Doğumun çok yakın olduğunu anlama yöntemi :))

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Kızlar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem de maksat başta eğlenmek. Az evvel annem bana yaptırdı bi arkadaşından duymuş arkadaşı da bunu yaptıktan ertesi günü doğurmuş.
Şimdii şöyle yere oturup duvara dumduz bi şekilde yaslaniyorsunuz bacaklarınızı hiç bukmuyorsunuz ve sağ bacağınızı dumduz bi şekilde kaldirip sağ ayak topugunuzu sol ayağınızın üstüne sol ayak parmaklarınızın ustune koyuyorsunuz. Yapabilenin doğumuna daha var yapamayan da bugün yarın doğurur demekmiş bende ne var onda ya diyerek kalkıştım bi gram hareket etmedi bacağım deneyen olursa yazsin burda

buna benzer bir şeyi iş yerinde bir bayan arkadaş söylemişti.annesi senin halin doğuracak birine benziyor demiş ayağını diğer ayağının üstüne at bakim yapabilecekmisin demiş yapamamış öyle doğuma gitmişler

iyiymişşş ben daha yeniyim ya ilerkiii zamanlarda deniyeceğim ama

normal mi doğum yapmışş allahım banada nasip etttt yarabbimmm

Ahahahha çok iyi ama ya bende ne var bunda Anne ya ugrastiriyosun beni dedim oturdum yere yapamadım 1 gram kalkmıyor bacak şuanda da 39+5 9 ay 8 günlük gebeyim belki yarın dogururum
bizide haberdar edermisiniz acaba ??allah sağlıklı bir şekilde kycagına almayı nasip etsin rabbimmmm

Merhaba Allah hepinizi evlatlarınıza kavuştursun.

bu yöntemi çok duyup bende yapmıştım gebeliğimin sonlarıda

ve doğru çıktı...

o yapamadığım günün gecesi hastanedeydim miniğime de sabah kavuşmuştum...
hatta son gebelik videom bu hareketi yapmaya çalışırkenki videom.

Rabbim hepinizi sağsağlim bir avazda kurtarsın.

Anaaaaaaa kaç haftalik doğum oldu peki sizin

hahahah :) yemin ederim gecen hafta annanemde bana aynisini yaptirdi.ben zor yapiyorum biraz ama yapiyorum yani :)

hamile kalmaya kadar ayrı bir çaba,hamile iken bulantı kafa bulantısı, ağrı sızı doktorların koydukları acaip teşhislerin stresi ile mücadele.. bu embriyonun girişinin birde çıkışı var yaf

Ahahahha çok iyi ama ya bende ne var bunda Anne ya ugrastiriyosun beni dedim oturdum yere yapamadım 1 gram kalkmıyor bacak şuanda da 39+5 9 ay 8 günlük gebeyim belki yarın dogururum
Bende tam 40. Haftamda misafirlige gitmistik. Oradaki kadın sen bugun yarın doguracaga benzıyosun dedı. Ertesi gun sabah suyum geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…