- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi gormedimduymadim
-
Ya 4 cmle seni nasil eve gonderdiler ?
Az da olsa suni sanci verdiler mi ?
Sus susOff off başıma neler gelecek ya
Sus sus
Odum catliyor ya
doktoru bilinçliymiş bence. hatta Avrupai düşünenlerden.4 cm açıklıkla sizi eve göndermelerine şaşırdım ben de. Bundan sonra doktorun açıklığın nasıl ilerlediğini ara ara kontrol edip sizi yönlendirmesi gerekmiyor mu? Ben sezaryen insanıyım, o yüzden tam bilmiyorum ama... Çevremde normal doğum yapanlar 2 cm açılmayla hastaneye yatış yaptıkları için, şaşırdım. =) Ay hadi Allah kurtarsın, kolay bir doğum olsun, minnoşu sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
doğum sakinliği sever. öncelikle sakin ol.
şu netten falan da elini eteğini çek.
komedi filmi izle. loş oda da rahatlatan müzikler dinle. hava serinleşince çık bol bol yürü.
ne güzel açılmanda süpermiş. hastane de strese girmişsindir sancın gitmiştir.
bana doktorum boşa hastaneye gelme hemen dedi. sancı sıklığın 5 dakikaya bir düşünce gel dedi.
annemle-eşim beni panikletip hastaneye götürdüler iyice stres oldum sancım birbirine girdi. doğumum da zor oldu. sen lütfen pozitif düşün bebeğin hareketlerini kontrol et sancın sıklaşınca git hastaneye. hayırlı doğumlar.
doktoru bilinçliymiş bence. hatta Avrupai düşünenlerden.
çünkü sancısı gitmiş. o 2 cm le yatırıp basıyorlar suni sancıyı. kadının doğumu ya çok zor oluyor, ya suni sancıdan bebek strese girip kalp atışları düşüyor sonuç sezaryen ya da bebek kaka yapıp yutuyor.
aslında en güzeli evde ebe eşliğinde doğum. ama ülkemiz buna hazır değil.
o yüzden doktoru da rahatlasın istemiştir
Bende son bes dakikaya kadar sancilarimi evde karsilamak istiyorum ama ilk kez dogum yapacagim icin yanlis yaparim hastaneye gitmeden dogururum diye korkuyorum tabi normal dogum sansim olursa.
O ortamda insan istesede doguramaz zaten
Psikoljikman cocuk geri kacar
5 dk da nasıl yetişiceksinBende son bes dakikaya kadar sancilarimi evde karsilamak istiyorum ama ilk kez dogum yapacagim icin yanlis yaparim hastaneye gitmeden dogururum diye korkuyorum tabi normal dogum sansim olursa.
O ortamda insan istesede doguramaz zaten
Psikoljikman cocuk geri kacar
Doğrudur. Bizde daha evhamlı bir yaklaşım var, doğum normal bir şey aslında. Ama işte dediğiniz gibi yanınızda bir ebe filan olması mantıklı. Çünkü açılmanın nasıl ilerleyeceği belli değil. Ben ondan şüpheye düştüm.doktoru bilinçliymiş bence. hatta Avrupai düşünenlerden.
çünkü sancısı gitmiş. o 2 cm le yatırıp basıyorlar suni sancıyı. kadının doğumu ya çok zor oluyor, ya suni sancıdan bebek strese girip kalp atışları düşüyor sonuç sezaryen ya da bebek kaka yapıp yutuyor.
aslında en güzeli evde ebe eşliğinde doğum. ama ülkemiz buna hazır değil.
o yüzden doktoru da rahatlasın istemiştir
Hastane yakin ama iste ilk dogum olunca yanlis birsey yaparim diye korkuyorum5 dk da nasıl yetişiceksin
Nası anladınız benim doktor fazla avrupai, doğuma karışma taraftarı değil, aksine sen yapacaksın ben sana sadece yardım etmek için burdayım diye düşünüyor. Benimde istediğim böyle olmasıydı zaten, yoksa doğal doğum olmaz diğer türlü, birde acelesi yok şu an sonuçta bebeğim stres altında değil evet açılmam var ama bende bebekte çok iyiyiz hastanede yapıcak bir şey yok müdahale de etmek istemiyor sonuçta bende çok sıkıldım dedim ben gideyim şunlar şunlar olursa ara gel dedi yolladı.
Hastane yakin ama iste ilk dogum olunca yanlis birsey yaparim diye korkuyorum
Hastanede kivrandiriyorlar insanihehe öyle doğum hemen olmuyor. en az 12 saati var. hele de ilk doğum.
bebeğin hareketlerini kontrol ederek son 5 dakikaya kadar bekle aynen.
çünkü ıkınma aşaman bile 30 dakikadan aşağı olmaz. ilk doğum olduğundan bilmiyorsun yani ben de öyleydi.
hayırlı doğumlar
Doğrudur. Bizde daha evhamlı bir yaklaşım var, doğum normal bir şey aslında. Ama işte dediğiniz gibi yanınızda bir ebe filan olması mantıklı. Çünkü açılmanın nasıl ilerleyeceği belli değil. Ben ondan şüpheye düştüm.
Hastanede kivrandiriyorlar insani
Hele ki uni hastanesiyse gereksiz yere gelen giden parmakliyor
O yuzden sancimi evde cekmek istiyorum
Ben arabada olmusum yetisemedenSen yine az evvelden git
Giderken yolda olmasın da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?