- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
bol bol hareket et merdiven in cık. Yuruyus yap. Dans mans et
Bende 36+2 yim. Sanki heran doğum yapacakmışım gibi dün akiam çok sancım oldu hiç 40haftayı göreceğim gibi gelmiyor
Kız sen doğur artıkKızlar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem de maksat başta eğlenmek. Az evvel annem bana yaptırdı bi arkadaşından duymuş arkadaşı da bunu yaptıktan ertesi günü doğurmuş.
Şimdii şöyle yere oturup duvara dumduz bi şekilde yaslaniyorsunuz bacaklarınızı hiç bukmuyorsunuz ve sağ bacağınızı dumduz bi şekilde kaldirip sağ ayak topugunuzu sol ayağınızın üstüne sol ayak parmaklarınızın ustune koyuyorsunuz. Yapabilenin doğumuna daha var yapamayan da bugün yarın doğurur demekmiş bende ne var onda ya diyerek kalkıştım bi gram hareket etmedi bacağımdeneyen olursa yazsin burda
Kız sen doğur artık
Bugün aklıma geldin acaba doğurdumu diye eli kulağında bence bebişin :)))
Bu gece senden ümitliyimAhahahha ne güldüm yavalla doguramiyoruuuuum millet şehir dışından bebe görmeye geldi ortada bi bebe yok annem eşini meşini bıraktı yanıma geldi bi kaç günlüğüne o da bekliyo bende stres oluyorum eşim her sabah doğuramadın mi sen hala diye kalkıyor yataktan ise
bana mı dedinkiz sen daha dogurmadinmi :)))
Bende 40 haftalik hamileyim dediginizi simdi denedim ama 1 gram kaldiramadim bacagimi normaldede yarin dogum yapmam lazim ama bende tık yok
inşallah bekliyorum bakalim :)Bence bu gece bişeyler olucak sizdehaber verin mutlaka..
ayy bnde denedim bugun 39 haftaligim ama koyabildim keske koyamasaydim cok.uzuldum suanKızlar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem de maksat başta eğlenmek. Az evvel annem bana yaptırdı bi arkadaşından duymuş arkadaşı da bunu yaptıktan ertesi günü doğurmuş.
Şimdii şöyle yere oturup duvara dumduz bi şekilde yaslaniyorsunuz bacaklarınızı hiç bukmuyorsunuz ve sağ bacağınızı dumduz bi şekilde kaldirip sağ ayak topugunuzu sol ayağınızın üstüne sol ayak parmaklarınızın ustune koyuyorsunuz. Yapabilenin doğumuna daha var yapamayan da bugün yarın doğurur demekmiş bende ne var onda ya diyerek kalkıştım bi gram hareket etmedi bacağımdeneyen olursa yazsin burda
ayy bnde denedim bugun 39 haftaligim ama koyabildim keske koyamasaydim cok.uzuldum suanhatta bacagima kramp bile girdi
14 kilo aldim bnde. bnce cocugun asagida olmasiyla alakali bnce bu yontem asagida olunca bacaklar birlesmiyo duz mantikSorması ayıp kaç kg aldınız belkide kilolarla alakası vardır yaaa bilemedimben 22 kg aldım koyamadim, benimle aynı giden başka bi arkadaş 9 kg aldı zor da olsa koyabilmis acaba mi diyorum
Ay inşallah canım ama alt bölgem iki gündür çok ağrıyo sızlama var resmen adetken böylr uyuşma olur ya aynı öylr alt bölgem bazen bıçak saplanır gibi oluyoDoğuma hazırlık sancıları gülüm bence 39 ü goreceksin
ne yaptınız? beklemede miyiz hala ?Sorması ayıp kaç kg aldınız belkide kilolarla alakası vardır yaaa bilemedimben 22 kg aldım koyamadim, benimle aynı giden başka bi arkadaş 9 kg aldı zor da olsa koyabilmis acaba mi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?