- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
Çok az kaldı kızlar iki hafta kadar az ama normal doğumdan çok korkuyorum sürekli aklımda ,çok acır mi nasıl yaparım diye düşünmekten uyku bile uyuyamiyom yakın zamanda doğum yapanlar şunun acısını bi anlatın lütfen herkes farklı bisey anlatiyo sezeryan olma şansım yok şimdilik çünkü devlette olacam seçme şansım yok yani doğumu nerde yapacam o bile belli değil etlik zübeyde hanım mi yoksa zekai tahir mi muayeneye polikliniğe gidiyorum
Sizin konunuzu okumus ama.yazamamistim.Cok.gecmis olsun.Rabbit kalbinizi ferahlatsin.Bende bi dusuk yapTim gecen yil.Allah nasip etti tekrar oldu.Allah tez zamanda tekrar bi evlat nasip etsin.Sadece bebeğine odaklan olur mu ?
Başka hiç bir şey düşünme onu kucağına almayı düşün kokladığını düşün minik ellerini düşün onun vereceği huzuru mutluluğu düşün
Bak ben dün bebeğimi kaybettim...
Keşke bin kez doğum sancısı çekseydim ama bebeğime kavuşsaydım...
Her doğum zordur. Normal doğumla önce, sezeryanlada sonra yaşıyosun acını ama tek bi gerçek var . O da bebeğini kucağına alınca ağrı eşiğin sıfırlanıyo hissedemiyosun bile çünkü kollarında bi mucize taşıyo olucaksın sana verilmiş bi armağan bi melek olucak ...
Bol bol meryem ve inşirah surelerini oku kendine
Allahım yavrunu sana bağışlasın
Canım sende burda normal doğumu övcem derken sezeryan olacakları mahvettin yani :) ben kullandığım iğne dolayısı ile mecburi sezeryan olcam valla dehşete düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?