederim,çok doğru yazdıklarınız ,önerileri dikkate alacağım :)

Bende merak ettim şimdiden teşekkürler

21 mart

Haziran 7 desem..:)
Teşekkür ederim şimdiden...

Faat , 7 Haziran' da bunlar yazılı

Haziran 3 - 10

Güçlü Yönleri ;Açık yürekli , rekabetçi , yenilikçi.
Zayıf Yönleri ; Cins (biraz tuhaf) ,tertipsiz , geveze.

Onu dinleyin .Hazır cevaptır ,sempatiktir ,şefkatlidir ve onun size açılmasını sağlamak çok kolaydır.Siz hiç çabalamadan her şeyi ortaya dökecektir.Peki olumsuz yönü nedir ? Konuşkanlığı yorucu olabilir ve bir çok dahiyane ve yaratıcı fikri olmasına rağmen , iş uygulamaya geldiğinde harekete geçmez ya da çok ağırdan alır.Eğer eşlerden daha pratik olanı olmaya aldırış etmezseniz , dinamik bir ikili oluşturursunuz.

En İyi Eş Uyumları ; Mart 25 - Nisan 2

Nisan 3 - 10

Temmuz 19 - 25

Son düzenleme:
11 nisan bakabilir misiniz.. şimdiden teşekkürlerr

Baktım :)

Nisan 11 - 18

Güçlü Yönleri ;Koruyucu , cömert ,korkusuz.

Zayıf Yönleri ; Hayalci , sabırsız , kendini karşıdakinin yerine koyamayan (empati kuramayan)

Bol bol parti yapmayı planlayın .Bu erkek seyahat etmeye , açık havada yapılan gezintilere aşık ,hiç bir parti fırsatını kaçırmayan ,süper sosyal , hoş vakit geçirilebilecek biridir.Çok şevkli , coşku doludur - eğer hızına yetişebilirseniz .Ama hayat onunla her zaman oyun ve eğlence değildir.Çok haklı olduğunuz şikayetlerinizi bile dinleme sabrını göstermemesi canınızı sıkabilir ama siz de bu konuda onun üstüne çok gitmek zorunda kalmayacaksınız zaten.Gerçek problemleri dürüst ,yüz yüze bir konuşmayla çözmeye bazen istekli de olabilir.

En İyi Eş Uyumları ; Temmuz 11 -18

Eylül 11 - 18

Nisan 19 - 24

merhaba benim eşim için de bakarmısınız?
5 temmuz 83
şimdiden teşekkür ederim :)

3 aralık 1981
bana da yazar mısın?

Hemen yazıyorum :)

Aralık 3 - 10

Güçlü Yönleri ;Orjinal (kendine özgü ), yetenekli ,hayal gücü kuvvetli.

Zayıf Yönleri ; Ayakları yere basmayan ,kavgacı ,yapışkan .

Garipliklerine karşı açık olun .Ne kadar acayip gözükürse gözüksün , bu kişi işleri kendi bildiği yoldan halletmesi gerektiğini düşünür.Ama zaten bu erkeği ilginç kılan da budur .Bu yüzden eğer yapabiliyorsanız onun akışına ayak uydurun.Bir kere bağlandığında , bütün her şeyi ile sizi sevecektir.Cinsel gücü de göz ardı edilmemeli.

En İyi Eş Uyumları ; Şubat 23 - Mart -2

Temmuz 11 - 18

Kasım 12 - 18

Yukarıdaki Aralık 3- 10 analizi bana özelden mesaj atan Menekşe 'ye (benim ona verdiğim takma isim) de yanıt olmuş oldu

18 mart :) şimdiden teşekkür ederim

Merhaba :)

Mart 11 - 18

Güçlü Yönleri ; Filozof , yardımsever , kül yutmaz.
Zayıf Yönleri ; Güzel ama içtenliksiz konuşan , büyüklük taslayan , her işe burnunu sokan.

Sırtınızı ona dayayın . O gerçek bir mücevher . Sorunları ışık hızıyla çözer ve verdiği tavsiyeler neredeyse her zaman tam isabettir .Bu sadık oğlanlardan birini elde edin o zaman ömür boyu sevileceksiniz - yani eğer neredeyse hemen her zaman haklı olduğu ortaya çıkan biriyle yaşamaya dayanabilecekseniz.

En İyi Eş Uyumları ; Mart 19 - 24 , Nisan 25 -Mayıs 2 , Haziran 3 - 10

Baktım daha önce bu aralıkta soran olmuşmu diye ama yok 2 mart içinde bakarmısın?

Bende merak ettim şimdiden teşekkürler

21 mart

Sizinki de hazır

Mart 19 -24

Güçlü Yönleri ; Açık sözlü ,sezgisel , tutkulu
Zayıf Yönleri ; İçinden geldiği gibi davranan ,sabırsız , gerçekçi değil.

Kendi mantığınızı ona aşılamaya kalkışmayın . Bu hayalperest erkek size kesinlikle saçma gözükse de içinden geldiği gibi çok düşünmeden ama sezgilerini ciddiye alarak hareket eder . Onunla olayları mantığa dayandırarak konuşmak büyük olasılıkla zaman kaybıdır ; nasılsa iç güdülerine göre davranacaktı r. Onun yerine ,enerjinizi onun ateşli tutkusuna saklayın.Karşılığı çok daha tatmin edici olacaktır.

En İyi Eş Uyumları ; Temmuz 19 - 25 , Ağustos 19 -25 ,Eylül 19 -24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…