doğumgünü

Çoğu erkekler bayanlar kadar önem vermiyor böyle şeylere ve o yüzden de akıllarında tutmuyorlar sorsan anne babasının bile doğumgünün bilmez ama bu adam böyle anlaşılan yani öyle sen demeden d.gününü hatırlamasını hediyeler almasını beklemeyeceksin demek ki olduğu gibi kabul edeceksin. Ya da 1 ay öncede kendin hatırlatacaksın ama bana göre doğumgününü hatırlamaması sevmediği anlamına da gelmez. Gerçi benim eşim anne babasının doğumgününü bilmez senelerce onlarla yaşamış sonuçta hep kutlanmış ama o bilmez. Ancka benim doğumgünümü ilk çıkarken kutladığımız zamandan beri bilir arada bende sorarım öyle normal zamanda neydi benim doğumgünüm diye hemen cevap verir. Anne babasının doğumgününü de ben kutluyorum 6 senedir pasta alıyorum dilan gidiyoruz ama hala hatırlamıyor yaa ben söyleyince hatırlıyor şimdi anne babasını sevmiyor mu seviyor.

ben bozulmazdim nitekim ben de esim de özel günlerin hic birini önemsemeyiz.Baskalari ile kiyaslama yapip üzmeyin kendinizi.Önemli günleri hatirlamakla, cicekle, hediyelerle mutluluk olmuyor inanin.bir cok erkek de bunu zorunluluktan yapiyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…