Ben de bir kurmaca mı acaba dedim ama binden fazla mesajı var. İnsan paylaşımlar yaptığı az çok arkadaş edindiği sohbet ortamı olduğu bir sitede saçmalamaz diye düşünüyorum. Yani direk yeni üyelikle anlatabilirdi bunu. O yüzden o ihtimali eledim.
Bir de biri avukat biri doktor biri öğretmen. Bir doktor hastasına sarkmaktan sürüldü. Bir öğretmen öğrenci pikniğinde içti içti kızlara asıldı, polislere girmeyelim bile. İnsanın mevkisi ahlak sağlamıyor.
Edit: tanıdıklarında polis yokmuş pardon
insanları anlamak gercekten mümkün degil
bu ne saçmalıktır Allah askına ya
sakamıymıs bunlar yani, telefonunu hiç kurcalamıyorum diyosun bu yolumu seçmis yani, senin görmicegin bi yol. Bence sen burdan tepki toplamamak için bize böyle bir sey diyor olabilirsin, onlar geldi anlattı sakaydı falan die sende inandın ve konu kapandı için rahat yani dahasının pesine düsmüyorsun, ben olsam o hat kimin üstünedir dökümanlarında neler var vs vs artık ne yapılabilirse incik cıncık ederdim, bu olayda bir tutarsızlık var, yasadıgın seye gercekten çok üzüldüm. En bastada dedigim gibi insanları anlamak gercekten mümkün degil, migde bulandırıyorlar...
yaa arkadaşının biri psikolok biri avukat eşimde öğretmen ,,,
CEM YILMAZ Erkekler Yalancıdır | Facebook Videoları İzle - İndir - Paylaş
Başka bir konuda bir arkadaş bana cevap olarak yazmıştı ben de buraya ekliyorum:)
CEM YILMAZ Erkekler Yalancıdır | Facebook Videoları İzle - İndir - Paylaş
Başka bir konuda bir arkadaş bana cevap olarak yazmıştı ben de buraya ekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?