Dogumuma kadar bende kalmak isteyen yüzsüz kv.

Napacam yok oyle bi dunya.
6cocugun icinde piyango bana mi vurcak:)
Rahat dursa sorun yok fellik fellik nerden sorun cikarsam diye araniyor.
Kalamiyacagini hatta oyle surekli de kalamiyacagini bi sekilde anlattim.
O da anlamistir umarim.
Bu hayali de sadece bi dusunce olarak kalir artik.
Eskiden olsa iyi kotu anasi derdim ama iylik yaramiyor bunlara sanki acipta agizlarini Allah razimi olsun diyolar.
Ben eski ben degilim artik:ıslık:

Arka binadaymış çağırsanız duyar zaten doğumdan sonra da gelmek istiyorsa gündüz gelip akşam evine geçebilir.Ön sayfalarda sanırım eşiniz sizin anneniz için geldiğinde kalıyor demiş anneniz uzak bir şehirden geliyorsa kalması normal farklı şehirde mi yoksa oda yakın mı size?
Annem evimee 1 defa bile kalmadi canım

Bu kaynanalara karşi neden böylesiniz anlamiyorum...ben hamileliğimi yalniz geçirdim üstelik çalisiyordum ve eşim de geç geliyordu kaynanamin olup yardimci olmasini çok isterdim...lohusa halimle de tek kaldim tecrübesiz ilk çocukla üstelik annemle ayni şehirdeyiz ama sadece iki gün kaldi çok zor günlerdi benim için yeni yeni toparliyorum...bu kaynanalarin hepsi mi kötü ee hepimizin annesi de bi kaynana...

Bende evde tekdim bebegimle ve cok zor bi bebekdi aglama krizleri geciriyordu. Bi keresinda aksam bes de anca kahvalti yaptigimi hatirlarim ben. Ama hicde demedim keske annem yada kaynanam olsa yanimda diye. Ben karar verdim cocuk dogurmaya, bakmasinida bilmem lazim.

Back
X