Dogumuma kadar bende kalmak isteyen yüzsüz kv.

sevakcy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
550
262
103
Esim tutturmus doğuma kadar annem bizde kalsın ben evde olmadığımda aklım sende kalıyor diyo annesi zaten arka binada bende rahat edemem yanımda ne desem vazgeçer benim öküz annesi guya beni dusunuyo ama esimi saatlerce cagirip kendi isleriyle ugrastirir dusunceli kv benimde ağzımın ayarı hiç yok kızlar pat diye lafı atıyorum hem esimi ikna edip hemde kotu olmamak icin ne desem bilemedim

Esim tutturmus doğuma kadar annem bizde kalsın ben evde olmadığımda aklım sende kalıyor diyo annesi zaten arka binada bende rahat edemem yanımda ne desem vazgeçer benim öküz annesi guya beni dusunuyo ama esimi saatlerce cagirip kendi isleriyle ugrastirir dusunceli kv benimde ağzımın ayarı hiç yok kızlar pat diye lafı atıyorum hem esimi ikna edip hemde kotu olmamak icin ne desem bilemedim
kv gelirse ağzının ayarıyla oynama bırak bozuk kalsın,
heralde gider evine

Arka binadaysa neden kalıyor ki ne saçma.
Bana birşey olursa Bİ ÇIĞIRIRIM! (burayı bağırarak söyle) annen duyar hayatım :)
Şimdi hormonlar falan yükselişte bi KALBİNİ KIRARIM üzülür ayıp olur hiç gerek yok de :KK53:

O zaman da senin annen geliyo ben bisey diyomuyum diyo
Ben doğuracam diyemiyor musun.
Ya hu ne garip insancıklar var.Bunun bile çocuk gibi mızıkçılığını mı yapıyor.Senin annen benim annem,töbest.
Önce eşin büyüseymiş ,iki bebeği büyütmek zor olacak senin için :D
Allah yardımcın olsun.

Canım hayattaysa, sağlıklıysa, aran iyiyse şayet kendi anneni çağır baktın ki ikna olmayacak.

he o da uymaz dersen hasta değilim hamileyim bakılmaya ihtiyacım yok dersin.

anneni çağır ama eşine çaktırmadan sende her şeyi söyleme eşine

Öncelikle söylemleriniz çok çirkin. Öküz kaynana falan nedir yani siz bu kadından ne gördünüz? Ayrıca kalmak derken gelir göz kulak olmak anlamında demiştir yoksa zaten arka binadaymış sizde kalacak değil eşin seni düşünüyor ve sözümü de sakınmıyorum diyorsun biraz patavatsızsınız sanırım ama bence kadir kıymet bilin bir kötülüğünü görmediyseniz arada bir gelip bakabilir gün içinde birkaç saat gelebilir ama hep kalmak olmaz deyin de böyle konuşmakla da olmaz.

Eklentiler

• dungeon_karatebiliyorum.webp
    dungeon_karatebiliyorum.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 89
belli. kocaya öküz kayınvalideye yüzsüz... umarım çocuğu da bu şekilde yetiştirmezsiniz.

net bi dille reddettikten sonra zorla yerleşecek hali yok ya.
yerleşiyorlar bacım yerleşiyorlar. Oğullarının beynini ele geçiriyorlar yerleşiveriyorlar eve, arabaya, koltuğa.... Hayır'dan, olmazdan anlamıyor bunlar.

K.validenizin zararından çok faydası olabilir diye düşünüyorum.Hamilesiniz ,en basitinden yemeğinizi yapsa bu bile size büyük fayda.Uygun dille ,onun dilinden konuştuğumuz sürece ne diyebilir ki size ne sorun olabilirki.Sadece hoşgörü.sonucta yarın öbür gün mecbur kalınca çocuğunuzu bırakacaksıniz. işiniz düşecek.t ek taraflı düşünmeyin lutfen.üstelik sizede oğlunun hatrı için geliyordur.

Back
X