- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kutlu mutlu yıllarkaç yaşındasınız ?
mutlu yıllarbırak hepsinin köküne kibrit suyu
Iyi ki doğdun. 2020 de erkekler senin için sıraya girsin insallah. Amin.
İnşallah canım insanlar bebeklerinin doğacak günü bekledim ben dava günü bekledimAmin inşallah çok mutlu olursun 2020 de
Doğum gününüz kutlu olsun. Koca bulmak zor iş değil, isteseniz bulursunuz. O yüzden umarım aşkı ve uyumu bulabileceğiniz bir insan çıkar karşınıza.
Ben birazda bu rahatımı kaybedeceğim diye korkuyorum evlilikten. Etrafımda hep kaynana, elti ,görümceden dert yanan kadınlar var. Şuan o kadar rahat hayatım var ki bana bunları bıraktırıp evlenmemi ikna edecek erkek çıkar mı acaba![]()
kopartsam ne olacak? haftanin en az 3 gunu o saatlerde geliyor zaren, diger gunler11-12. cok koparttim zamaninda ama ekmegini ancak oyle kazaniyor ne yapayim kabullendim artikGece 3.5 ta mı geldi ve sen nasıl kıyamet koparmadın
Nefes alsın yeter deyip de mi bulamadınız?Ben yıllardır bulamadım ya
Ama herkes anlamıyor ki böyle, vikis diyeceksin
Kocanın totosunu vikslemek?
Niye ki :))))))))
Aman kalsın o zaman
İşin o tarafı da var...en iyisi kimsesiz birini bul
Temizlik yapıyoKutlu olsun bakalım kocişin ne sürprizler yapacak![]()
Vikisli konusahibi gelir ben saksı değilim benim dedikodum içi
Evlilik böyle bişe işte![]()
Nefes alsın yeter deyip de mi bulamadınız?![]()
Sadece şu iki özelliği olan herhangi bir insanla evlenmezdiniz ya, şakayı kenara bırakalım. =) Tabi ki gözünüze, gönlünüze, ruhunuza hitap etmesi gerekiyor. Umarım öyle biriyle yolunuzu kesiştirir 2020.Cocuksuz ve nefes alsın dediydim..
Sadece şu iki özelliği olan herhangi bir insanla evlenmezdiniz ya, şakayı kenara bırakalım. =) Tabi ki gözünüze, gönlünüze, ruhunuza hitap etmesi gerekiyor. Umarım öyle biriyle yolunuzu kesiştirir 2020.