Doğumgünüme girdik şu saat itibariyle

Aksam cıktık cocugunun okul sorunlarını anlattı.
Eşinin babasına maddi yardım etmiş o da ölünce borclar buna kalmış ve duzeni bozulmuş boşanmış..
Annesi kac defa ameliat olmuş...
Kendini tanıtmaya bahsetmeye çalıştı ama cidden içime fenalıklar bastı akşam akşam içim karardı ya anlattıklarından...
Hic akil kari degil bosver

Her zaman söylerim “evlilik bir kale gibidir. İçerdekiler dışarı çıkmaya çalışır, dışardakiler içeri girmeye...”
Bazı evlilikler kale gibi değil de hobbit evi gibi olabilir ama. :KK25:Sürekli içinde keyif yapasınız, dışarı çıkmayasınız gelir. O kadar da karartmayın manzarayı. :KK53:

Bazı evlilikler kale gibi değil de hobbit evi gibi olabilir ama. :KK25:Sürekli içinde keyif yapasınız, dışarı çıkmayasınız gelir. O kadar da karartmayın manzarayı. :KK53:

Evliliği geçtim bi sevgilim olabilseydi...
Erkeklerin Yıllanmış evliliklerinin bitişinin nası olduunu ve sorunlu cocuklarının iç karartıcı hikayelerini dinlemekten bıktım

Evliliği geçtim bi sevgilim olabilseydi...
Erkeklerin Yıllanmış evliliklerinin bitişinin nası olduunu ve sorunlu cocuklarının iç karartıcı hikayelerini dinlemekten bıktım
Biraz farklı çevrelere girmeyi mi deneseniz acaba? Demek şuan ki çevrelerde size ekmek yok, başka fırınlara da bakmak lazım. :KK8:

Evet...tuaf di mi
Şaka gibi:)) yıllar önce üniversitede biriyle tanismisyim ama nasıl hayranım sorma. İftara davet etti Bornova da Vebas diye bir yere. Ben de heyecanla gittim. Herkes iftar için sofra hazırlanmış ben masaya oturun ca garson ne istersin iz dedi. O beyinsiz de 1 su 2 bardak demişti. Allahım aklıma geldikçe gulerim:))

Şaka gibi:)) yıllar önce üniversitede biriyle tanismisyim ama nasıl hayranım sorma. İftara davet etti Bornova da Vebas diye bir yere. Ben de heyecanla gittim. Herkes iftar için sofra hazırlanmış ben masaya oturun ca garson ne istersin iz dedi. O beyinsiz de 1 su 2 bardak demişti. Allahım aklıma geldikçe gulerim:))

Nası yaaa? Yemek soylemedi mi?

Back
X