Dogumuma kadar bende kalmak isteyen yüzsüz kv.

Merhaba arkadaşım. Nasıl desem bilmiyorum eşin iyi bir düşünce yapmış aslında fakat kv. Nedense hiç sevilmiyor aranizda bir soğukluk varsa o yüzden istemiyorsundur yoksa insan bu zamanda arıyor yardımcı bir insan . Eşinle düzgün bir sekilde içindekilerini anlatman daha iyi olur onu kırmadan anlamazsa da kendi bildiğini yap:)

Kimse kimseye eziyet etmemeli
kv olunca ...uzaktan misafiri geldi
Geldigi gun benim hastane isim vardi.geceleyin cocugumun atesi vardi.sabaha kadar arada uyudum.sabah oldu arandim kahvaltiya cagirdi.cocuk atesli ben perisan zaten gittim.oglen cocugu doktora goturduk.ertesi gun temizlik yaptik.o.gun cikmadim.esimi gonderdim ama.yarin oldu.gittik .hemen misafirin laf atmalari...yok gelin hanimin marifetini goremedik bla bla blaa.....
Zaten erkeklere gore ne var ki...sinirlendim gece gece tavix verme

Laboum .. Arkadaşım Senin k.v biraz senin iyi niyetinden suistimal ediyor sanırım. Misafirin yanında seni sıvınmadı ki halini bilmiyor mu? Misafire ne oluyor anlamıyorum kendileri sanki senin olaylarından geçmedi ki halini bilmiyor ona mi düşmüş. Arkadaşim ben senin yerinde olsaydım lafımı söylerdim güzel bir sekilde.

Laboum .. Arkadaşım Senin k.v biraz senin iyi niyetinden suistimal ediyor sanırım. Misafirin yanında seni sıvınmadı ki halini bilmiyor mu? Misafire ne oluyor anlamıyorum kendileri sanki senin olaylarından geçmedi ki halini bilmiyor ona mi düşmüş. Arkadaşim ben senin yerinde olsaydım lafımı söylerdim güzel bir sekilde.
aaa bak ben bunu atlamisim.kv beni savunmadi dogru soyluyorsun...misafir
daha bir suru soyledi de ben de dedim ki bu zamanda gelinin yuzunu gordugune dua edeceksin dedim.kadin sustu...:dondurma:

K.v hep böyle aslında bende evliyim arkadaşım. Misafirin sana söylediği şeyler onu hoşuna gitmiştir de ondan sesini çıkartmamıştır. İyi demissin arkadaşım insanı nasil günaha sokacaklarini bilmiyor bu millet.

Senin annenle benim annem bir mi ben kendi anneme mızmızlanırımda işte yaptırırım ama senin annene yapamam herkes evinde sağ olsun sen merak etme aşkım bişi olursa ararım ama anneni de kapa konuyu

Evet aslında kısa ve öz. Fakat bunu anlamak istemeyen bazı erkekler de olabilir eşimizi iyi tanıdığımız yönlerinden konuşup aklımda soru işareti kalmadan konuyu söylemek daha önemli.

K.v hep böyle aslında bende evliyim arkadaşım. Misafirin sana söylediği şeyler onu hoşuna gitmiştir de ondan sesini çıkartmamıştır. İyi demissin arkadaşım insanı nasil günaha sokacaklarini bilmiyor bu millet.
cunku onun da karin agrisi var gelip gitme.ile.ilgili...ne rahatlik..yaptik da ne oldu...kafam rahat hic olmazsa...

Valla arkadaşim herşey karşılıklı boşver sen evliliğine bak . Herkesin farklı dertleri sorunlari allah büyük acılar vermesin de bunlar geçici bizim elimizde he he de geç gülümseyerek lafını soyle.... Ne karın ağrısı varsa söylesin herkes lafını bilsin sonra bu şekilde ne konuşabilir nede gelip iyi sekilde ağırlanabilir en iyi çözüm konuşmak :))

Diğer ülkelerde kadınlar, eşlerinin annelerinin evlerine gelmesini sorun etmiyorlar. O yüzden onlarda yok sanıyoruz. Bebek bekleyen tüm annelere Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin. Kendilerini böyle meselelerle boşu boşuna strese sokuyorlar. Bence hamileliğin tadını çıkarmak gerek. Bunlar kayınvalideyi istemiyorum stresi yaşanılacak değil, keyif çıkarılacak güzel günler...

