doğumgünümde keşke bana .......... alsa...

estetik ameliyat olma paramı karşılasın isterim sırnaşık şey
zuhal topalın sevgilisi de doğum günü hediyesi olarak göğüslerine silikon taktırmıştı delikafadulden bende isterim de sende canım

ben raftan alınan hazır hediyelerden çok kendi yaptığı ya da bana özel yaptırdığı özel bir şey isterdim.. maliyeti düşük ya da yüksek hiç farketmez. yeter ki onun emeği olsun

müzik kutusu alsa keşke :kedi: çok seviyorum o çalan müzik kutusu müziğini :kedi:

eşim bana çizme alacak ben öyle istedimmmopuyorumnanaktan hemi de bu hafta sonu hayırlısıyla

yarın dogum gunu ve sevgılım kara kara dusunuyordu ban ane alsın dıye sevgılımı o dertden kurtaldım ondan canta ve cuzdan ıstedım

dogum günüme 3 gün var ayy çok merak ediyorum ne alıcak benim herif
delikafadulden
hiçte anlamaz hediye almaktan
kaç haftadır ugg bot istiyodum
kesin onu alır gibime geliyo
onuda istiyorum ama daha başka bişeyler alsa şöyle beraber romantik yapsak

wala güzel bi çizme alabilirdi ya ama almadı ayuu=P
çok romantk bi hedye aldı bana serseri sewgilim
passion fruit kofre body shoptan
wucut bakım seti bide mum war
mllet yanlış anladı ama bnm salak sewgilim düşünemez öle yanlış mı anlarlar doru mu anlarlar die
ama kullanmaya kıyamıorum ya çnkü special edition

Bana hediyesiz gelen sevgiliyi oklavayla kovalarım klava:
Şaka bir yana, önceden ''benim için yol katedip gelsin yeter'' derdim, şimdilerde küçük de olsa bişey almalı diyorum. Otturu botturu şeylerle de gönlümü alan erkek beni hakeder ancak :1hug:

Bana hediyesiz gelen sevgiliyi oklavayla kovalarım klava:
Şaka bir yana, önceden ''benim için yol katedip gelsin yeter'' derdim, şimdilerde küçük de olsa bişey almalı diyorum. Erkek tarafından şımartılmayı severim.Otturu botturu şeylerle bile gönlümü alan erkek beni hakeder ancak :1hug:

Bu aralar tek istediğim şey tek taşlı romantik bir evlilik teklifi, ama hiç umut yok :çok üzgünüm:

bana kocamn bi çiçek getirse süper olurdu ama getirmediii kafasını kırıcammmmm kötükedihüso

deli gibi istediğim,ama onun "gazeteci mi olucaksın" dediği o fotoğraf mankinasını alsa nerdeeee

ya eve tbend ebayılıyorum fotoğraf makinasına şöyle yarı profosyonel bi makinam olsa ama çok beklerim ben daha-tatlicadiarzu-ya ben şey isterdim deli gibi alışveriş yapalımzemuszemus

bi yat
bi kat
bide yeni moda hummer istiyom şöyle amele modelinden
kıroyum ama para bende diye bağıran cinsi varya işte ondan:roflol:

ben hiç bir beklentiye girmeyenlerdenim beklentiye girmeyince sorununuz da olmuyor rahat oluyrosunuz kimi bayanlar çok sorun ediyor böyle şeyleri ve mutlu günlerinde mutsuz olabiliyorsunuz ben bana şunu al hiç demem demeye de gerek yok çünkü hediye karşı tarafın istemesiyle olacak bir şeydir ben beklenti içinde olmamanın hep faydasını gördüm eşim her zaman orjinal bir şeyler bulup yapmıştır özel günlerimizde ,bir de ben hediyeden maddi şeylerden çok maneviyata önem veren biriyim benim için yazılmış iki cümle yada beni şaşırtan bir eylem daha çok hoşuma gider ayrıca ben özel günlerde değil de aniden hiç ummadığım bir anda eşimin bir şey yapmasını daha hoş buluyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…