valla benim aşkım bana keşke dedirtmedi hiç doğumgünlerimde heleki geçen ay ,en sevdiğim şeylerden biridir havai fişek onu bile patlattı çok güzel bir gdoğumgünü yaşattı bana havaii fişeğin dışında 5 tanede hediye aldı,biri resimlerimizin olduğu bir kupa,ikincisi mavi nazar boncuklu kolye ve küpe içinede aşkımıza nazar değmesin yazıodu:1hug: 3 kotondan çok sevdiğim bir elbise,4 beğendiğim bir takım var dı o 5 bir tane kırmızı gül süperdi ya canım benimm ,ama şimdi ilgi yüzünden tartıştık ,ona sadece özel günlerde mutlu olmak istemiyorum dedim :çok üzgünüm:
dövecem kız seni bırak şu çocuğa işkence çektirmeyi ya baksana nekadar güzel şeyler yapmış benimki doğum günümde hiçbişey almamıştı bi mesaj atmıştı ama ben bekliodum açıkçası ama olmadı malesef o konularda çok zayıf ne yazıkki bi hediye aldığında hediyeden çok not ararım ama daha çok ararım romantizm özürlü
ama sevde kızma ya:kedi: ya valla ben bu ilişkiyi bu hale getirene kadar 4 senemi verdim ,oda sağolsun verdiklerimin heğsini aldım canım aşkım benim:1hug: ama bu arabalar bi araba sevdamız var ona takılıp kaldık sbah akşam araba sayıklıo beni görmüyor bile bugün en son patladım napiim yaohaoldumsmile
kaydirigubbakcemile3daha çok beklersinn
benim sevgilim aptal benim dogumgunumde hic bir sey almadi sadece gece 12 de aradi sebebse cok sacma
dogum gunum gunu baska bir yerdeydi ve bir gun sonrada alamanin hic bir anlmai yok diye dusunmus bende hic bir sey soleyemedim sadece haklisin dedim. cok sacma dimi ?? parasi olmasa derimki tamam parasi yok ama parasida var alamadi((( bir tek benim sevgilim odun galiba
deli gibi istediğim,ama onun "gazeteci mi olucaksın" dediği o fotoğraf mankinasını alsanerdeeee
benim sevgilim aptal benim dogumgunumde hic bir sey almadi sadece gece 12 de aradi sebebse cok sacma
dogum gunum gunu baska bir yerdeydi ve bir gun sonrada alamanin hic bir anlmai yok diye dusunmus bende hic bir sey soleyemedim sadece haklisin dedim. cok sacma dimi ?? parasi olmasa derimki tamam parasi yok ama parasida var alamadi((( bir tek benim sevgilim odun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?