Dogumgunu hediyesi

Swanbeauty

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
915
532
123
İzmir
Herkese merhaba.yeni başlayan bir ilişkiniz var ve dogumgununuzde 10 günlük sevgiliniz size cakma bir canta aldı.bu sizi rahatsız eder mi?Normal mi bu durum?

Çalışıyor durumu da iyi .38 yaşında.cakma olduğunu bilmeyecek kadar bilgisiz ya da saf olduğunu sanmıyorum. Marka verilebiliyor mu burada bilmiyorum

Çalışıyor durumu da iyi .38 yaşında.cakma olduğunu bilmeyecek kadar bilgisiz ya da saf olduğunu sanmıyorum. Marka verilebiliyor mu burada bilmiyorum

O zaman sizi saf yerine koymuş :olamaz:
10 günlük ilişkide böyle bişeye girmeseymiş keşke
Siz ne tepki verdiniz

Çakma çantayı gerçekmiş gibi mi verdi? Çoğu kadın çakma çanta takmaktan sadece marka olduğu için memnun. Belki o da sizin seveceğinizi düşündü. Sonuçta 10 günde ne kadar tanıyabilmiş olabilir ki?

Misal ben, Gi*** çantanın düzgün bir replikası beni baya memnun ederdi :21:

Ne yapacaktı adam Gucci mi alacaktı sana
Daha on günde beklenti içinde olma
Böyle alaycı bir ifadeye gerek yok.o da ben de isi gücü yerinde insanlarız.elbette gucci alsın diye bir beklentim yok.ama özen göstermek gerekir diye düşünüyorum.fiyati önemli değil.maddiyat peşinde değilim

Böyle alaycı bir ifadeye gerek yok.o da ben de isi gücü yerinde insanlarız.elbette gucci alsın diye bir beklentim yok.ama özen göstermek gerekir diye düşünüyorum.fiyati önemli değil.maddiyat peşinde değilim
Fiyatı önemli değilse marka da önemli olmamalı adamlar kadın gibi düşünüp aaa bu orjinal mi sahtesimi diye bakmaz hele ki çanta
Ne anlasın adam çantadan
İlahi sende

Çakma makma doğum gününüzü düşünüp sonuçta size bir hediye almış, netice de daha 10 günlük sevgilisiniz ne almasını bekliyorsunuz ki?
Evet düşünmesi güzel.hediye beklentim yoktu aslında.sonucta yeniyiz.ama ben doğumgününü biliyorsam karşı tarafın ona gidip sahte bir urun almazdım.bu canımı sıktı.

Evet ben de bi tuhaf hissettim.cakma olmasa sıradan markasız bile olsa olurdu

Kesinlikle haklısınız böyle düşünmekte. Ben de tuhaf hissederdim çünkü markaların sahtesini kullanmaktan hoşlanmıyorum. Gayet markasız normal bir şey alabilirdi, yemeğe çıkarabilirdi vs.. Sonuçta yaşı küçük ya da böyle şeyleri bilmeyen bir insan da değilmiş. Ne gerek var ki böyle bir şeye ..

Back
X