- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi gormedimduymadim
-
Konum biraz burada kalabilir mi ? Diğer bölümde cevap alamıyorum malesef sorularıma.
Dün muayene günümdü, nst de sancılarım 80-90 civarıydı, ara ara 90 üzerine çıktı. 4 cm de açıklığım çıktı. Yatış verildi fakat sancılarım düştü, gece sancılarım 10'a kadar düştü. Bende evde beklemek için taburcu oldum.
4 cm ile ne zaman aktif doğum başlar? Ya da 4 cm ile 1-2 hafta bekleyen oldu mu ?
Bu ilk dogum mu ? Benim ilk dogumum da 5 cm sonra acilmam durmustu hemen suni sanciyla desteklediler. Dogumum toplmda 5 saatte gercklesti. Ikinci dogumum da 3 cmli yatis oldu suni sanciyls destklediler toplmda 3 saat faln surdu. Ben neden suni sanciyla desteklemedi onu merak ettim. Agrisiz da acilma olabilir. Arkadasim sicak suya oturmustu onun da cabuk acilmasi oldu.
eline sağlık bende yazacaktım @blondgunescanım o güzel sancıların tutunca olmayanlara isteyenlere sağlıklı sıhatli akıl sağlığı yerınde hayırlı bebekler versin diye dualar edermisin ,
bende sana 100 tane yaa şafi çekecem , bir avazda dogurursun inşallahhh
Normal dogum yapmayi cok istiyorum
Gebelik sekerim var tabi sartlar bunu saglar mi bilmiyorum ama sancimi evde cekeyim gidip hastaneye hemen dogurayim istiyorum
Sonucta o aciyi saatlerce normal olacaksa ordada cekecegim ben
Ama iste gelir bi anda anlamam korkusu var
Ya benim de oyleydi :)) ebe de yeni mezun tıfıl bi kızcaz en son desim ki ya bu agri beni biraz zorluyo bi bak istersen bi bakti acilma fulldoktorum da cok panik bi kadindi kostu geldi elinde tekerlekli sandalye doktora sakin olun hocam demisim benim tıfıl ebecigim anlatiyo sonra
Dogum bitti doktor sana 10 uzerinden 10 veriyorum dedi. Sor bakalim ben sana kac veriyorum diyesim geldi
Aklimiz sizde kalacak bu güngormedimduymadim Lütfen bizi haberdar edin...umarım olabildiğince rahat ve saglikli bir şekilde kucağınıza bebeğinizi alırsiniz
Ben bir haftada toparlamistim yaklaşık. İlk ayağa kalkış cok acıyor sonra alışıyorsun. Anestezi geçince hemen ayağa kaldiriyorlar. Sık sık yürümek lazımmış. Elden geldikçe yürümüştüm ben.Sezaryen cok aciyor mu
Ben cok korkuyorum sezaryenden
Iyide 4 cm olunca genelde sancilar duzenliyse agri kesici verirler ve dogum beklenir. Tabii agri kesici istiyosan. Suyunuda patlatabilirler istersen acilmani 10 cm olmasini beklerler ve dogum baslar. Evde ne isin varki bu halde?Konum biraz burada kalabilir mi ? Diğer bölümde cevap alamıyorum malesef sorularıma.
Dün muayene günümdü, nst de sancılarım 80-90 civarıydı, ara ara 90 üzerine çıktı. 4 cm de açıklığım çıktı. Yatış verildi fakat sancılarım düştü, gece sancılarım 10'a kadar düştü. Bende evde beklemek için taburcu oldum.
4 cm ile ne zaman aktif doğum başlar? Ya da 4 cm ile 1-2 hafta bekleyen oldu mu ?
Bende son bes dakikaya kadar sancilarimi evde karsilamak istiyorum ama ilk kez dogum yapacagim icin yanlis yaparim hastaneye gitmeden dogururum diye korkuyorum tabi normal dogum sansim olursa.
O ortamda insan istesede doguramaz zaten
Psikoljikman cocuk geri kacar
Dozunada bagli bu.. eger normal sancisida varsa zaten yuksek doz vermiyolar, cunku gerekmiyoBen normal muayene ye gittigimde 4 cm acılmam olduğunu ögrendim nöbetci dr a kalmamak icin suni sancı aldım sabah 9 da yatısım yapıldı 16 gibi bebegimi kucagıma aldım son 3 saatin sancısını halimi asla unutamam simdi gülüp geciyorum tbi ama gercekten suni sancı cok zor
Ben de 4 cm ile gidip 15 saat sonra doğurdum4 cm ile hastaneye gittim 3 saat sonra dogurdum ben..
Suyunu patlatmadilar mi?Ben de 4 cm ile gidip 15 saat sonra doğurdum
Patlattılar.. Başta suni sancı da verdiler ama bebeğin kalp atışları yavaşladığı için hemen kestiler. “Doğal akışına bırakıp bekleyeceğiz” dediler. Açılmam ilerliyordu ama bebek aşağı inmiyordu. Onun keyfini bekledik 15 saatSuyunu patlatmadilar mi?
Gecmis olsun.. genelde 4 cm su patlatilir sancilar siddetlenir acilma olur dogum baslar:) bende duz mantik:))Patlattılar.. Başta suni sancı da verdiler ama bebeğin kalp atışları yavaşladığı için hemen kestiler. “Doğal akışına bırakıp bekleyeceğiz” dediler. Açılmam ilerliyordu ama bebek aşağı inmiyordu. Onun keyfini bekledik 15 saat
Açılmamın hızına bakılırsa 3 saat içerisinde doğum yapacağımı söylemişlerdi.. hayaller hayatlarGecmis olsun.. genelde 4 cm su patlatilir sancilar siddetlenir acilma olur dogum baslar:) bende duz mantik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?