Arkadaşlar 39 haftalık bebeğimi dr ihmali yüzünden Etlik Zübeyde Hanım Hastanesinde ölü doğum yapmak zorunda kaldım Dikkat edin
Yeni konum var zaten ancak insanlar eski konulara da bakıyorlar bilgileri olsun istedimyeni konu açmanız lazım.
geçmiş olsun.
nasıl bir ihmal di..basınız sagolsunArkadaşlar 39 haftalık bebeğimi dr ihmali yüzünden Etlik Zübeyde Hanım Hastanesinde ölü doğum yapmak zorunda kaldım Dikkat edin
cok uzuldum yaMazikeen
Bir kez dahi dr tahlil yapmadı, şişkinliklerim vardı kaşıntılarım vardı dr anlattım olur her gebelikte dedi gönderdi beni ben dr değilim ki ne bileyim inandım sonuç bu
Perine masajı yap canım. Doktoruna sor, hangi ayda yapmak gerekiyor, öğren. Doğumda çok faydası olur.Çok az kaldı kızlar iki hafta kadar az ama normal doğumdan çok korkuyorum sürekli aklımda ,çok acır mi nasıl yaparım diye düşünmekten uyku bile uyuyamiyom yakın zamanda doğum yapanlar şunun acısını bi anlatın lütfen herkes farklı bisey anlatiyo sezeryan olma şansım yok şimdilik çünkü devlette olacam seçme şansım yok yani doğumu nerde yapacam o bile belli değil etlik zübeyde hanım mi yoksa zekai tahir mi muayeneye polikliniğe gidiyorum
Evet maalesef gorevde zaten yeni oldu olay dort ay oncecok uzuldum yabende aynı hastaneye gidiyorum ama hep olumsuz seyler duyuyorum sanırım dogumuda orda yapmıycam guvenip gidiyoruz yasananlara bak doktor hala gorevdemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?