Doğumun çok yakın olduğunu anlama yöntemi :))

Bende 36+2 yim. Sanki heran doğum yapacakmışım gibi dün akiam çok sancım oldu hiç 40haftayı göreceğim gibi gelmiyor

Kız sen doğur artık
Bugün aklıma geldin acaba doğurdumu diye eli kulağında bence bebişin :)))

Kız sen doğur artık
Bugün aklıma geldin acaba doğurdumu diye eli kulağında bence bebişin :)))

Ahahahha ne güldüm ya valla doguramiyoruuuuum millet şehir dışından bebe görmeye geldi ortada bi bebe yok annem eşini meşini bıraktı yanıma geldi bi kaç günlüğüne o da bekliyo bende stres oluyorum eşim her sabah doğuramadın mi sen hala diye kalkıyor yataktan ise

Bu gece senden ümitliyim

Bende 40 haftalik hamileyim dediginizi simdi denedim ama 1 gram kaldiramadim bacagimi normaldede yarin dogum yapmam lazim ama bende tık yok

Ahahah valla arkadaşlar herkesin hakkında hayırlısı benim 1 saat arayla karın ağrım oldu az evvel acaba bu bi belirti mi sancı mi bilmiyorum şuan yok. Hani bildiğiniz karın ağrısı wc ye goturten cinsten 9 ay 9 gün olduk bismillaaaaahhh

ayy bnde denedim bugun 39 haftaligim ama koyabildim keske koyamasaydim cok.uzuldum suan hatta bacagima kramp bile girdi

ayy bnde denedim bugun 39 haftaligim ama koyabildim keske koyamasaydim cok.uzuldum suan hatta bacagima kramp bile girdi

Sorması ayıp kaç kg aldınız belkide kilolarla alakası vardır yaaa bilemedim ben 22 kg aldım koyamadim, benimle aynı giden başka bi arkadaş 9 kg aldı zor da olsa koyabilmis acaba mi diyorum

Sorması ayıp kaç kg aldınız belkide kilolarla alakası vardır yaaa bilemedim ben 22 kg aldım koyamadim, benimle aynı giden başka bi arkadaş 9 kg aldı zor da olsa koyabilmis acaba mi diyorum
14 kilo aldim bnde. bnce cocugun asagida olmasiyla alakali bnce bu yontem asagida olunca bacaklar birlesmiyo duz mantik

ne yaptınız? beklemede miyiz hala ? merak ettik yahu :)

37+5'im ama bebek nerdeyse 39 hafta gelisiminde. zor da olsa yaptim hareketi, yarina doguramicam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…