doğumgünümde keşke bana .......... alsa...

sadece bir araba alsaaaaa birde sözde bana aldığı sonra kendisi kullanmaya başladığı connect cardımı geri verse yada yenisini alsa hiçte fena olmazzzz zemuszemus arabadanda geçtimmm haftada üç gün dışarı çıkacağımıza beş gün çıksakkk heçte fena olmazzz zemuszemus pekte fazla bişi istemiyormuşummmm aslında şöyle bir okuyunca

3 gün sonra doğum günüm ne istersen alalım seç beğen dedi:) hala birşey seçmedim:)

Dogum gunume cok var ama romantik bir aksam yemegi,guzel bir gul buketi ve de U2 konser bileti olsa hayir demezdim....zemuszemus

sibirya kurduuualkisalkisalkis ama imkansız çünkü ev müsait deil.minnacık bi kedicik de idare eder:dance:

yaa benim bi derdim var yardımcı olun kızlarrr mafoldumben sevgilimin doğum günü var ve ben ne alıcağmı bilemiyorummmmmmmmmmmmm:1no2:
fikirlerini yazarsanız çok hora geçer :)

Benimki hatırlasa yeter bu sene yine hiç umudum yok :sinifsinif:

Son düzenleme:
kendisi düşünüp bişiler yapsın bana yeter,
başbaşa olalım, sadece ikimiz için bişiler yapsın isterim
geçen seneyi telafi etsin yeter...

akşama güzel yemekler hazırlayıp
odamızı papatyalarla süsleyebilir a.s.

benim de haftasonu doğum günüm. bekliyorum acaba ne alacak ya da nereye götürecek :asigim:

Valla ben hediye değil de romantik bir sürpriz bekliyordum doğum günümde ama olmadı. Bana zaten 100 liraya rowenta saç şekillendirme seti almıştı. Normalde çalıştığı için bu para aşırı bir miktar sayılmaz ama ben yine de böyle pahalı şeyler almasını istemiyorum. Bu hediyeyi biraz erken vermişti, sonra sürprizi kaçtı diye gitmiş davidoff parfüm almış. O da bir o kadar var.
Tamam maddi olarak fedakarlık yapması da önemli ama ben 200 -300 liralık hediye istemiyorum. Sadece bir gül alsın, iki mum yaksın istiyorum, ama yok olmuyor. Ben bir türlü anlatamadım derdim

Romantik bişiler yapsın istiyorum...
Hediye almasada olur..Ama o günü anımsatıcak manevi değeri olan birşey de verebilir..
Ama açıkça söylemek gerekirse tek taş isterdim ama doğum günümde olması şart değil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…