Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

ZehranurHifa

🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
2.164
8.703
158
Arkadaşlar 37 hafta 6 günlük hamileyim. Doğumuma az kaldı çook heyecanlıyım, heyecandan uyuyamaz oldum inşaallah kısa bi zaman sonra minnoşumu kucağıma alıcam. Sizde burada benimle duygularınızı paylaşırsanız sevinirim. Sizin kızınız mı olacak oğlunuz mu? :)<3

35.haftayi doldurcaz bu hafta oglumuz olucak ☺

35.haftayi doldurcaz bu hafta oglumuz olucak ☺
Allah analı babalı büyütsün bebişini canım :) bende dün nts ye girdim 38 hafta 4 günlüktü sancım vardı ebe başımda dolanıp durdu. Gel alttan muayene yapıcaz dedi. Valla ebeyi kandırıp kaçtım. Sende sancılarını evde çek orda çok zor oluyomuş

☺Oyleymis evet ama evdeki hesap carsiya uymuyor benim suyumda azalma var bayadir canim ne olcagim belli degil erken riskim vardi bu zamana kadar bidahaki kontrole bi hafta var suyu azsa aliriz dedi doktorum boyle giderse 37.haftadan sonra birakirim normal doguma dedi napicaz bakalim

Birde harekerlerinde azalma hissedersen daha erken gel dedi iki uc gundur sanki duzensiz hareketleri bebegimin duzensiz derken kuvvetli degil ve eskine gore yavas azaldi sanki bilmiyorum endiselenmelimiyim

Birde harekerlerinde azalma hissedersen daha erken gel dedi iki uc gundur sanki duzensiz hareketleri bebegimin duzensiz derken kuvvetli degil ve eskine gore yavas azaldi sanki bilmiyorum endiselenmelimiyim
Yok canım endişelenme ama kontrollerini ihmal de etme. Yeri daraldığı için çok hareket edememesi normaldir bebişinin. Hakkında hayırlısı olsun benim de 8 günüm var bakalım ne zaman olacak bebişlerimiz :)

☺ bugun biraz daha hareketliydik icime su serpildi☺ sende cevap vermeyince dogum yaptin sandim canim Rabbim hayirlisi ile sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

☺ bugun biraz daha hareketliydik icime su serpildi☺ sende cevap vermeyince dogum yaptin sandim canim Rabbim hayirlisi ile sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Amin.Yok canım daha doğum yapmadım ama ara ara sancılarım var. Bebişinin hareketlerinin artmasına da çok sevindim. Bende sabırsızlanıyorum artık minnoşumu kucağıma almak için :)

Amin.Yok canım daha doğum yapmadım ama ara ara sancılarım var. Bebişinin hareketlerinin artmasına da çok sevindim. Bende sabırsızlanıyorum artık minnoşumu kucağıma almak için :)
Aynen biraz korku biraz heycan var bendede☺ iki gundur benmde var biraz sancilarim ara ara sanki usutmusum gibi sendinde.oylemi canim

Aynen biraz korku biraz heycan var bendede☺ iki gundur benmde var biraz sancilarim ara ara sanki usutmusum gibi sendinde.oylemi canim
Yok canım benim ki üşütmüşüm gibi değil. Rahmimde acayip bi ağrı oluyo alt taraftan zonkluyo resmen. Artık yavaş yavaş açılıyo heralde. Bebişte yerleşti eğer ağrı uzanmışken girdiyse kalkamıyorum patlıycak gibi oluyo insan :s

Rabbim bi avazda kurtarsin canm iyi haberlerini bekliyorum banada yaz burdan ☺ hastane cantana neler koydun☺

Rabbim bi avazda kurtarsin canm iyi haberlerini bekliyorum banada yaz burdan ☺ hastane cantana neler koydun☺
Amin canım :) sende bi nefeste kurtul. Hastane çantama bebiş için iki takım içlik, iki tane tulum, bir eldiven, iki şapka 7 adet bez, battaniye ve bi kaç tane kusmuk bezi koydum :)) kendim için de iki takım pijama, emzirme südyeni, iç çamaşırı, ortopedik terlik ve 5 adet bez koydum :)) sen de hazırladın mı hastane çantanı?

Bende hazirladim canm iki tane pijama ,bi tane gecelik ,corap ,carsaf pike yastik klifi ,terlik ,gogus pedi ,normal ped, emzirme atleti iki tane, havlu koydum emzirme onlugu ,bebek icin de iki battaniye, iki uc takim alt ust, ic zibin uc tane ,corap bikac adet, agiz silme bezi ,terbezi ,patik,bunalri koydum ..pecete islak mendil falan koycam bide bebek bezi alip koycam canim. ☺☺☺

Hadi hayırlısı :) ama bebişi fazla kat kat giydirip bunaltmayasın :) gerçi bilmiyorum havalar nasıl orda. Kocaeli çook sıcak :s

Hadi hayırlısı :) ama bebişi fazla kat kat giydirip bunaltmayasın :) gerçi bilmiyorum havalar nasıl orda. Kocaeli çook sıcak :s
Bursa ama ilcesindeyim ben canim burasinin sagi solu belli olmuyor hic iki gun once geceleri sogudu battaniye ortmeye basladik bugunde cok bunaltici sicak pike ortuyoruz☺. bayagi kisimizda sert gecti gecen yil ve benim evimde isinmiyor insallah hastalanmadan geciririz kisi

İnşallah canım. Kaç gün kaldı doğumuna

30gun gununu beklerse canim ☺ senin son durumun nasil
Umarım bekler canım. Valla bugün bana da öyle felaket bi sancı girdi ki ölüyorum sandım :s artık yavaştan hazırlık yapıyor bebişim 6 gün var benim de

Bende 38+0 ım ve heyecan ve korkuyla karışık beklemedeyim
Yoğun kasılmalar dışında birşey yok henüz..
umarım hepimiz için kolay ve hayırlı doğumlar olur

Umarım bekler canım. Valla bugün bana da öyle felaket bi sancı girdi ki ölüyorum sandım :s artık yavaştan hazırlık yapıyor bebişim 6 gün var benim de
6gunu beklemeyedebilir belli olmaz sen heran olcakmis hibi bekle canim sen dogurda tecrubelerini paylas valla bende cok stresteyim ☺ hazirlik kasilmalari basladi benmde karnim sertlesiyor ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…