EVET nefes çok önemliymiş. bizede eğitim verdi bizim hastane arada oluyor eğitim. inşallah bizde sen gibi kolayca doğum yaparız :)doğumdan korkmayın..nefes tekniklerini biraz araştırın..doğru nefes,doğru ıkınmayla 25 dk da normal doğum yaptım ben..tabi hep telkin edeceksiniz kendinizi..çıkın balkona,bakın herkezi birileri doğurdu..herkez yapıyosa bende yaparım gibi....
İnşallah Allah büyük..neden imkamsız?Yer gök duayla kızlaaar mesela benim normal doğum yapmam imkansızmış ama ben hala dua ediyorum Allah'tan ümit kesilmezkiiii bananee
Kan pıhtılaşması var tatlım bebişime giden kan riskli bazen az gidiyo. Normal doğumda rahim kasıldıkça kan daha az gidermiş macera aramayın dedi doktorumİnşallah Allah büyük..neden imkamsız?
O zaman doktoru dinlemekte yarar var canım riske atılmaz,ilk bebişin mii? :)Kan pıhtılaşması var tatlım bebişime giden kan riskli bazen az gidiyo. Normal doğumda rahim kasıldıkça kan daha az gidermiş macera aramayın dedi doktorum
Evet canım ilk bebeğim mecbur dinlicez zaten de ben mucizelere inanırım hehehO zaman doktoru dinlemekte yarar var canım riske atılmaz,ilk bebişin mii? :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, az kalmış hadi bakalım bir avazda inşallahEvet canım ilk bebeğim mecbur dinlicez zaten de ben mucizelere inanırım heheh
Amiinn cümlemize canım İnşallahhhhAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, az kalmış hadi bakalım bir avazda inşallah
kan pıhtılaşman hangisi tatlım? benim mtfrh c677t homozigot var. bir dönem kan sulandırıcı iğne, sürekli bebek aspirini ve limon suyu ile 39. haftadayız çok şükür. normal doğuma riskli mi diyor doktorun? bende sezaryen ile normal arasında kaldım da..Kan pıhtılaşması var tatlım bebişime giden kan riskli bazen az gidiyo. Normal doğumda rahim kasıldıkça kan daha az gidermiş macera aramayın dedi doktorum
ben 2 dr. ile bunu görüştüm. biri prof. perinatolog ve böyle bişiden bahsetmedi. bende 2 homozigot ve 2 kaybım olmasına rağmen normal doğuma engel değil dedi. şuan normal olacak gibi bakalım. sadece coraspirini bırakmamaı söyledi 1-2 ay öncede. çünkü asıl coraspirin kanamaya fazlaca sebep oluyormuş. iğne değil. sancı başlayıncada o gün iğne olmucam.kan pıhtılaşman hangisi tatlım? benim mtfrh c677t homozigot var. bir dönem kan sulandırıcı iğne, sürekli bebek aspirini ve limon suyu ile 39. haftadayız çok şükür. normal doğuma riskli mi diyor doktorun? bende sezaryen ile normal arasında kaldım da..
kan pıhtılaşman hangisi tatlım? benim mtfrh c677t homozigot var. bir dönem kan sulandırıcı iğne, sürekli bebek aspirini ve limon suyu ile 39. haftadayız çok şükür. normal doğuma riskli mi diyor doktorun? bende sezaryen ile normal arasında kaldım da..
Canım benimde cumartesi olacak.dediğin gibi zaten çok heyecanlı diken üstünde geçti günler.daha fazla maceraya gerek yok. Allah kurtarın inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlerimiz...Normal doğum sırasında rahim kasıldıkça bebeğe giden kan miktarı azalırmış senin zaten az kan gidiyo maceraya gerek yok dedi canım. Bu cuma sezeryana alınıyorum zaten
Evet en geç 34.haftada aspirin bırakılmalı diyor tüm doktorlar. Ben iğneyi de önceden bırakmıştım. Onlarca farklı doktor görüşü ile. Bazen karar almak çok zor. Hakkımızda hayırlısı. İnşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini Kucağı al...ben 2 dr. ile bunu görüştüm. biri prof. perinatolog ve böyle bişiden bahsetmedi. bende 2 homozigot ve 2 kaybım olmasına rağmen normal doğuma engel değil dedi. şuan normal olacak gibi bakalım. sadece coraspirini bırakmamaı söyledi 1-2 ay öncede. çünkü asıl coraspirin kanamaya fazlaca sebep oluyormuş. iğne değil. sancı başlayıncada o gün iğne olmucam.
benim iğneyi bırakma lüksüm yok malesef canım. ama coraspirini bıraktım gibi haftada 2 alıyorum. bebeğimi tabiki önce Allah sonra bu iğneler hayatta tutuyor çünkü. benim 2 homozigot var. 2 de kayıp Allah bu bebeğimi bağışlasın. hepimizinkini inşallah.Evet en geç 34.haftada aspirin bırakılmalı diyor tüm doktorlar. Ben iğneyi de önceden bırakmıştım. Onlarca farklı doktor görüşü ile. Bazen karar almak çok zor. Hakkımızda hayırlısı. İnşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini Kucağı al...
Aminn canım haberleşelim doğum maceralarımızı anlatırız :)Canım benimde cumartesi olacak.dediğin gibi zaten çok heyecanlı diken üstünde geçti günler.daha fazla maceraya gerek yok. Allah kurtarın inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlerimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?