- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Merhabalar inanın vakti gelmeden ne yaparsanız yapın gelmiyor. 40+2 de doğum yaptım. Öncesinde bir sürü şey yaptım ama dediğim gibi vakti gelince oluyorMerhaba arkadaşlar 38 haftanın sonuna geldim herkese hayırlı güzel doğumlar dilerim oncelikle. Sorum şu en son doktor muayenesinde rahim ağzım kapalı gözüktü açılma yok ben artık dogumum baslasin istiyorum bebekte normal olması gereken yasayacak düzeyde bir kiloda zaten birde ilerledikce haftalar enfeksiyonum da artıyor ve artik ilac icmekten çok sıkıldım. Şuan bile idrar yolu enfeksiyonu var ishal gidiyorum ne yapmalıyım açılma olmasi icin 1 haftadır yürüyüş merdiven çıkma yapiyorum yok fayda etmedi
Enfeksiyon akıntı var bilmem yaparmi birde kac defa yapilmali o Bn yapamazmiyim onuMerdiven inip çıkın. Doktorunuz perine masajı yapsın. Yanlış hatırlamıyorsam öyle bir şeydi. Benim doktorum o masajı yapmıştı. O gün alışverişte epey gezip bir de üstüne merdiven çıkmıştım. Ertesi gün doğurdum. Çok ileri haftalarda doğum zor oluyor. Özellikle normal doğum düşünüyorsanız 39. hafta ideal gibi. Doktor yönlendirmesi önemli.
İlk gebelikmiydi cinsiyet neMerhabalar inanın vakti gelmeden ne yaparsanız yapın gelmiyor. 40+2 de doğum yaptım. Öncesinde bir sürü şey yaptım ama dediğim gibi vakti gelince oluyor
41 de doğum yapan var midir40+2 de sağlıklı bir şekilde doğum yaptım. Vakti gelmeden siz bişey yapamazsınız maalesef. Çömelip kalkmak açılma başladıktan sonra etki edebilir belki..
Öle ya bütun gün ofleyp puflamakla geciyoZamanını bekliyor ciddn ya son haftalar çok sıkıcı oluyor biliyorum ama inanın vakti gelmedikçe gelmiyorben neler neler yaptım zerre sancım bile olmazdı 39+5 de muane oldum açılma yoktu sonrasında 40+3 te doğurdum.
Bnmki baya nazlı çıktı kizda değil ama neden anlamadim gerçi eşimde çok nazlı bnm bisiyi zor yaptirirsin dil baya dökmek gerek yandim bnŞunu bunu yaptım sancım başladı diyerek yanlış yönlendirmeyin insanları..
Bebek ne zaman gelmek isterse vücut ona göre tepki verir ve doğum süreci başlar.
Bir çiçeği vaktinden önce açtırabilir misiniz ? Sabır ..
Var tabi ki41 de doğum yapan var midir
Siz 39 da mı yaptinizMerdiven inip çıkın. Doktorunuz perine masajı yapsın. Yanlış hatırlamıyorsam öyle bir şeydi. Benim doktorum o masajı yapmıştı. O gün alışverişte epey gezip bir de üstüne merdiven çıkmıştım. Ertesi gün doğurdum. Çok ileri haftalarda doğum zor oluyor. Özellikle normal doğum düşünüyorsanız 39. hafta ideal gibi. Doktor yönlendirmesi önemli.
Tamam cnm bende hergun yuruyorum merdiven cikiyorum bana mısın demio ama senin o an 39 muş Bn suan 38 +5Canım annem mutfağı temizlerken bende yaklaşık 8 saat filan ayaktaydim. Temizlik yapmadım ama getir götür yaptım.sabahina sancim başladı. O yüzden mi yoksa vakti geldi o yüzden mi bilmiyorum. Çünkü 39+6ydik
Halim kalmadı plates üzerinde kalça yuvarlama hareketi yeterli olurmu sade eğilip kalkacak amuda kalkcak hal kalmadı bnde39+3'te normal doğurdum, ne yaparsanız yapın zamanını bekliyor bebek. Merdiven inip çıkma, pilates topuyla egzersiz, çömelip kalkma bunları deneyebilirsiniz
Haftada kaç defa yapayim bunlariYere çömelip kalkabilirsiniz. Bir bezle yerleri silin ya da. Ördek yürüyüşü yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?