Doğumum ne zaman başlar?

35. Haftadan beri 4-5 cm açıklığı var arkadaşımın.
Erken Doğum riski vardı, 39 oldu hala başlamadı :)

Sorgulamadım ki, dediğim gibi biraz doğalcı doktorum, müdahale taraftarı değil pek. Muhtemelen bi sorun görmeyince süreci kendi haline bıraktı, hoş benim de işime geldi tabii.

eline sağlık bende yazacaktım @blondgunes
bir avazda doğurursun inşallah

Yani ben 4 cm'e kadar anlamadım normal muayenede çıktı ortaya, ama daha fazlası olsaydı anlarım heralde, ben anlarsam haber vereyim size, ama benim gözümde büyüttüğüm gibi değilmiş sanırım.

Şimdi bana böyle doğurmam için gerekli duaları et, benimki de benzicek gibi ama dur bakalım

suni sancı diyorlar ama her şey doğal gerçekleşsin bırakın valla benim doktorum suni sanci hem anneyi zorluyor hem bebeği ne gerek var herşey normal gidiyorsa 3 cm açıklıkla gittim sancım vardı ebe neden erken geldin dedi bende üzüldüm iki doğum yaptım ikisinde de çok hızlı açılmam oldu aniden oldu bende suni sancı falan almadım elhemdülillah sabah 7 degittim birinde 11.30 gibi gerçekleşti birinde de sabah 6 da yatış yaptım 9.30 gibi oldu bi avazda olur inşallah

Sezaryen cok aciyor mu
Ben cok korkuyorum sezaryenden
Ben bir haftada toparlamistim yaklaşık. İlk ayağa kalkış cok acıyor sonra alışıyorsun. Anestezi geçince hemen ayağa kaldiriyorlar. Sık sık yürümek lazımmış. Elden geldikçe yürümüştüm ben.

Bence hastanede stresten sancin kaçmış olabilir arkadaşım 4 cm ile yatis yaptı ertesi gün normalle doğum yaptı Allah sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın

Iyide 4 cm olunca genelde sancilar duzenliyse agri kesici verirler ve dogum beklenir. Tabii agri kesici istiyosan. Suyunuda patlatabilirler istersen acilmani 10 cm olmasini beklerler ve dogum baslar. Evde ne isin varki bu halde?

Ben normal muayene ye gittigimde 4 cm acılmam olduğunu ögrendim nöbetci dr a kalmamak icin suni sancı aldım sabah 9 da yatısım yapıldı 16 gibi bebegimi kucagıma aldım son 3 saatin sancısını halimi asla unutamam simdi gülüp geciyorum tbi ama gercekten suni sancı cok zor

Daha var zamanın canım şimdiden sıkıntı yapma hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla al kucağına evladini

Dozunada bagli bu.. eger normal sancisida varsa zaten yuksek doz vermiyolar, cunku gerekmiyo

Suyunu patlatmadilar mi?
Patlattılar.. Başta suni sancı da verdiler ama bebeğin kalp atışları yavaşladığı için hemen kestiler. “Doğal akışına bırakıp bekleyeceğiz” dediler. Açılmam ilerliyordu ama bebek aşağı inmiyordu. Onun keyfini bekledik 15 saat

Gecmis olsun.. genelde 4 cm su patlatilir sancilar siddetlenir acilma olur dogum baslar:) bende duz mantik:))

Gecmis olsun.. genelde 4 cm su patlatilir sancilar siddetlenir acilma olur dogum baslar:) bende duz mantik:))
Açılmamın hızına bakılırsa 3 saat içerisinde doğum yapacağımı söylemişlerdi.. hayaller hayatlar Teşekkür ederim, Allah konu sahibi başta olmak üzere herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin. Geç olsun ama güç olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…