Doğumu düşünmekten uyuyamiyorum

Arkadaşlar 39 haftalık bebeğimi dr ihmali yüzünden Etlik Zübeyde Hanım Hastanesinde ölü doğum yapmak zorunda kaldım Dikkat edin

Canim korkma dicem ama benimdw dogumuma 2 hafta falan kaldi Allahin izniyle bu benim ikinci bebegim olacak digerinde cok bilmiyodm nasil olacagini ama bunda biliyorum Allah yardim ediyo soyle dusun hersey dogum yapana kadar sonra hemen ayaga kalkabiliyosun sezeryandaa byle bi luksun yok ameliyatli oluyosun sonucta agriya gelince evet cok fazla sancin oluyo ama bebegink kucagina alir almaz geciyo bence zekai tahire gelme yani diger hastaneyi bilmiyorm ama zekai tahirde sanci odalari farkli degil 5 6 kadin ayni odada sanci cekiyo ayni yerde bakiliyolar bu senin ilk dogumun oldugu icin psikolojin bozulabilir ben cebeci tip fakultesine gidiyorm sanci odalari falan ayri ilk bebegimde cok sukur bi sikinti yasamadim doktorlarda cok iyiydi

Uyu. Sonra hiç uyuyamazsın. Kimseninki içerde kalmamış elbet çıkıyor bi şekilde,akışına bırak. Canından can çıkıyor kolay mı ? Ama geçiyor,ölümcül bişey değil.

Hersey olacagina variyor bize dusen bolca dua edip sabir gostermek. Ayrica dogum esnasinda bagirmamak. Cunku bagirmak tum enerjimizi alip goturur. nefesini dogru alip vereceksin bolca dua okuyacaksin, dogum yaparken bile..ebelerin dediklerini uygulayacaksin..o sancilar esnasinda rahim 25 kg agirlik kaldiracak guce sahip oluyormus ve vucut agri kesici uretiyormus o anda. Inanilmaz ve Rabbimin buyuk bir hikmeti. Emrine sukur..bize daha cok var ama bahsedince bile heyecanlaniyorum bende. Allah sag saglim kucagimiza almayi nasib etsin.

Doğum çok güzel bir olay sezeryan oldum ama onunla da çok mutlu oldum çünkü bebeğime kavuştum sağ salim... normal doğuracaktım ama kızım mekonyum yaptı kısmet olmadı sancıyla gitmiştim halbuki... o sancılar insanın canını yakıyor ama mutluluk da veriyor bebeğimin habercisi çünkü

O sancıları hatırladıkça bebeğimin benden çıkmaya çalışmasını o yolda geldiğini düşünüyorum hala gözlerim doluyor keşke normal doğum yapabilseydim o acılar bile çok sevimli :)

Devlet hastanesine gittim yaşım 42 sürekli ultrasonla bakıp bebeğin iyi iyi dediler gönderdiler sona gelmiştik ama bebeğim gittiğimizde yaşamıyordu artık

Mazikeen
Bir kez dahi dr tahlil yapmadı, şişkinliklerim vardı kaşıntılarım vardı dr anlattım olur her gebelikte dedi gönderdi beni ben dr değilim ki ne bileyim inandım sonuç bu

Mazikeen
Bir kez dahi dr tahlil yapmadı, şişkinliklerim vardı kaşıntılarım vardı dr anlattım olur her gebelikte dedi gönderdi beni ben dr değilim ki ne bileyim inandım sonuç bu
cok uzuldum ya bende aynı hastaneye gidiyorum ama hep olumsuz seyler duyuyorum sanırım dogumuda orda yapmıycam guvenip gidiyoruz yasananlara bak doktor hala gorevdemi

Günde 7 tane hurma ye doğumda bir sıvı salgiliyormus bide bol bol dua et bende çok yeni hamileyim ama hep inşallah normal doğum yaparim diye dua ediyorum bana göre en iyisi o emin ol doğumdan sonra cennet kokulunu kucağına alınca sancı manci hiç bir şey kalmaz aklında Rabbim sanada tüm hamile bayanlarada hayırlı ve sancısız doğumlar nasip etsin inşallah

Günde 7 tane hurma ye doğumda bir sıvı salgiliyormus bide bol bol dua et bende çok yeni hamileyim ama hep inşallah normal doğum yaparim diye dua ediyorum bana göre en iyisi o emin ol doğumdan sonra cennet kokulunu kucağına alınca sancı manci hiç bir şey kalmaz aklında Rabbim sanada tüm hamile bayanlarada hayırlı ve sancısız doğumlar nasip etsin inşallah

Bende 35. haftaya gidiyorum benimde canim cok tatlidir :) ufakta olsa tirsiyorum. Insallah normal dogururum sezeryan beni daha cok ürpertiyor. Sonra kendi kendimi telkin ediyorum bebeginle kavusacaksin mamamio o saglikla olsunda cekecegin sancilar muhim değil.

ikinci sezeryan imi olucam insallah 29 hafta bitti en rahat sezeryan hic aci yok sonrasi zaten kolay tavsiye ederim...

Kolaztas hastasıydim.o kadar kasintim vardı ki bir an doğurmak istiyordum sukrem ki sorunun bu olsun.allah korusun.ölünecek bir şey olsa kimse bir daha doğurmazdi.ben sezeryan oldum ama onun da kendine has yönü var.bakalım şimdi nasıl olacak zor mu bilmiyorum.

Perine masajı yap canım. Doktoruna sor, hangi ayda yapmak gerekiyor, öğren. Doğumda çok faydası olur.

Canm ben Doğum fotoğrafcısıyım şahit olduğum Doğumlarda evet o an biraz acı çekiyorlar ama dogumdan sonra okadar hızlı toparlanıyolarki şaşırıyorum.o yüzden stres yapma mucizeni kucağına alınca herşeyi unutacaksın zaten

cok uzuldum ya bende aynı hastaneye gidiyorum ama hep olumsuz seyler duyuyorum sanırım dogumuda orda yapmıycam guvenip gidiyoruz yasananlara bak doktor hala gorevdemi
Evet maalesef gorevde zaten yeni oldu olay dort ay once
Gitmeden bir kez daha dusunun ya da tek doktora kalmayın basks bir yere ve doktora da es zamanlı gıdın derım o hastanenın kendıne faydası yok google da arattırın 2012 yılında annenın bırıne dogumda 12 unite yanlıs kan vermışler anne ölmüş ve bu hastane hala acık daha kac can yanacak

Benim kadar dogumdan korkan yoktur herhalde. Kizimi normal dogumla dunyaya getirdim vee dogum bittikten sonra anneme ilk dedigim sey abartiniz bumuydu yani ben ölum cikar diye dusunuyodum dedim.. Toplamda 3 saat surdu sana en buyuk destegim o bi sekilde ordan cikacak cikmadan agridan sancidan kurtulus yok o yuzden sancin geldikce son nefesine kadar ıkın. Allah kolaylik versin. Ben simdi ikinciye hamileyim kizim 14 aylik:) zor olsa bu kadar kisa surede yapmazdim dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…