Dogumu bir an önce nasil baslatabilirim?

Womanlikewoman

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2023
712
90
13
Merhaba arkadaşlar 38 haftanın sonuna geldim herkese hayırlı güzel doğumlar dilerim oncelikle. Sorum şu en son doktor muayenesinde rahim ağzım kapalı gözüktü açılma yok ben artık dogumum baslasin istiyorum bebekte normal olması gereken yasayacak düzeyde bir kiloda zaten birde ilerledikce haftalar enfeksiyonum da artıyor ve artik ilac icmekten çok sıkıldım. Şuan bile idrar yolu enfeksiyonu var ishal gidiyorum ne yapmalıyım açılma olmasi icin 1 haftadır yürüyüş merdiven çıkma yapiyorum yok fayda etmedi

Yere çömelip kalkabilirsiniz. Bir bezle yerleri silin ya da. Ördek yürüyüşü yapabilirsiniz.

Merdiven inip çıkın. Doktorunuz perine masajı yapsın. Yanlış hatırlamıyorsam öyle bir şeydi. Benim doktorum o masajı yapmıştı. O gün alışverişte epey gezip bir de üstüne merdiven çıkmıştım. Ertesi gün doğurdum. Çok ileri haftalarda doğum zor oluyor. Özellikle normal doğum düşünüyorsanız 39. hafta ideal gibi. Doktor yönlendirmesi önemli.

39+3'te normal doğurdum, ne yaparsanız yapın zamanını bekliyor bebek. Merdiven inip çıkma, pilates topuyla egzersiz, çömelip kalkma bunları deneyebilirsiniz

Canım annem mutfağı temizlerken bende yaklaşık 8 saat filan ayaktaydim. Temizlik yapmadım ama getir götür yaptım.sabahina sancim başladı. O yüzden mi yoksa vakti geldi o yüzden mi bilmiyorum. Çünkü 39+6ydik

Zamanını bekliyor ciddn ya son haftalar çok sıkıcı oluyor biliyorum ama inanın vakti gelmedikçe gelmiyor ben neler neler yaptım zerre sancım bile olmazdı 39+5 de muane oldum açılma yoktu sonrasında 40+3 te doğurdum.

Merhabalar inanın vakti gelmeden ne yaparsanız yapın gelmiyor. 40+2 de doğum yaptım. Öncesinde bir sürü şey yaptım ama dediğim gibi vakti gelince oluyor

Enfeksiyon akıntı var bilmem yaparmi birde kac defa yapilmali o Bn yapamazmiyim onu

Bnmki baya nazlı çıktı kizda değil ama neden anlamadim gerçi eşimde çok nazlı bnm bisiyi zor yaptirirsin dil baya dökmek gerek yandim bn

Siz 39 da mı yaptiniz

Tamam cnm bende hergun yuruyorum merdiven cikiyorum bana mısın demio ama senin o an 39 muş Bn suan 38 +5

39+3'te normal doğurdum, ne yaparsanız yapın zamanını bekliyor bebek. Merdiven inip çıkma, pilates topuyla egzersiz, çömelip kalkma bunları deneyebilirsiniz
Halim kalmadı plates üzerinde kalça yuvarlama hareketi yeterli olurmu sade eğilip kalkacak amuda kalkcak hal kalmadı bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…