- 18 Ağustos 2015
- 58
- 28
- 8
- 37
- Konu Sahibi mezarlikmeleki
-
Benim suyum gelmişti. Oşekilde gitmiştim doktora. Gram sancım yoktu. Genelini yazmışsın zaten. Bide bebek karnında aşağı indiğini anlarsın. Tabiki gebelik boyunca aşağıda değilse. Benim ki 7 aydan itibaren hep aşağıdaydı. Her gören teyze bu gün yarın doğum yaparsın diyodu :)Merhabalar benim aklıma takılan kızlar doğuma yaklastigimizi nasıl anlarız suyumuzun gelmesi nisan gelmesi ve düzenli sancı dışında neler belli eder doğumun yakın olduğunu tecrübesi olan arkadaşlar burda paylaşırsa benim gibi ilk anne olacak kisilere de biraz tecrübe katmış olursunuz
Canım Allah bir avazda kurtarsın. Eğer normal doğum yaparsanda korse kullanmayı unutma. 20 gün falan. Göbüşün kalmaz böylelikle :)Çok teşekkür ederim kızlar benim de Karnım düştü assagiya iyice herkez yarın Öbür gün doğum yaparsın diyor ama benimki halinden memnun sanırım.
Canım Allah bir avazda kurtarsın. Eğer normal doğum yaparsanda korse kullanmayı unutma. 20 gün falan. Göbüşün kalmaz böylelikle :)
Canım o açılma dediğin vajinada olmuyor, rahim boynunda oluyor, genişleme yani. Sancı ile açılıyor, bebek doğduktan sonra da kendiliğinden kapanıyor. Kesi ise apayrı yere yapılıyor oranın açılmaya ilgisi yok, gerekirse vajina ve makat arasındaki ince deriye neşter atıyorlar. Sonra orayı dikiyorlar ama herkeste kesilecek diye bişey yok tabii.Hanımlar benimde ilk gebeliğim doktor catı muayenesi yapmadan normal gözüküyor dedi bikaç sorum olacaktı size açılma olurken ağrı oluyor mu illa su gelmesine gerek yok sanırım su gelmedende açılabilir şu nişan denilen şey gelirse su geliyor sanırım bildiklerinizi paylasır mısınız normal doğumda 10 cm açılma olması lazımmış bunu doktorlar sonradan dikiyormu kendileri kesmedi sonuçta?? şimdiden teşekkür ediyorum
Valla çok yardımcı oldun araştırma yapa yapa bulamamıştım bilmeyince böyle oluyor sanırımCanım o açılma dediğin vajinada olmuyor, rahim boynunda oluyor, genişleme yani. Sancı ile açılıyor, bebek doğduktan sonra da kendiliğinden kapanıyor. Kesi ise apayrı yere yapılıyor oranın açılmaya ilgisi yok, gerekirse vajina ve makat arasındaki ince deriye neşter atıyorlar. Sonra orayı dikiyorlar ama herkeste kesilecek diye bişey yok tabii.
Ayyyy hafi Allah yardimcin olsun. Bir avazda kurtulursun ins. Hersey yolunda giderCanım normal doğum olucak yarın akşam yatış verdi doktor suni sancı yla dogumu baslaticakmis benimkinin gelmeye niyeti yok bakalım nasıl olucak
Canim bende olmadi ama doğumdan önce kirmizi mi pembe mi onu tam bilmiyorum az bi akinti geliyormus doğumun olacagini anliyabiliyomussun. Ama herkez de olmuyo dediğim gibi.Bende bişi sorcam nisan ne
Korse seçimi Nasıl olmalı sizce benim doğum erken olabilir tehlikem var çünkü alayım bende hemenCanım Allah bir avazda kurtarsın. Eğer normal doğum yaparsanda korse kullanmayı unutma. 20 gün falan. Göbüşün kalmaz böylelikle :)
Canım belden olan varya sadece beli sarıyor ondan al. Normal doğumda eğer kesik atarlarsa kilotlu olanı giyemezsin giysende canın acır dikişlerden dolayıKorse seçimi Nasıl olmalı sizce benim doğum erken olabilir tehlikem var çünkü alayım bende hemen
Amin canım cümlemizi allah kavuştursun 1 avazda kurtarsınKısmet böyleymiş demekki. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı ömürler versin canım.
Valla kızlar 31 Mayıs ta zamanım dolduğu için hastaneye yattım 2 gün suni sancı çektim 1 cm bile acilmam olmadı sezeryane aldılar mecburen epidural sezeryan la 2 haziran da dofum yaptım benimkinin gelmeye hiç niyeti yoktu hiç bir belirti de yasayamadim ama dogum sancısı ni resmen 2 gün çektim 116 lari gördüm nst de kaç kere ama banamisin demedi küçük civciv
ben yaşamadım ama normal kendi sancımızın şiddeti yavaş yavaş artarmış, suni sancı birden şiddetli olurmuş galiba.sağlıkla kavuşun yavrunuza bi avazda kurtulun İnşallahKonu uzerinden bayagi zaman gecmis ama benimkininde gelmeye niyeti yok suni sanci verecek doktorum bu beni korkutuyor normal sancidan dahami farkli sizi cok zorladimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?