Doğumgünüme girdik şu saat itibariyle

Ekleme:
Şu anda biri benle evlenmek istio ama hem annesi hem de hiperaktif kızıyla yaşıo...oh my god...Ki o bile ozel bişi yapmadı yapmaz da yani...Sabah açım dedim kahvaltıya goturur belki diye, ben de hep açım dedi iyi mi? Bendeki şans var ya kutupta beyaz ayıya bile rastlamayan cinsten...
mutlu yıllar
ben bu kısmı anlayamadım

yanı sızınle bırı sızınle evlenmek ıstıyor bosanmıs cocugu olan bırı mı emın olmak ıstedım
evlenmeyı cok ıstıyorsunuz ya neden dusunmuyorsunuz adayı :)

Çok yeni tanıstım daha tanımıorum birincisi
Sigara içiyor ben sigara kokusuna dayanmıorum
Daha onemlisi de problemli kız cocugu varmış onla yaşayan...hiperaktivite varmış ve ilaç alıyormuş her gun cocuk
Artı annesi de onla yaşıyor, annesi ameliyat olmuş defalarca ve ona bakmak durumunda
Yani dert içine mi gireyim bana cok sıkıntılı geldi...

Daha onemlisi de problemli kız cocugu varmış onla yaşayan...hiperaktivite varmış ve ilaç alıyormuş her gun
Artı annesi de onla yaşıyor, annesi ameliyat olmuş defalarca ve ona bakmak durumunda
ay haklısınız gercekten olumsuzmus
hayırlısı olsun herseyın bır zamanı var bunu herkes soyluyordur cok duyuyorsunuzdur belkı ama ınanın gercek bu :) bırde bırseyı cok ısteyınce ınsanın sınavı o oluyor vazgecersınız aman ya kalsın dersınız kapıya dolusurlar :)

Yıllardır bekliyorum yıllardır dua dua dua ama yok..her sene aynı dilek bakalım...çok mu çirkinsin ya da arıza mısın yoksa çalışmıo musun dersin...inan hepsi var yani güzellik, iyi meslek iyi bir ailem var arıza da değilim....ama donup bakan yok bakanlar da ya cocuklu olup copsuz uzum arayanlar
Aynı durumdayım sizle. Duamı edip hayırlısını dileyip bekliyorum☺️ Umarım 2020 gönlünüzdeki eşi nasip eder🙏

😡böyle erkekleri bi kaşık suda boğasım geliyo. Sorumsuzlar

Cidden uzun bi zamanımı ona verip, her zorlugunda yanında oldum hep bekledim, ne zorlukları onla yaşadım...gayet te iyi biliyordu beklediğimi...kendi de tabiki evlenicez başka ne için devam edioruz dedi
Ama en sonunda ne oldu? Ben kimseye söz vermedim dedi..
Bununla da kalmadı sen benim hayatımda sadece seyirciydin, sen ne bilirsin ki benim yasadıgım zorlukları, tek derdin evlenmek, tabi senin keyfin yerinde, spor sahasında sadece seyirciydin sen dedi...Ben seyirciymişim sadece...Yıllarımı en sadık şekilde vermeme rağmen, her yaşadığı seyde onunla beraber sırtıma yük binmesine, hayatımı etkilemesine rağmen

Benim gördüğüm nankörlüğü kimse görmemiştir

Daha onemlisi de problemli kız cocugu varmış onla yaşayan...hiperaktivite varmış ve ilaç alıyormuş her gun cocuk
Kaç kaç kaç deli misin😅

Kaç kaç kaç deli misin😅

Aksam cıktık cocugunun okul sorunlarını anlattı.
Eşinin babasına maddi yardım etmiş o da ölünce borclar buna kalmış ve duzeni bozulmuş boşanmış..
Annesi kac defa ameliat olmuş...
Kendini tanıtmaya bahsetmeye çalıştı ama cidden içime fenalıklar bastı akşam akşam içim karardı ya anlattıklarından...sözde bugun dogumgunum insan biraz pozitif konusur ya

Back
X