- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
hehe doğru söylüyorlarmış diyorsun yani:) amin teşekkür ederim:) alt karnımda var ara ara o ağrılar galiba ilk sancılar bunlar..
doktor banada yuru dedı bakalım gorcez nasıl olcak dogumum evde bıle yuruyorumTecrübeli anneler bu bnm ilk hamileligim kzmn dogmasnı sabrszlkla bekliyorum ;-) 38 haftalık hamileyim. Doktorum bol bol yürür bi de sol tarafma uzanrsam doğumumun daha hızlı olcağını söyledi. Artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum. Sizce yürüyüş dogumu hzlandryor mu gerçekten?
amın insallah allah analı babalı buyutsun canımselamlar
normal doğum yapmış biri olarak tek tavsiyem YÜRÜYÜŞ yapmak çok etkili oluyor
benım doğuma son 2 hafta kala inanılmaz oturtmayacak,yürütmeyecek kadar kalça ağrımın olmasıydı ama inatla topallaya topallaya yürüdüm :)
bi gece regli olucak gibi kasıklarım sızladı saatlerce ay dedim içimden bı regli olsam eski günlerdeki gibide bu sancı geçse diyorum yatakta ,ama hiç aklıma gelmıyor doğumun başladıgı :) okuyodum belden agrı giricek v,s diye ama bende öyle olmadı,neyse bı lavaboya kalkim ,dolaşım dedim ,wc nın önune gıtmemle hem nişan hem su bı anda bacaklarımdan aktı ve bebeğime kavuşmama saatler kalmıştı :)işte böyle benım hıkayemde
korkmayın ,tek düşüncenız bebeğinicze bı adım daha yaklaştıgınızın heyecanını yaşayın
hayırlı doğumlarınız olsun inşallah
amin hepimizin bebişlerini :)amın insallah allah analı babalı buyutsun canım
amin canım inşAllah bilgiler için sağolselamlar
normal doğum yapmış biri olarak tek tavsiyem YÜRÜYÜŞ yapmak çok etkili oluyor
benım doğuma son 2 hafta kala inanılmaz oturtmayacak,yürütmeyecek kadar kalça ağrımın olmasıydı ama inatla topallaya topallaya yürüdüm :)
bi gece regli olucak gibi kasıklarım sızladı saatlerce ay dedim içimden bı regli olsam eski günlerdeki gibide bu sancı geçse diyorum yatakta ,ama hiç aklıma gelmıyor doğumun başladıgı :) okuyodum belden agrı giricek v,s diye ama bende öyle olmadı,neyse bı lavaboya kalkim ,dolaşım dedim ,wc nın önune gıtmemle hem nişan hem su bı anda bacaklarımdan aktı ve bebeğime kavuşmama saatler kalmıştı :)işte böyle benım hıkayemde
korkmayın ,tek düşüncenız bebeğinicze bı adım daha yaklaştıgınızın heyecanını yaşayın
hayırlı doğumlarınız olsun inşallah
kanala mı girmemiş canım anlamadım? ve sezeryandan mı korkuyorsun canım?Ben bugün hastahaneye gittim ve bebegimin rahme düşmedigini syledi doktor. Eger haftaya kdr düşmezse sezaryan yapcak çok korkuyorum bana yardım eder misiniz :-(
bende 38.haftamdayım benim dr um kanala girmemesiyle ilgili bir sorun söylemedi benim bebişte girmedi daha başı aşağıda olduğu için mi acaba. banada yürüyüş yap dedi başının önde gitmesi kanala girerse durabilir diye oda.Evet kanala girmemiş bol bol yürü diyo yürüyorum ama her kotrole gttğimdede hala girmemiş diyo. Ve ben sezaryan olmak istemiyorum napmalyım sence canm yaa
amin sanada inşAllahİnşallah cnm. Çok saol bilgiler için.allah bebeğini kucagna almayı nasip ettsin.
bende öyle kasılmalar olmadı canım ya hatta şuan bile yok ben mi farketmiyorum bilmiyorum ama.3 sefer nst çekildi ondada çıkmadı ağrı kasılma herhangi birşey.doktoruna söylediğinde oda nst isteyecektir muhtemelen orda çıkar.Allah sağlıkla doğurup kucağına almayı nasip eder inşallah.
Ben bir şey soracağım benden 1 ay ondesiniz suan 34.haftadayım ben sık sık agrısız kasılmam oluyor rahim sanki göbek deliğine çekiliyor 2-3 saniye kadar oluyor salıyor sonra size de böyle oldu mu ve doktorunu bu konuda ne dedi ben yarın gitcem doktora ama merak ediyorum sık sık olması telaşlandırdı 2-3 saate bir oluyor.
yalancı doğum sancıları kasık ağrısı şeklinde oluyormuş canım bende tam bilmiyorum ama gerçek doğum sancısı birazdaha farklıymış korkman gereken bir durum olsa doktorun bilgi verirdi benceDünden beri kasiklarim ağrıyor . Bugün doktora gittim nst çekildi az kasılma var dedi . Merak ediyorum kasık ağrısı doğumun baslamasina bir işaret midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?