- 20 Nisan 2015
- 16
- 12
- 3
- 38
Çok teşekkür ederim cevabın için . Evet bugün zaten daha az ağrı varyalancı doğum sancıları kasık ağrısı şeklinde oluyormuş canım bende tam bilmiyorum ama gerçek doğum sancısı birazdaha farklıymış korkman gereken bir durum olsa doktorun bilgi verirdi bence
Konu sahibi merhaba
Benim gece nişanım geldi.. Çok araştırdığım için hiç panik olmadım.tv açtım ve sancılarımı takip etmeye başladım. Sıklaşmaya başladı ama normal bir kasılma korkulacak hiçbirşey yokki ben ağdayla bıyıklarımı bile aldıramam
Sabaha karşı birazcık daha zorlamaya başlayınca gittim.. 4 cm açıklık vardı..öğlen de doğdu kızım...
Nacizane yaşayan biri olarak tavsiyelerim... Suyunuz gelmediği sürece evde beklemenizi öneririm. Rahat olmak açısından....
Doğum başladığını hissettiğinizde hafif hafif yürüyün bu açılmayı kolaylaştırıyor...
Her sancı girişinde büyük tuvaletini yapar gibi ıkının buda bebeğinizi size yaklaştırıyor.
Korkulacak hiçbirşey yok inanın şuan boş gelir bu söylediğim ama stres yapmazsanız çok rahat geçiyor...
Son zamanlarınız,kendinizi yormadan yürüyüşler yapın.
Immm aklıma bunlar geldi konuyu görünce yazmak istedim..
Aa yanlış mı anlaşılmış..Canım hastaneye gidene ve doktor söyleyene kadar ıkınma sakıncalıdır bebeğin kafası büyüyebilir bunun yerine bol bol derin nefes almamız gerekiyor diye biliyorum :)
Sezeryan yanlısı değilim ben de zaten ama en azından epıdural normal doğum yapablir.ben iki doğumumuda normal yaptım ve çok rahattım tavsıye edrrm zaten herkese
Aa yanlış mı anlaşılmış..ben zaten hastanede sancılar sıklaşınca olan bölümü kastettim. Onun öncesinde yürüyüşü önerdim.
HehehKız ıkına ıkına hastaneye gidicekti
İkisinide normal doğum yaptım. Epiduralsiz , anam babam usulü çatır çatırCnm 2 dogumunuda epidural normal doğum mu yaptın
Teşekkürler :) çok iyi geldi..Konu sahibi merhaba
Benim gece nişanım geldi.. Çok araştırdığım için hiç panik olmadım.tv açtım ve sancılarımı takip etmeye başladım. Sıklaşmaya başladı ama normal bir kasılma korkulacak hiçbirşey yokki ben ağdayla bıyıklarımı bile aldıramam
Sabaha karşı birazcık daha zorlamaya başlayınca gittim.. 4 cm açıklık vardı..öğlen de doğdu kızım...
Nacizane yaşayan biri olarak tavsiyelerim... Suyunuz gelmediği sürece evde beklemenizi öneririm. Rahat olmak açısından....
Doğum başladığını hissettiğinizde hafif hafif yürüyün bu açılmayı kolaylaştırıyor...
Her sancı girişinde büyük tuvaletini yapar gibi ıkının buda bebeğinizi size yaklaştırıyor.
Korkulacak hiçbirşey yok inanın şuan boş gelir bu söylediğim ama stres yapmazsanız çok rahat geçiyor...
Son zamanlarınız,kendinizi yormadan yürüyüşler yapın.
Immm aklıma bunlar geldi konuyu görünce yazmak istedim..
Az kalmış, hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah :)Teşekkürler :) çok iyi geldi..
teşekkürler az kaldı değil mi :)) insallah canjm insallahAz kalmış, hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah :)
Her gün kendinizi yormıcak şekilde yürüyüşler yapın çok faydasını görürsünüz :)teşekkürler az kaldı değil mi :)) insallah canjm insallah
Çalışıyordum dune kadar.. Evdeyim artık. Ve yuruyus kesinlikle var hatta katiyen yurumem lazım.. Sabahları kalkar kahvaltı yapıp yuruyus yapmayı planladim.. Akşamları olmuyor cunkuHer gün kendinizi yormıcak şekilde yürüyüşler yapın çok faydasını görürsünüz :)
Süper :) kolay gelsinÇalışıyordum dune kadar.. Evdeyim artık. Ve yuruyus kesinlikle var hatta katiyen yurumem lazım.. Sabahları kalkar kahvaltı yapıp yuruyus yapmayı planladim.. Akşamları olmuyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?