doğumgünümde keşke bana .......... alsa...

yüzük alsa, ama alyans olması şart deil, herhangi bir yüzük olabilir ona ait olduğumu ondan bişi taşıdığımı hissetsem... :CüvCüv:

kocam değil de sevgilimden hediye felan beklemem sadece evlilik teklifi ederken yüzükle gelsin isterim..onun harici samimice sarılıp sevdiğim bir şiiri okusa gözlerime bakarak yeter banaopuyorumnanaktan

yapıyorsa öp de başına koy siyamarz:roflol:

evet,
vardir arada guzel suprizleri..

ama ben daha cok daha cok istiyorum
kafamçokkarıştı

aza kanaat et bence .. eldeki pirinçten de olma sonra :lepi:
hediye nasıl bişey oluyor.almayalı çokkkkkkkkkkkkk oldu hatırlamıyorum.kutlasa bana o bile yeter

unutmasa :çok üzgünüm:

birşey almasın,unutmasın yeter ama şimdiye kadar hatırlamadı bilekötükedihüso-tatlicadiarzu-:çok üzgünüm::a015:

walla açık konusucam
erkeklerın kıyafet gümüş takı vs almalarına uyuz oluyorum hiç hoş değil bence
şık bir saat yüzük pırlanta altın vs. ne bilim yada hediye olmasın şık bir süpriz olsun daha iyi bnm için.

çok şık bir arabaa
şöyle otomatik vitesli azcuk büyükçe modern yaşı küçük bir arabaya hayır demem doğrusu opuyorumnanaktan

o olmazsa dubleks bahçe içinde bir evde olur zemuszemus

gönüller ne istiyor değilmi :1rolleyes:

takı tuku biktım artık 22 yıldır evliyiz her özelde takı belli bir süre sonra :umursamaz:

:roflol: bende abarttım dıyodum

elinde bir buket kırmızı gülle gelse :asigim:
beni alıp türkü bara götürse opuyorumnanaktan
çok sevdiğim türküleri dinlesem dalsam gitsem
sonra ağlasam mafoldumben omzuna yatırsa beni orda saatlerce öyle kalsam sıcaklığını hissetsem..
bana en güzel hediye olur a.s

:roflol: bende abarttım dıyodum
laelaelaelaelae:roflol:

aman ne abartması canım yaa :1closedeyes:
gönül istiyor işte
yapıp yapmamak ona kalmış :1closedeyes:

ama planlarımda şu araba işi olacak gibi
alttan çalışmalarına başladım delikafadulden

yanıma gelsin yeter mafoldumben

bunlarda sitenin leylaları :asigim:

çok isteyin kızceğizlerim çokkk
aşk la karın doymuyor

bi bakıyosun ki aşık olduğun filinta genç koca göbekli pijamalı bi zata dönüşüyo delikafadulden

gonul neler ıstıyo daaaaaa :jeyyar:

ooo supper gelır yakında araba :sm_cool:
snr da ev ıcın calısmalara baslarsın :sm_cool:

bunlarda sitenin leylaları :asigim:

çok isteyin kızceğizlerim çokkk
aşk la karın doymuyor

bi bakıyosun ki aşık olduğun filinta genç koca göbekli pijamalı bi zata dönüşüyo delikafadulden

ama ablacım ben hasretlik çekiyom leylalığımı mazur görün :kedi:
yarın öbürgün yine kavga ettiğimizde işte o zaman neler istiyom dökülürüm kaydirigubbakcemile3

Bennn koskocamannnnnnnnnnnnn bi sepetin içindee beyaz güllr içinde bikac pembe lilyum veeeee bir tektaşş isterimmmm cokmu ooldu istegim yaa

artık bi kolye alsın isterdim.yıllardır dünyayı aldı kolye almadı:umursamaz:

doğum günümde yaklaştı keşke o çok beğendiğim çantayı alsa bana ' louıs vuıtton ' çoook küçük bi ihtimal-tatlicadiarzu- ama umarım alır:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…