doğumgünü

kavun kokussu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
2.219
3.960
108
35
kızlar sözlünüz yada eşinizin laf arasında sizin doğum tarihininizi hatırlamadığını öğrenseniz, üstelik hatırlaması için süre de verseniz ve size 15er dakika arayla 2 kez yanlış tarih söylese tepkiniz ne olurdu?

o anlık bozulurdum ama fazla uzatmazdım
kimi insan böyle şeylere çok değer vermez
kimi erkekler için pek özel günlerin tarihlerinin önemi yoktur

Hatırlamamak gibi bir lüksü yok eşimin
Haa oldu ki hatırlamadı,ben de onunkini hatırlamam olur biter.

Yani biraz da kaç yıllık olduğunuza bağlı galiba.
1-2 yıllıksa tarih hafızası zayıf diye düşünürdüm.
Şöyle en az bir 5 yılı devirmişsek umursamıyor diye düşünürdüm.
Bu umursamıyor,beni umursamıyor anlamında değil,özel günleri umursamıyor olabilir:)

benim eşim kızdırmak için hep yapar bunu.çünkü özel günlerin unutulmasına bilir ne kadar kızdığımı.
bi kaç kez yanlış tarih söyler,beni köpürtür.istediğini elde edincede söyler doğru tarihi.
böyle bişey olabilirmi sizinkide??

aslnda sözlu degılız de 3 yıllık sevgılım. bı kac aya söz dusunuyoruz.herneyse. ilk yıl hedıye aldı msjla kutladı, 2. yıl yıne msj ve hedıyeyle kutladı ama mesajı 1gun önceden attı hedıyeyı de 8 ay sonra getırdı, 3. yıl sadece msjla kutladı. her yıl bı pasta almadın ya ben öyle kutlamalara cok özenıyorum dedıgımde seneye söz alcam dıyor. bu yıl da seneye evlı olcaz söz kendım pasta yapcam dıyor ama 3 yıldır bu konuda sözunu tutmayınca artık ıyıce kırılıyorum dunde şakalaşıyorduk laf arasında bı baktım hatırlamıyor. yıl dönumlerınde ne hedıye gordum ne vakıt ayırdıgını gosteren bısey. bilmiyorum belkı okuyanlar hedıye derdındeyım sanacak ama öyle degıl. kucucuk bısey bıle olsa vakıt ayırsın bunu gorunce sevınır dıye ugrassın ıstıyorum ama yok.

bi an sorunca kafası karışmış öyle söylüyor. tarihi ben söylediğimde şaşırdı hatta :\ hatta ve hatta sucunu bastırmak ıcın en son geldıgım tarıh neydı, mezun oldugun tarih neydi, bu eve taşındığım tarih neydi gibisinden saçmaladı

hımm gerçekten hatırlamamış yani.erkeklerin geneli(küçük bi oran var önem veren tabiii) özel günleri kutlamayı önemsemiyo.
biz itip kakmasak,hatırlamadığında dünyayı başlarına yıkmasak umurlarında olmaz.kabul etmemiz lazım bunu.o zaman daha kolay olucak işimiz.

Ben olsam o pastayı mutlaka yaptırırdım :)
Doğumgününe 1-2 ay kala hatırlatmalara başlayabilirsin.
"Pasta tariflerine çalışsan iyi olur,doğumgünüme az kaldı" diyerekten :)

Gerçi bu hatırlatma işi her zaman faydalıdır.
Haftaya doğumgünüm,beni nereye götüreceksin veya perşembe gününe denk geliyor ne yapsak nereye gitsek,evde mi kutlasak gibi...

tarih gelir de unutmuş olur anlarım. önemsemiyordur özel günleri diye.. ama tarih sorulur da hatırlanmayınca anlamam.

Bazen insanın kafası karışabiliyor. Hatta sana şöyle bir şey anlatayım. 27 Ekim bizim düğün tarihimiz ama nikah tarihimiz 22 Ekim'miş. Ekimmiş diyorum çünkü ben 20 Ekim diye hatırladım hatta o gün trip attım eşime en sonunda patladım neden hatırlamıyorsun be adam 12 sene oldu diye mi hatırlamıyorsun senden hediye filan isteyen yok insan bir hatırlar dedim. Kahkaha attı hatırlamayan ben miyim sen mi acaba 22 Ekim'de nikahımız oldu bizim dedi. Tabii ben biliyorum aşkım sadece seni denemek istedim unuttun mu yoksa hatırlıyor musun diye dedim. Tabii tabii dedi gülüştük.

Hiçbirşey.Doğum günümü unutması beni sevmediği anlamına gelmez.Bazı insanların tarihlerle arası iyi değildir.Bazen ben bile hayatta unutmamam gereken şeyleri unutabiliyorum.İnsanlık hali.

iyi ozaman ya ayrıl evlenme yada olduğu gibi kabul et çünki değişmez canım evlenmeden önce sürprizler yapan hediyeler alanlar bile evlenince yapmıyor örnek benim eşim seninki 3 yıldır yapmamış evlenince hiç yapmaz üzgünüm ama gerçek bu

ne olduysa zaten o zaman oldu ya :)) yıldönümü yaklaşıyo bu zamana kadar görmezden geldim evlilik arifesinde bişey bekliyorum yoksa evlilik teklifine cevabım ona göre olur diye şakalaşıyoduk. ordan doğumgunlerıne atladık derken anladım ki hatırlamıyor bugunde trıplendım bidaha kutlasanda istemiyorum bişey demekki senn için bu kadar değerliymişim içimdeki tüm ince duyguları öldürdün falan dedim. ona göre ortada hiçbişey yok ben kavga çıkarmaya çalışıyorum :\

hep özenmişimdir elinde pastayla çiçekle gelen sevgililere bi kere bile öyle kutlamak nasip olmadı. çok içimde kaldı

aslında olabilir. bende eşimin doğum günü tarihini bende unutuyordum az daha ama Allahtan telefon var. ötünce aklıma geliyor. hatta bir keresinde nüfus cüzdanına bile baktım emin olmak için itiraf ediyorum. duymasın kendisi:18:

ha bu arada kendi doğum günümüde ilk önce eşimin telefonuna ben kurdum. doğum günümden önce çalıyor. yani unutamaz ...

sizde alın teli eline kurun telefonu olsun bitsin. unutamaz artık

eğer doğum gunun olsaymısta kutlamadan gecseymıs neyse de sorunca söyleyememesi coıkta sorun edılecek bırsey değil..

bende sevgılım ocak ayında dogdugunu bılıyorum ama tarıhını hatrlayamam suan yazarken bıle gelmedı aklıma ocak ayına grnce her gun acıp bakıyorum neydı dıye...

bence bu tarz şeyler sevgiden çok kişilik, karakterle alakalı mevzular

niyetim hır gür çıkarmak değil zaten sadece bozuldum intikamımı da onun doğum gününde alıcam çok uzatmadan triplenmeyi de bitirdim. sadece sizler de bozulur muydunuz yoksa ben mi çok hassasım onu öğrenmek istemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…