- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
- Konu Sahibi kavun kokussu
-
kızlar sözlünüz yada eşinizin laf arasında sizin doğum tarihininizi hatırlamadığını öğrenseniz, üstelik hatırlaması için süre de verseniz ve size 15er dakika arayla 2 kez yanlış tarih söylese tepkiniz ne olurdu?
kızlar sözlünüz yada eşinizin laf arasında sizin doğum tarihininizi hatırlamadığını öğrenseniz, üstelik hatırlaması için süre de verseniz ve size 15er dakika arayla 2 kez yanlış tarih söylese tepkiniz ne olurdu?
Yani biraz da kaç yıllık olduğunuza bağlı galiba.
1-2 yıllıksa tarih hafızası zayıf diye düşünürdüm.
Şöyle en az bir 5 yılı devirmişsek umursamıyor diye düşünürdüm.
Bu umursamıyor,beni umursamıyor anlamında değil,özel günleri umursamıyor olabilir:)
benim eşim kızdırmak için hep yapar bunu.çünkü özel günlerin unutulmasına bilir ne kadar kızdığımı.
bi kaç kez yanlış tarih söyler,beni köpürtür.istediğini elde edincede söyler doğru tarihi.
böyle bişey olabilirmi sizinkide??
bi an sorunca kafası karışmış öyle söylüyor. tarihi ben söylediğimde şaşırdı hatta :\ hatta ve hatta sucunu bastırmak ıcın en son geldıgım tarıh neydı, mezun oldugun tarih neydi, bu eve taşındığım tarih neydi gibisinden saçmaladı
aslnda sözlu degılız de 3 yıllık sevgılım. bı kac aya söz dusunuyoruz.herneyse. ilk yıl hedıye aldı msjla kutladı, 2. yıl yıne msj ve hedıyeyle kutladı ama mesajı 1gun önceden attı hedıyeyı de 8 ay sonra getırdı, 3. yıl sadece msjla kutladı. her yıl bı pasta almadın ya ben öyle kutlamalara cok özenıyorum dedıgımde seneye söz alcam dıyor. bu yıl da seneye evlı olcaz söz kendım pasta yapcam dıyor ama 3 yıldır bu konuda sözunu tutmayınca artık ıyıce kırılıyorumdunde şakalaşıyorduk laf arasında bı baktım hatırlamıyor. yıl dönumlerınde ne hedıye gordum ne vakıt ayırdıgını gosteren bısey. bilmiyorum belkı okuyanlar hedıye derdındeyım sanacak ama öyle degıl. kucucuk bısey bıle olsa vakıt ayırsın bunu gorunce sevınır dıye ugrassın ıstıyorum ama yok.
Hiçbirşey.Doğum günümü unutması beni sevmediği anlamına gelmez.Bazı insanların tarihlerle arası iyi değildir.Bazen ben bile hayatta unutmamam gereken şeyleri unutabiliyorum.İnsanlık hali.kızlar sözlünüz yada eşinizin laf arasında sizin doğum tarihininizi hatırlamadığını öğrenseniz, üstelik hatırlaması için süre de verseniz ve size 15er dakika arayla 2 kez yanlış tarih söylese tepkiniz ne olurdu?
aslnda sözlu degılız de 3 yıllık sevgılım. bı kac aya söz dusunuyoruz.herneyse. ilk yıl hedıye aldı msjla kutladı, 2. yıl yıne msj ve hedıyeyle kutladı ama mesajı 1gun önceden attı hedıyeyı de 8 ay sonra getırdı, 3. yıl sadece msjla kutladı. her yıl bı pasta almadın ya ben öyle kutlamalara cok özenıyorum dedıgımde seneye söz alcam dıyor. bu yıl da seneye evlı olcaz söz kendım pasta yapcam dıyor ama 3 yıldır bu konuda sözunu tutmayınca artık ıyıce kırılıyorumdunde şakalaşıyorduk laf arasında bı baktım hatırlamıyor. yıl dönumlerınde ne hedıye gordum ne vakıt ayırdıgını gosteren bısey. bilmiyorum belkı okuyanlar hedıye derdındeyım sanacak ama öyle degıl. kucucuk bısey bıle olsa vakıt ayırsın bunu gorunce sevınır dıye ugrassın ıstıyorum ama yok.
Ben olsam o pastayı mutlaka yaptırırdım :)
Doğumgününe 1-2 ay kala hatırlatmalara başlayabilirsin.
"Pasta tariflerine çalışsan iyi olur,doğumgünüme az kaldı" diyerekten :)
Gerçi bu hatırlatma işi her zaman faydalıdır.
Haftaya doğumgünüm,beni nereye götüreceksin veya perşembe gününe denk geliyor ne yapsak nereye gitsek,evde mi kutlasak gibi...
iyi ozaman ya ayrıl evlenme yada olduğu gibi kabul et çünki değişmez canım evlenmeden önce sürprizler yapan hediyeler alanlar bile evlenince yapmıyor örnek benim eşim seninki 3 yıldır yapmamış evlenince hiç yapmaz üzgünüm ama gerçek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?