kızlar ben mekkede yasıyorum. bu ay ikinci bebegime hamile kaldıgımı ögrendim. oglum bu sene anasınıfına baslayacagı icin dogum hakkında kafam cok karısık. birde türkiyede sigortam yok ve sezeryan dogum yapıcam acaba bana cok mu pahalıya gelir. ya türkiyede dogum yapıp esimden ayrı kalıcam ya da burda dogum yapıp oglumun sıkılmasını ve ona vakit ayıramamayı gze alıcam. hangisini secmeliyim
türkiyede doğum yapsanda oğlundan ayrı kalmayacakmısın .yanında ailenden birileri yokmu yardım edecek yada en azından doğum zamanı yanına gelebilecek.ben olsam kendi evimde olmayı tercih ederdim bak hemde diyorsun pahalıyada malolacak türkiyede yapman.ama tabi ordakş dr. hastane şartlarını bilmiyorum
türkiyede doğum yapsanda oğlundan ayrı kalmayacakmısın .yanında ailenden birileri yokmu yardım edecek yada en azından doğum zamanı yanına gelebilecek.ben olsam kendi evimde olmayı tercih ederdim bak hemde diyorsun pahalıyada malolacak türkiyede yapman.ama tabi ordakş dr. hastane şartlarını bilmiyorum
Türkiyede olursa oglumu da alıp annemin yanına gidicem. Fakat esim bu sürecte yanmda olmayacak. Burda belki annemi getirtebiliriz ama benim en cok cekindigim de burda sezeryan sonrası normal dogm da yaptırıyorlar. Acıkcası ilk dogumu burda yapmıs olmama ragmen cok kararsızım simdi