Doğumun yaklaştığını belirten işaretler !!!!!!!

ben yaşamadım ama normal kendi sancımızın şiddeti yavaş yavaş artarmış, suni sancı birden şiddetli olurmuş galiba.sağlıkla kavuşun yavrunuza bi avazda kurtulun İnşallah
Azdan coga dogrumu vereceksiniz diye sordum aslinda ama beni rahatlatmak icin galiba zor olmayacagini soyledi insallah oyle olur tsk ederim guzel dilekleriniz icin cok sagolun

40+2 doktorum beklemek istemiyor pazartesiye gun verdi
Ben de tam 40+2 de kontrole gitmistim ilk bebegimde.. 41 haftaya kadar beklenecegini söylediler, ben de bebege birsey olur diye korktuğumdan suni sanci istedim ama zar zor ikna olup eve geldim. Geldikten 1-2 saat sonra icimde balon patlamış biraz agrili bisey oldu. Ayaga kalktım sular gelmeye basladi :) geceye de doğum yaptım. İnşallah senin de bugun yarın gelir belirtin. Bazılarında once sanci giriyormuş ishal olmuş gibi karin ağrısı.

Doğumun başlangıçı herkeste farklıdır mesela kizimda ben sırt ağrısından sure doktora gittim 1 hafta sırt ağrısı çektim soğuk almış olabilirsin dedi krem.verdi meğer doğum yapacam djye ağrı cekiyorum 35 haftalık doğum. Yaprim erken oldu çok şükür 4 sene önce sağlıklı şekilde kucağıma aldim darısı başınıza hayırlısıyla gelir bebisleriniz

İnsallah benimde gerek kalmadan kendiliginden gelir hafif bel agrisi disinda hic agrim yok umarim gerek kalmaz suyu gelen daha hizli kokay dogum yapiyormus zorluk cikarmaz ins yaramaz

Bildiğim kadarıyla suni sanci da esit aralıklarla 3 hap veriyorlar. Sabah öğlen ve akşam. Yani yurtdisinda öyle. Sancı da yavaş yavaş artıyor.
Acıya dayanıklı degilim ben o yuzden epidural aldim. Ikinci dogumda da alicam. Cok çok rahat ettim tavsiye ederim. Dogumdan korkmuyorum ama açılma sancılarına dayanamadım, herkeste aynı olmaz..

Bende dusunuyorum epidural herkes cok memnun kaliyor agri durumuna gore alacagim insallah

Amin insallahhh diyorum cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…