Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende doğumdan çok korkardım,küçücük yerden kocaman çocuğun çıkması imkansız gelirdi :)
ama bi taraftanda düşünürdüm,dünya üzerinde milyonlarca kadın yapıyosa bu işi katlanabiliyosa,ben neden yapamayayım.
bol bol normal doğum videosu izledim ve sonunda epidural normal doğum yaptım bende.sadece 4-5 cm açılma olana kadar 1 saat sancı çektim ama dayanılmayacak gibi değil oda.epidural iğnesinden sonra ise kuş gibi oldum ve ağrısız sancısız sadece ıkınarak doğurdum kızımı çok şükür.
sezeryan seçeneğini hiç düşünmedim en başından beri.
korkcak bisey yok canim benim. Sen oyle bagira cagira dogum yaptim hikayelerini anlatanlari falanda varsa fazla dinleme.
Benimde ilk hamileligim ve sadece bebegime odaklandim. Tabiki normal dogum tavsiye edecegim. Aksi bi durum olmadigi taktirde sadece dogumdan korktugun icinde sakin sezeryani tercih etme bence.
herzaman icin herseyin dogali normali iyidir.:81:
![]()
Aslında çok doğrusun sende canım ya bu gidişle herşeyi bırakıp normal doqum diyeceğim gibi :) Sezeryanı eşimde pek istemiyor sezeryanda kolay qeliyor :) Eşimi qeç bunu ne annem nede kaynanam onaylıyor kafam karıştı. Ama oğluşum için herşeye katlanacağım senin yaptığın gibi:) :) Odaklandıqım tek sey oğlum :)
Begen tusu olsaydi bu yazini begenecektim ama mademki yok bende begendigimi yazayim bari:)
benimde kizim olcak bu arada
Seninkide hayirli ugurlu olsun canim benim.:79::80:
ben sezaryan oldum ama bebeğimle ilk günden beri hep ben ilgileniyorum canım gayette rahatız maşallah bir kaç gün sonra kırkım çıkıcakslm bana daha çok erken ama bende doğum olarak kararsızım doktorlar artık normal doğum yapmıyo işlerine geliyo sezeryan kime sorsam epidural sezaryanle yaptım diyo..epidural normal doğum nasıl daha az acısız diyolar ama o çatal o pozisyon ıkınmak ıkınırken gaz kaçırma idrar yapanların hikayeleri falan bide başında bi sürü insan geln elliyo giden kurcalıyobende bunları duyup çok tırsıyorum
normal doğumda bebeğinle daha çabuk ilgileniyosun ağrın çok rahatsız etmiyo diyolar...allah hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı melekler nasip etsin..
slm bana daha çok erken ama bende doğum olarak kararsızım doktorlar artık normal doğum yapmıyo işlerine geliyo sezeryan kime sorsam epidural sezaryanle yaptım diyo..epidural normal doğum nasıl daha az acısız diyolar ama o çatal o pozisyon ıkınmak ıkınırken gaz kaçırma idrar yapanların hikayeleri falan bide başında bi sürü insan geln elliyo giden kurcalıyobende bunları duyup çok tırsıyorum
normal doğumda bebeğinle daha çabuk ilgileniyosun ağrın çok rahatsız etmiyo diyolar...allah hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı melekler nasip etsin..
slm bana daha çok erken ama bende doğum olarak kararsızım doktorlar artık normal doğum yapmıyo işlerine geliyo sezeryan kime sorsam epidural sezaryanle yaptım diyo..epidural normal doğum nasıl daha az acısız diyolar ama o çatal o pozisyon ıkınmak ıkınırken gaz kaçırma idrar yapanların hikayeleri falan bide başında bi sürü insan geln elliyo giden kurcalıyobende bunları duyup çok tırsıyorum
Olsun beğendiğini yazdınya canım :) Allah bağışlasın ne zaman qelcek inş bu tatlı kız:) Saol canım hayırlı uğurlu bi oğluşum olcak inş dört gözle bekliyorum bitanemi inanırmısın sabah akşam oğlumla konusuyorum eşim kıskanmaya başladı artık doğunca neler olur bilmem :)
![]()
![]()
teyzesi kismet olursa 11 ocak 2012 de aramizda olcak, prensesim.
sizin prens ne zaman gelcek,Belliki gelmeden babasinin papucunu dama attirmis
Valla bende cok konusuyorum kizimla, muzik dinlatiyorum
oda buna bol bol minik tekmelerle cevap veriyor.
:81::79:
Allah sizlere bağışlasın. Eveeeet gelelim henüz hayatında doğum yapmamış biri olarak sorumaa
Normal doğum yapmışsın maşallah, ben de ileride böyle istiyorum ama zor muuuuu nasıldıııı?:18::18::18: