Doğumla bi ilgisi var mıdır?

kubra2553

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
4.139
3.147
133
33
Hanımlar ya dün gece hiç uyumadım karın ve bel ağrısından hatta belim sancılı bi şeklde ağriyor. Bu gecede öyle akşama doğru biraz geçmişti ama ikinci gece yataktakn uykudan kaldrdı yine beni. Kesntisz devam ediyor. Napcam ben ya? Sadece sağ taraf bel ve kasığım fena. Karınmda sancı yok sadece ağrı. Ama belim de sancılı şiddetli bi ağrı var
Kasılma hissetmiyorum ama belime feci sancıyla bişeyler batıyor sanki. Anlattığma yakın bişey yaşayan var mı? Sabah doktora gidcem yurtdşndaym şmdi gecenin bi yarısı. Sabahı beklerken sze sormak istedim

Nst de sorun çıkmıyorsa problem Yok. Malesef benim çok sancım çıktı
Nst yada ultrosana sokmadı ki:) soksa bence benm de bişyler çıkardı. Ben bide acaba açılma var mıdır diyodum ona bile bakmadı. Kasılma olmayınca sadece sancı ve ağrıyı umursamadı. Ama ben şuan kıvranıyorum. Bu böyle mi devam etcek. Ne yapablrm ben geçmesi için? Ağrı kesici 2-3 saat fayda etti sonra kaldığı yerden devam

Magnezyum iciyor musun canim? O belki rahatlatir...

Normal doğum yaptım... Geçmeyen uyutmayan bel, kasık, karın ve vajina baskısı doğum belirtisi... Uyuyamaz, dinlensen geçmez, oturtmaz... Nişan,vs gelmedi sanırım sizde ? Bir de çok erken değil mı şu an 35 haftalık görünüyor neden nst almadı sizden çok merak ettim gerçekten

Yok içmedim hiç. Yani dr herhangi bi vitamin önermedi bende almadım. Gerçkten işe yarıyosa gidip alabilirm.

Benim agrim oldugunda vermişti doktor. Magnezyum diasporal sanırım adı. Her gün bir şase içiyordum. İnsallah sana da iyi gelir. Sağlıkla kucagina al evladını inşallah canım

Hiçbir doğum belirtsi yok diye. Yani kanama ve kasılmayı sordu yok diyince norml dedi. Nst yada ultrsn gibi seyleri ihtiyac olmadikca sokmuyolar. Ben belki sokar dedim bu sikayetlere ama sokmadi. Burda gece ve ben yine ayaktaym. Bel ve kask ağrılarm dışında hiçbir belirtim yok. Yani napcam bilemedm

Benim agrim oldugunda vermişti doktor. Magnezyum diasporal sanırım adı. Her gün bir şase içiyordum. İnsallah sana da iyi gelir. Sağlıkla kucagina al evladını inşallah canım
Valla sancıyla gittim sadece uyuyablym diye ağrı kesici verdi. Burda pek vermiyolar ilaç vitamin. Ben bi bakym yarn. Teşekkürler

Ben üç gün hafiften başlayan doğum sancısı çektim 3. Günün akşamına doğru doğuma girdim... Yavaş yavaş geldi bende de.. önce hafif adet ağrısı gibi ağrilarım oldu, sonra bele vurmaya başladı o gün iyiydm zaten bir hafta öncesinden nişan geldiği için tahmin etmiştim yakında doğum olacağını, sonrasında bel kasık ve alt baskı ile ikinci günü atlattım. 3. Gün ne oturmak mümkün oldu ne uyumak ne yatmak alt baskılarım dayanılmayacak hale gelmişti çocuğun kendini ittirdigni hissettim resmen ... Acile gittiğimde 3cm açıklık vardı 5 saatte doğum gerçekleşti... Suyum gelmedi mesela, 7cmde ebe kendisi patlattı suyumu.. nişanı da görmezdm çünkü belli belirsiz bir pembe akıntı geldi, normal gebelik akıntısı ile de karışnca zaten açıldı iyice rengi Allah'tan sürekli kontrol ediyordum iç çamaşırımı ... Sanki siz doğum sancısı çekiyorsnz gibi geldi çünkü benimde öyle hafif hafif başlamıştı... İnşallah sağlıklı gelsin de dünyaya gerisi önemli değil Allah doğum anında güç ve sabır versin

Amin inşaAllah bende takip ediyrm iç çamaşırımı ama bişey göremedm. Kesintisiz bi ağrı ve sancı işte başka bi tarifi yok. Artık doğurcak olursam giderm herlde. Teşekkürler bilgi için. Bide benm hiç ağrım falan olmuyodu arada bel ağrısı ama yatnca geçiyodu. Şmdi 34. Hafta ilk defa başıma böyle bişy geldi

Doğum gibi, Allah hayırlara çıkarsın...

dogum sancisi adet agrisi gibi olur bel agrisi dedigin ondanmi
çok SIKINTIN olursa tekrar git dr a bu sefer kasilmam var de :) onlarda guzelce ilgilensinler insana zorla yalana sevketmesinler, hatta adet sancim var de

dogum sancisi adet agrisi gibi olur bel agrisi dedigin ondanmi
çok SIKINTIN olursa tekrar git dr a bu sefer kasilmam var de :) onlarda guzelce ilgilensinler insana zorla yalana sevketmesinler, hatta adet sancim var de
Adet sancım olduğunu söyledim:) benmde öyle sancım gerçktn.

Sizin kaç haftalıktı doğduğunda? Benm daha erken demi zaman olark?
Ben 40. Haftada doğum yaptım günü gününe yani hatta ben günü geçti sanıyordm :) ama ultrason hesabına göre günü gününe doğum yaptım... Evet sizin daha erken 1 aydan fazla zamanınız var ama sizi alttan muayene ve ultrason nstye sokmayşlari bana mantıksız geldi ... Kendi milletine de aynı şeyi yapıyorlar mı acaba ?

Yapıyolardr. Çnkü yasa demiyim de adamların kendince kuralları gibi bişy hamilelk boyunca 3 kere ult. Nst son haftalar. Alttan muayne 36.haftada. Yaşadğm yerdeki hastane bu konuda fazla rahatlar çnkü doğum oranı baya yüksek. Onlara basit geliyo tabi:)

Anladım , neyse inşallah sıkıntısız sağlıklı bir doğum gerçekleşir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…