Doğumum ne zaman başlar?

Canım açılman hiç artmadi mi ? Bende 4 cm açılmayla eve gonderildim. Hiç sanci hissetmiyordum. Aksam ustu icim rahat etmedi. Saat 7de hastaneye gittiğimde açılmam 6 7 cm olmuştu. Hemen doğumhaneye alındım. 2 saat içindede dogurdum. Bence sen arada git açılmani kontrol ettir. Benim suyum falanda gelmemisti ve dediğim gibi hiç sanci hissetmiyordum. Keseyi ebe patlattı ve sancılarım öyle başladı. İhmal etme akşam üstü bi kontrole git bence.

4 cm ile nasıl eve yollıyorlar sancı kesildiği için mi. Bilrmeyiz ne zaman başlar eğer suyunuz gelirse biraz daha hızlandırıyorlar bir süre bekleyip suni sancı veriyorlar ya da sancılar sıklaşır gidersiniz açılma artmoş demektir. Merdiven çıkın yürüyüş yapın ılık duş alım hurma kolaylaştırır derler bu aşamada bunları yapıp bekleyeceksiniz

Dogum baslamis zaten.
4 cm acilmada sanci yoksa neden suni sanci vermiyorlar?
Bence hastaneye geri gidin ve suni sanci istediginizi soyleyin.
Bikac saate dogurursunuz.
Saglikla alin kucaginiza.

2 kere suni sanciyla dogum yaptim, hicbir zararini gormedim.
Herkesin bunyesi ayni derecede sanci yapmaz.

Hanımlar benim de 1 cm açılmam var doktor eve gönderdi.. nstde sancım 80lerde fakat bir şey hissetmiyorum. Ve de kasılmalarım düzenli değil buradaki tavsiyeleri ben de uygulayacağım inşaallah ama hiç enerjim yok gibi. Uyumak istiyorum doktor sabah akşam 1 saat yüriceksin dedi nasıl yürüyeceğim hiçbir fikrim yok..

Agri esigimi inan hic bilmiyorum
Vucudumda hic kesik dikis yok
Bu yuzden nasildir nedir ne degildir bilmem
Sezaryeni gerekmedikce hic istemiyorum bu yuzden
Ama mecbur kalirsamda bende ikinci cocuga tovbe ettirmemesini isterim
benim düşük ağrı eşiğim.normal beni daha zorladi.sezeryanda gaz agrima bastan ilac verselerdi daha cabuk toplanır dim.

Benim de kızımda sancılar on dk.da bire indiğinde gitmiştim hastaneye, sancım nstde de onaylandı ama açılmam 2 cm idi. Suni sancı da verdiler, 4 cm oldu, beklemeye devam ettik, ondan sonrası açılma olmadı.. sonra acil sezaryene aldılar. pazartesi akşama doğru girmiştim hastaneye, salı akşam yediye on kala doğmuş yavrum.. ikisini de çektim yani..

Bence de bir daha görünmelisin doktora, hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al inşallah.

Bende 39+5 de suyum azaldığı için doktorum sabah akşam yürü dedi neler yaptım temizlik saatte bir banyo doğumum başlamadı suni sancı verdiler 40 saat sancı çektim 8 cm de kitlendi bebek gelmek istemedi sezeryan oldum en sonunda kızım 50 hafta kalasi vardı içerde

çok zor biliyorum ama yatmayın en azından oturun
yapabiliyorsanız merdiven çıkın
pilates topu üzerinde egzersiz yapın
bir de ben eşime aktardan ahududu yaprağı çayı aldırmıştım birkaç gün sonra doğum başlamıştı
doktorum da ananas yemeyi önermişti
hurmayı zaten bahsetmiş arkadaşlar
Allah sağlıkla kavuşmayı ve büyütmeyi nasip etsin bebisinizi inşallah

8 cm acilma ile sizi sezaryene mi aldilar. Ben de 8 cmle girdim doguma dogum sirasinda tamamladi acilma ayrica ufak bir epizyo da isi goriyor. Degisik

4cm le 4saat içinde doğum yaptım. Sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın

Amin çok teşekkür ederim cevabınız için elimden geldiği kadarını yapıcam. Dinlene dinlene de olsa hareket ediyorum. Ahududu yaprağı çayını çok duydum sizde işe yaramış ben de temin etmeye çalışıcam inşaallah çok sağolun

Çok zormuş sizinki de inşaallah öyle bir şey yaşamam çok uzun sancı çektiğiniz için güçsüz kalmışsınız. 8 cm de durması çok çok kötü

Bak bu yere döküp tek tek çömelerek almak hiç aklıma gelmedi, 9 da tekrar muayene için çağırdı doktorum kontrol edicek, o saate kadar yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…