Doğuma Hazırlık Doğumun başladığını nasıl anlarız kızlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim sürekli rahime bi baskı var. Bi de cati kemiklerim agriyor. Bebis daha donmedi. Ama hissettirdikleri donmus gibi dönmeden böyleyse dönünce napcam hiç bilmiyorum.

İlk gebeliğim ama hiç korkum yok benim baştan sezaryendı daha hamilelikte önce kalpten 2 kez ameliyat oldum kardiyoloji nöral doğum olmaz diyo bende normal doğum olsun isterdim lokal anestezi olurum diyordum doktoruma sordum geçen baş ağrısı yapıyo 15 gün tavsiye etmem diyo

38. Haftam belimden ve kasıklarımdan ağrı giriyor ve vajinama iğne batıyor gibi bir acı oluyor. Nst de de genelde uyuyor benim bu yaramaz oğlum :) normal doğum için bekliyorum. Yatakta dönemez hale geldim. Eşim döndürüyor, oturduğum yerden kaldırıyor Sağolsun. :)) Allah hayırlısıyla hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah. Bende merakla bekliyorum nişanı. Akıntım arttı ve biraz fazla akıntı hissetsem tuvalete koşuyorum ama daha bişey yok :)

Kızlar doğumun başladığını nasıl anlarız normal doğum derken 39.haftanın bitiminde suyumun azalması sebebiyle sezaryenle doğum yapmak zorunda kaldım:/:) herkese hayırlı doğumlar:)

Canım hastaneye gidene ve doktor söyleyene kadar ıkınma sakıncalıdır bebeğin kafası büyüyebilir bunun yerine bol bol derin nefes almamız gerekiyor diye biliyorum :)

Canım hastaneye gidene ve doktor söyleyene kadar ıkınma sakıncalıdır bebeğin kafası büyüyebilir bunun yerine bol bol derin nefes almamız gerekiyor diye biliyorum :)
Aa yanlış mı anlaşılmış.. ben zaten hastanede sancılar sıklaşınca olan bölümü kastettim. Onun öncesinde yürüyüşü önerdim.

konuyu çok bilmiyorum, hepsini okumadım ama bizim hastanenin yağptığı eğitimlerdede bize ıkınmayın dediler. dr. kontrolünde ıkınma olmalıymış. yani hastanede ve doğum esnasında.
herkese kolay doğumlar :)

Teşekkürler :) çok iyi geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…