doğumgünümde keşke bana .......... alsa...

kızlar bugün benim de doğumgünün ama eşimden henüz hiçbişey görmedim çoook kızgınım şuan insan biraz romantik olur değil mimafoldumben hep biz kadınlarmı ince düşünücezlmaz:

:1shok: şakadır şaka ciddi olamaz olmamalı...

kat , yat, birde kameralı cep telefonu bizimki alsa alsa onuda almaz anca elin bahçesinden çiçek koparır gelir birde getirir al aşkım bunu sana getirdim doğum günün kutlu olsun demez al der resmen sonra birde saklayarak getirir ne utangaç bebeya büyümeli büyümeli daha küçük ablaları hoş görüyorum onun için büyüyünce kapasite olarakta büyüyecek ozaman beklesin beni süprizler yoksa hayalmi kuruyorum kendi kendime olmayacak şeye aminmi diyorum aman o beni sevdikten sonra hediyeymiş valla pahalı şeylerde hiç gözüm yok belin bahçesinden çiçekte koparsa beni sevdiği için değer verdiği içindir o bile dünyalara bedel bide ilk al desede sonrada biraz surat yapınca iyiki doğmuş benim aşkım iyiki varmış anası benim için doğrumuş kara gözlümü karakızımı der allah engüzel hediye birde tango öğrense dıt dıt dıt dıt dırırırırırır ay keşke öğrense en güzel hediye o olur taktım bu tangoya öğretcem ahtım var

canim dogum gunlerimiz ayniymis,,,
ben ne isterdim sadece guzel bi aksam yemegi yani iftar,bi kac kere soyledim pek orali degil bide ustune bebisimiz var kime birakip gdelim dedi,sanki gotursek olmuyorr,,hediye flnda istemiyorum sadece beni dinlesinn bana vakit ayirsin ama sanmiyorum,isleri cokmus bos vakti yokmus,bakalim ne olacakkk,yani hediyede umidim var her dogum gunumde istedigimi alir,ama ilgi anlayis sifir,erkekler (yanlis anlasilma olmasin,bos vakti olmayan parasi olan erkekler)[sadec istenilen hediyeyi alincamutlu ettik saniyorlar ama yaniliyorlarrrrrrr/COLOR]

bu da bir süpriz sayılır, işte hiç beklenmedik ilginç birşey neden mutlu olmuyorsun ki arkadaşım :teselli:

hediye nasıl bişey oluyor.almayalı çokkkkkkkkkkkkk oldu hatırlamıyorum.kutlasa bana o bile yeter

Benım kocam romantık deĞıl malesef. Bı tek taŞa razıyım aa Öle pırlanta fılan olması gerekmez altını bıle kafı ama yok. ıstedıĞımı bılıyo ama ımkanla acık kısıtlı sanırım. Bırde alyans alsa bana(bızımkıler gÜzel deĞıl ve o kaybettı kendınınkını)

Hemen sıcagı sıcagına söyliyim bayanlar benim sevgili kocam bugün ofisimize bir tane yapay çicek almıs koymus ama çicekte evlere şenlik mafoldumben ben bir haftadır ne hayaller kurdum ne süprizler kafamda planladım ama fos çıktı daha süprizlerim bitmedi dedi ama benim umudum bitti süpriz diye yapay bir çiçegi gözümün önüne koyan adamın diğer süprizlerini şimdi daha çok merak ediyorummmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canımcım belkı esın ıstesede cok zevklı olamayan bırıdır
bence ıyı nıtyetlı cok uzulme, seneye kadar işlersın beynıne ne sevdıgını onu alır
ısteklı en azından ona şükret
cok ıyı jest yapmayı bılenınde başka huyu ıyı degıldır o ozellık esınde vardır boyle dusun

bende arkadaşlar tektaş istiyorum evlilik teklıfını almayı:)

yok canım çiçek okadar zevksiz ki yani sadece çiçek aldım görevimi yerine getirdim demek için almıs o çiçeği onun yerine bana canlı tek gül alıp gelseydi mutluluktan ucardım ama nerdee suan çok kırgınım..beni önemseseydi özenip bi çiçek alırdı keşke hiç almasaydı yine makbul olurdu benim için..:bbo::bbo:

yüzük alabilir evet. alyans niyetine.
Beşiktaş forması alabilir.

valla kendisi yanımda olsun hediyesinde filan gözüm yok..bu sene d.günüm haftaiçine gelio kendisi çalıştığından bakalım bi centilmenlik yapıcakmı o gün yanımda olucakmı CADIARZU

ya ben çiçekkk istyrmm sevgilimden.özellikle kavga ettiğimzde barışmk için....off yaa babam bu yaşta anneme arada jest yapıp eve çiçekle gelio hemde doğal toplama çiçeklerleee.bnmkisinde tık yok:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…