doğumgünümde keşke bana .......... alsa...

benim eşimde her özel günde istediğim birşey alır.tabi doğum günümde şunu al demem normal zamanda istediğimi genelde doğum günümde falan alır.en son derin dondurucu aldı doğum günümde.bende benim istediğimden çok kendi beğendiği,bena özel bişey almasını çok isterim.maliyeti düşük ama romantik bişeyler yapsın çok isterim.

şimdi aklıma geldi hakkını yemeyim kocamın.annemler şehir dışındaydı bize gelmişlerdi.ve doğum günümdü.eşimde işte hazırlanın bir yere yemeğe gidelim dedi.neyse böyle şık hatta romantik bir yere yemeğe gittik.bekliyorum ama ağzına doğum günü diye bişeyde almıyo.bende tabi içimde kesin eve giderken bi pasta alıp geçeştirecek diye düşünürken.o kadar kalabalıkta garsonlar kocamann bi pastayla bizim masaya geldiler.herkes birlikte iyiyki doğdun...... demeye başlayınca çok şaşırmıştım.bizimki önceden gelmiş konuşmuş,pastayı falan yaptırmış..çok mutlu olmuştum çok.işte böyle sürprizleri hediyeden daha çok seviyorum

valla benim aşkım bana keşke dedirtmedi hiç doğumgünlerimde heleki geçen ay ,en sevdiğim şeylerden biridir havai fişek onu bile patlattı çok güzel bir gdoğumgünü yaşattı bana havaii fişeğin dışında 5 tanede hediye aldı,biri resimlerimizin olduğu bir kupa,ikincisi mavi nazar boncuklu kolye ve küpe içinede aşkımıza nazar değmesin yazıodu:1hug: 3 kotondan çok sevdiğim bir elbise,4 beğendiğim bir takım var dı o 5 bir tane kırmızı gül süperdi ya canım benimm ,ama şimdi ilgi yüzünden tartıştık ,ona sadece özel günlerde mutlu olmak istemiyorum dedim :çok üzgünüm:

dövecem kız seni bırak şu çocuğa işkence çektirmeyi ya baksana nekadar güzel şeyler yapmış benimki doğum günümde hiçbişey almamıştı bi mesaj atmıştı ama ben bekliodum açıkçası ama olmadı malesef o konularda çok zayıf ne yazıkki bi hediye aldığında hediyeden çok not ararım ama daha çok ararım romantizm özürlü

ama sevde kızma ya:kedi: ya valla ben bu ilişkiyi bu hale getirene kadar 4 senemi verdim ,oda sağolsun verdiklerimin heğsini aldım canım aşkım benim:1hug: ama bu arabalar bi araba sevdamız var ona takılıp kaldık sbah akşam araba sayıklıo beni görmüyor bile bugün en son patladım napiim yaohaoldumsmile

aynısından bende de var merak etme araba merakı e napalım artık çekecez şakkıdı

valla 3 gün önce doğum günümdü.. çok sordu aşkım ne alim neye ihtiyacın var dedi.. çalişmadiği için hiç gerek yok dedim.. alma bişi diye ısrar ettim. ama müstakbel kayınvalidem devreye girmiş oğlum kızımıza bişi alalım demiş gtmişler altın kolye almışlar bana.. ay altını hiç sevmem yaa.. bugüne kadar hiç takmadım ama onlardan gelince takıyorum.. bana bi kilo kappuçünolu nargile tütünü olsaydı daha makbule geçerdi =)) ama bana tütün al aşkım desem kavga çıkar.. bırakmamı istiyo zaten nargileyi.. o yüzden sustum !

Vazgectim ,artik birseyler istemeye karar verdim ama biraz pahalli bir araba..db9 istiyorum..acaba alan biri cikar mi?? :kedi:boshayallersmile

hiç bişey almasa sadece yanımda olsa gözlerime bakarak doğum günümü kutlasa...Dünyalar benim olurdu

benim sevgilim aptal benim dogumgunumde hic bir sey almadi sadece gece 12 de aradi sebebse cok sacma
dogum gunum gunu baska bir yerdeydi ve bir gun sonrada alamanin hic bir anlmai yok diye dusunmus bende hic bir sey soleyemedim sadece haklisin dedim. cok sacma dimi ?? parasi olmasa derimki tamam parasi yok ama parasida var alamadi ((( bir tek benim sevgilim odun galiba

Son düzenleme:

kesinlikle kendini çok kötü hissetmen için geçerli bir neden :teselli:bazı erkekler bunun bizim için ne kdr önemli olduğunu anlamıyorlar sanırım,çok şükür bu konuda çok şanslıyım
Şeniz

Bu ayın 30 da doğum günüm hep arabam olsun istiyorum keşke araba alsalar bana ama biliyorum bu imkansız belki birgün olur umud ediyorum sağlık olsun mutlu olalımda gerisi boş opuyorumnanaktan

Bir buket papatya alsa...sonra gezsek tozsak...eve dönüşte bi parktaki banka otursak hafiften esiyo olsa hava evlenme teklifi etse..işte bu en güzel hediye olurboshayallersmile

yok yok merak etme sadece senin ki değil benimki de ööle odun demeyim de kaydirigubbakcemile3
bizdse ayrı şehirlerdeyiz diye almamıştı bana hediye mesaj atmıştı sadece bende çok kırıldım ama haklısın filan demedim çünkü ben onun doğum günü için çok uğraşmıştım yani neyseeeee :gitme: oda bi mesajla geçiştirdi önemli olan hediye değil aslında ama insan kendisini kötü hissediyo bi kağıt alıp bi kalem alıp bi mektup içinede bi gül koymak nekadar masraflı olabilişrki ki benimkiinin de para sorunu yokki durumu yok deyim yani ama hatasını anladı artık seneyeeeeee şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…