Bende yurt disinda yasiyorum. Ve burada da bircok baska baska ülkelerden gelen arkadaslarim var. Ne buradaki anne adaylari, nede o diger ülkelerden gelen anne adaylarinda böyle bi durum var. Hatta burda öyle ki, haber vermeden iki tarafin aileside ziyarete dahi gelmez.

Esim tutturmus doğuma kadar annem bizde kalsın ben evde olmadığımda aklım sende kalıyor diyo annesi zaten arka binada bende rahat edemem yanımda ne desem vazgeçer benim öküz annesi guya beni dusunuyo ama esimi saatlerce cagirip kendi isleriyle ugrastirir dusunceli kv benimde ağzımın ayarı hiç yok kızlar pat diye lafı atıyorum hem esimi ikna edip hemde kotu olmamak icin ne desem bilemedim
Bu kaynanalara karşi neden böylesiniz anlamiyorum...ben hamileliğimi yalniz geçirdim üstelik çalisiyordum ve eşim de geç geliyordu kaynanamin olup yardimci olmasini çok isterdim...lohusa halimle de tek kaldim tecrübesiz ilk çocukla üstelik annemle ayni şehirdeyiz ama sadece iki gün kaldi çok zor günlerdi benim için yeni yeni toparliyorum...bu kaynanalarin hepsi mi kötü ee hepimizin annesi de bi kaynana...

Bu kaynanalara karşi neden böylesiniz anlamiyorum...ben hamileliğimi yalniz geçirdim üstelik çalisiyordum ve eşim de geç geliyordu kaynanamin olup yardimci olmasini çok isterdim...lohusa halimle de tek kaldim tecrübesiz ilk çocukla üstelik annemle ayni şehirdeyiz ama sadece iki gün kaldi çok zor günlerdi benim için yeni yeni toparliyorum...bu kaynanalarin hepsi mi kötü ee hepimizin annesi de bi kaynana...
Bence sorun doğum yapan gelinlerin kv gelince mi rahat edeceği yokken mi rahat edeceği.
Siz Kv olsaydı ne güzel olurdu derken, bir diğeri rahat edemem daha zorlanırım diyor.
Bunun emrivaki olması yanlış... Her kaynana neden kötü olsun? Her insanın iyisi kötüsü olduğu gibi kayınvalideninde iyisi kötüsü olur.

Zaten dibindeymis ne gerek varmis.
Bisey olsa zaten cagirirsin.
Benimkide dusunmus tasinmis bana yerlesmeye karar vermis.evi var maasi var daha birsuru cocugu var.sagolsun beni dusunmus yerlescek:olamaz:ben bir hafta tahammul edemiyorum onun dusuncesine bak.

Zaten dibindeymis ne gerek varmis.
Bisey olsa zaten cagirirsin.
Benimkide dusunmus tasinmis bana yerlesmeye karar vermis.evi var maasi var daha birsuru cocugu var.sagolsun beni dusunmus yerlescek:olamaz:ben bir hafta tahammul edemiyorum onun dusuncesine bak.
Napacaksin peki

Ne alakası var dejenere olmakla? Acaba işinize mi gelmedi kız karnı burnunda niye kaynanasının misafirini çekmek zorunda mı bu ne cüret ben de sizin gibileri anlayamıyorum.Haksızlığa gelemiyor kendini kaynanaya kullandırmıyor diye niye yeni nesil hemen dejenere olmuş oluyor?!Bu gidişle alacağınız gelin de uyanık olacak bunu bilin de..
sizde şunu bilin kendi çocuklarınızdan mahrum kalacaksınız hep genç kalmayacaksınız,gelinim çok uyanık ve bana çok değer verir bende ona tabiki herkesin ne veriyorsa karşılığını misliyle almak nasip olsun,ihtiyacı olana yardım etmek karşılıklı yardımlaşmak ,kullanılmaksa kullandırmayın asla kendinizi yazık olur

Arka binadaymış çağırsanız duyar zaten doğumdan sonra da gelmek istiyorsa gündüz gelip akşam evine geçebilir.Ön sayfalarda sanırım eşiniz sizin anneniz için geldiğinde kalıyor demiş anneniz uzak bir şehirden geliyorsa kalması normal farklı şehirde mi yoksa oda yakın mı size?

Back
X