- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
- Konu Sahibi gormedimduymadim
-
suni sancı diyorlar ama her şey doğal gerçekleşsin bırakın valla benim doktorum suni sanci hem anneyi zorluyor hem bebeği ne gerek var herşey normal gidiyorsa 3 cm açıklıkla gittim sancım vardı ebe neden erken geldin dedi bende üzüldüm iki doğum yaptım ikisinde de çok hızlı açılmam oldu aniden oldu bende suni sancı falan almadım elhemdülillah sabah 7 degittim birinde 11.30 gibi gerçekleşti birinde de sabah 6 da yatış yaptım 9.30 gibi oldu bi avazda olur inşallah
sezeryan olursa olduda bitti maşallah oluyor.korkma şimdidenOff off başıma neler gelecek ya
Ama o da ameliyatttsezeryan olursa olduda bitti maşallah oluyor.korkma şimdiden
aman kız 5 dk. zaten uyuşuyorsun.:)Ama o da ameliyattt
Gecmis olsun.. genelde 4 cm su patlatilir sancilar siddetlenir acilma olur dogum baslar:) bende duz mantik:))
benim düşük ağrı eşiğim.normal beni daha zorladi.sezeryanda gaz agrima bastan ilac verselerdi daha cabuk toplanır dim.Agri esigimi inan hic bilmiyorum
Vucudumda hic kesik dikis yok
Bu yuzden nasildir nedir ne degildir bilmem
Sezaryeni gerekmedikce hic istemiyorum bu yuzden
Ama mecbur kalirsamda bende ikinci cocuga tovbe ettirmemesini isterim
ALEMSİNİZ VESSELAMOff off başıma neler gelecek ya
Bende 39+5 de suyum azaldığı için doktorum sabah akşam yürü dedi neler yaptım temizlik saatte bir banyo doğumum başlamadı suni sancı verdiler 40 saat sancı çektim 8 cm de kitlendi bebek gelmek istemedi sezeryan oldum en sonunda kızım 50 hafta kalasi vardı içerdeHanımlar benim de 1 cm açılmam var doktor eve gönderdi.. nstde sancım 80lerde fakat bir şey hissetmiyorum. Ve de kasılmalarım düzenli değil buradaki tavsiyeleri ben de uygulayacağım inşaallah ama hiç enerjim yok gibi. Uyumak istiyorum doktor sabah akşam 1 saat yüriceksin dedi nasıl yürüyeceğim hiçbir fikrim yok..
çok zor biliyorum ama yatmayın en azından oturunHanımlar benim de 1 cm açılmam var doktor eve gönderdi.. nstde sancım 80lerde fakat bir şey hissetmiyorum. Ve de kasılmalarım düzenli değil buradaki tavsiyeleri ben de uygulayacağım inşaallah ama hiç enerjim yok gibi. Uyumak istiyorum doktor sabah akşam 1 saat yüriceksin dedi nasıl yürüyeceğim hiçbir fikrim yok..
8 cm acilma ile sizi sezaryene mi aldilar. Ben de 8 cmle girdim doguma dogum sirasinda tamamladi acilma ayrica ufak bir epizyo da isi goriyor. DegisikBende 39+5 de suyum azaldığı için doktorum sabah akşam yürü dedi neler yaptım temizlik saatte bir banyo doğumum başlamadı suni sancı verdiler 40 saat sancı çektim 8 cm de kitlendi bebek gelmek istemedi sezeryan oldum en sonunda kızım 50 hafta kalasi vardı içerde
Bebeğimin başı buyuktu 10 cm de de gelmeme ihtimali vardı bide 18 saattir ac susuzdum daha beklemedi doktorum8 cm acilma ile sizi sezaryene mi aldilar. Ben de 8 cmle girdim doguma dogum sirasinda tamamladi acilma ayrica ufak bir epizyo da isi goriyor. Degisik
4cm le 4saat içinde doğum yaptım. Sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alınKonum biraz burada kalabilir mi ? Diğer bölümde cevap alamıyorum malesef sorularıma.
Dün muayene günümdü, nst de sancılarım 80-90 civarıydı, ara ara 90 üzerine çıktı. 4 cm de açıklığım çıktı. Yatış verildi fakat sancılarım düştü, gece sancılarım 10'a kadar düştü. Bende evde beklemek için taburcu oldum.
4 cm ile ne zaman aktif doğum başlar? Ya da 4 cm ile 1-2 hafta bekleyen oldu mu ?
çok zor biliyorum ama yatmayın en azından oturun
yapabiliyorsanız merdiven çıkın
pilates topu üzerinde egzersiz yapın
bir de ben eşime aktardan ahududu yaprağı çayı aldırmıştım birkaç gün sonra doğum başlamıştı
doktorum da ananas yemeyi önermişti
hurmayı zaten bahsetmiş arkadaşlar
Allah sağlıkla kavuşmayı ve büyütmeyi nasip etsin bebisinizi inşallah
Bende 39+5 de suyum azaldığı için doktorum sabah akşam yürü dedi neler yaptım temizlik saatte bir banyo doğumum başlamadı suni sancı verdiler 40 saat sancı çektim 8 cm de kitlendi bebek gelmek istemedi sezeryan oldum en sonunda kızım 50 hafta kalasi vardı içerde
Doktorun çok iyi biriymiş. Seni suni sancıya bağlayıp hemen doğuma alabilirdi. Sıcak düş alabilirsin merdiven inme çıkma yap bolca. Bir de bir kutu kibriti dök yere tek tek çömelip al. Açılmana faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?