pozitif düşün.Kızlar hepinize çok teşekkür ederim rahatlattiniz beni inşallah hepimiz kolayca kucagimiza alırız evladimizi Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah dua en büyük ilacımız olur birbirimize dua edelim bol bol
Canım sende burda normal doğumu övcem derken sezeryan olacakları mahvettin yani :) ben kullandığım iğne dolayısı ile mecburi sezeryan olcam valla dehşete düştüm
Çok teşekkür ederim..amin inş hayırlısı olur... emir Allahtan gelince sözlerde yitiyor...Sizin konunuzu okumus ama.yazamamistim.Cok.gecmis olsun.Rabbit kalbinizi ferahlatsin.Bende bi dusuk yapTim gecen yil.Allah nasip etti tekrar oldu.Allah tez zamanda tekrar bi evlat nasip etsin.
Merhaba konu sahibi 38. haftadasın sanırım ne zaman geleceği belli olmaz her an gelebilir demek ki bebek. Dün bir arkadaşımla konuştum 38 de doğurmuştu kendisi. Doğum yaptıktan sonra tecrübeni yazabilir misin ben de ufaktan tırsmaya başladım bu işin sonu ya normal ya sezeryan ikisini de bilmediğim için ikisinden de korkuyorum :). Neyse bebeklerimiz sağlıkla gelsin de herkes gibi biz de doğururuz bir şekilde.Çok az kaldı kızlar iki hafta kadar az ama normal doğumdan çok korkuyorum sürekli aklımda ,çok acır mi nasıl yaparım diye düşünmekten uyku bile uyuyamiyom yakın zamanda doğum yapanlar şunun acısını bi anlatın lütfen herkes farklı bisey anlatiyo sezeryan olma şansım yok şimdilik çünkü devlette olacam seçme şansım yok yani doğumu nerde yapacam o bile belli değil etlik zübeyde hanım mi yoksa zekai tahir mi muayeneye polikliniğe gidiyorum
Amin inşallahhaklısınız belkide ama 2 kişi var yakınım yaptıran bel ağrılarından şikayetciler herkes ister sancısız bir normal doğum ama korku var gerci şuan hamilelik yok düşünüyorum bakalım nasip 2 normal doğumum var ilki zor 2 cisi cok kolay olmuştu bakalım allah nasip edecekmi 3 cüyü hayırlısı ne ise o olsun
Ay darısı başıma inşAllahHiç korkmayın, genel anestezi ile sezaryen oldum, 1 gece hastanede kaldım. Saat 11'di odama getirdiler, akşam 6'da ayağa kaldırıcaz dediler. Bu arada yatağımda bebeğimi emzirdim, zorlanmadım. Saat 4 (16:00) oldu dedim ban sıkıldım kalkıcam. Annemle eşim zor tuttu, hemşire gelecekmişte kaldıracakmış, bekle bekle yok ya bismillah deyip kalktım. Doğru banyoya, güzelce yıkadım heryerimi, giydim temiz çamaşırlarımı ,geceliğimi. Aldım sabahlığımı üstüme dimdik yürüdüm bütün gece, gayette rahat bebeğimi aldım kucağıma emzirdim. Ertesi sabah doktorum , sen iyisin çık bari dedi. Doğru eve, kızımı yatırdım, bulaşık makinesinde temiz bulaşıklar vardı onları yerleştirdim. Şöyle bir evi süpürdüm toz aldım. Kızımı yıkadım, kendim yıkandım. Bir uyumuşuz misler gibi. Annem 20 gün yanımda kaldı, en sonunda isyan etti "ben sana bakmaya geldim az yat diye, sen yatmadın bile ben gidiyorum" dedi :) Çalışan bayan olunca evin keyfini sürdün, gözaydına gelen misafirlerime bol bol börek-pasta yaptım..Şuan kızım 19 aylık, ne dikişlerimle ilgili bir sıkıntı yaşadım ne de ağrı sızı..İkinciyi bile düşünmeye başladım :)
Konu sahibi, sizde stres yapmayın.Rahatlamaya çalışın, bol yürüyüş yapın kesinlikle. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Normal doğum yapmadım ama, herşeyin başı rahat olmak. Siz stres yüklendikçe bebeğinizde stres oluyor unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?