Doğumun yaklaştığını belirten işaretler !!!!!!!

mezarlikmeleki

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
58
28
8
37
Merhabalar benim aklıma takılan kızlar doğuma yaklastigimizi nasıl anlarız suyumuzun gelmesi nisan gelmesi ve düzenli sancı dışında neler belli eder doğumun yakın olduğunu tecrübesi olan arkadaşlar burda paylaşırsa benim gibi ilk anne olacak kisilere de biraz tecrübe katmış olursunuz

Ben ılk hamileliğimde 38.haftamda hafıf bel agrısı yasadım lavaboya gıttıgımde pembemsı bırseyın hızla çıktığını hıssettım .arkasından sızıntı seklınde cok cok az suyum geldı tabı ben halen yok Can'ım henüz erken dıye düşünürken meğer Zaman'ı gelmıs

Bu arada sancıyı hafıf adet sancısının beli ve karnı yavaş yavaş sarması olarak tarif edebılırım.sezaryan olduğum ıcın gerı kalanını bilmiyorum.şimdi daha bılınclı olarak o günü beklıyorum allahım bır avazda sağlıcakla kurtarsın senıde

Benim suyum gelmişti. Oşekilde gitmiştim doktora. Gram sancım yoktu. Genelini yazmışsın zaten. Bide bebek karnında aşağı indiğini anlarsın. Tabiki gebelik boyunca aşağıda değilse. Benim ki 7 aydan itibaren hep aşağıdaydı. Her gören teyze bu gün yarın doğum yaparsın diyodu :)

Çok teşekkür ederim kızlar benim de Karnım düştü assagiya iyice herkez yarın Öbür gün doğum yaparsın diyor ama benimki halinden memnun sanırım.
Canım Allah bir avazda kurtarsın. Eğer normal doğum yaparsanda korse kullanmayı unutma. 20 gün falan. Göbüşün kalmaz böylelikle :)

Hanımlar benimde ilk gebeliğim doktor catı muayenesi yapmadan normal gözüküyor dedi bikaç sorum olacaktı size açılma olurken ağrı oluyor mu illa su gelmesine gerek yok sanırım su gelmedende açılabilir şu nişan denilen şey gelirse su geliyor sanırım bildiklerinizi paylasır mısınız normal doğumda 10 cm açılma olması lazımmış bunu doktorlar sonradan dikiyormu kendileri kesmedi sonuçta?? şimdiden teşekkür ediyorum

Canım o açılma dediğin vajinada olmuyor, rahim boynunda oluyor, genişleme yani. Sancı ile açılıyor, bebek doğduktan sonra da kendiliğinden kapanıyor. Kesi ise apayrı yere yapılıyor oranın açılmaya ilgisi yok, gerekirse vajina ve makat arasındaki ince deriye neşter atıyorlar. Sonra orayı dikiyorlar ama herkeste kesilecek diye bişey yok tabii.

Valla çok yardımcı oldun araştırma yapa yapa bulamamıştım bilmeyince böyle oluyor sanırım

Valla kızlar 31 Mayıs ta zamanım dolduğu için hastaneye yattım 2 gün suni sancı çektim 1 cm bile acilmam olmadı sezeryane aldılar mecburen epidural sezeryan la 2 haziran da dofum yaptım benimkinin gelmeye hiç niyeti yoktu hiç bir belirti de yasayamadim ama dogum sancısı ni resmen 2 gün çektim 116 lari gördüm nst de kaç kere ama banamisin demedi küçük civciv

Konu uzerinden bayagi zaman gecmis ama benimkininde gelmeye niyeti yok suni sanci verecek doktorum bu beni korkutuyor normal sancidan dahami farkli sizi cok zorladimi

Konu uzerinden bayagi zaman gecmis ama benimkininde gelmeye niyeti yok suni sanci verecek doktorum bu beni korkutuyor normal sancidan dahami farkli sizi cok zorladimi
ben yaşamadım ama normal kendi sancımızın şiddeti yavaş yavaş artarmış, suni sancı birden şiddetli olurmuş galiba.sağlıkla kavuşun yavrunuza bi avazda kurtulun İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…