ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Evet canım onlar hıçkırık :) benim bebiş şuanda hıçkırıyor o minik başı pıt pıt çarptıkça benim de kalbim çarpıyor:) rabbim bu mutluluğu isteyen herkese nasip etsinTam emin degilim canm ama sanirim kasik bolgemde bazen hafif hafig pit pit atiyor hickiriklarimi tabi bilemiyorum insan emin olamiyor☺
Hissediyorum canım :)Sen hissediyormusun
Amin canim rabbim olmayan herkeze nasip etsin bu duygu daha icimizdeyken bile bambaska bisey dogduklarinda ki duygu kimbilir ne guzeldir☺ ilk bebeginmi?Hissediyorum canım :)
Evet canım ilk bebeğim gerçektende öyle çok merak ediyorum bakışlarını, minik minik ellerini. Annesi yesin onu :)Amin canim rabbim olmayan herkeze nasip etsin bu duygu daha icimizdeyken bile bambaska bisey dogduklarinda ki duygu kimbilir ne guzeldir☺ ilk bebeginmi?
☺ besigini falan aldinizmi canmEvet canım ilk bebeğim gerçektende öyle çok merak ediyorum bakışlarını, minik minik ellerini. Annesi yesin onu :)
Evet canım beşiği hazır :) sende aldın mı☺ besigini falan aldinizmi canm
Hazir hepsi aldim bi hafta once canm gelcek ama bekliyorum sabirsizlikla bi an once gelsede.dolabini yerlestirsem☺Evet canım beşiği hazır :) sende aldın mı
Aynen öyle canım:) ben o yumuş saçlarını fırçasıyla taramak istiyorum :)) yeni doğan fırçası aldın mı :)Hazir hepsi aldim bi hafta once canm gelcek ama bekliyorum sabirsizlikla bi an once gelsede.dolabini yerlestirsem☺
Firca almadim ufak tefek var eeksik canim gordukce alicam onlarida dun mesela serbet bardaklari icin sus aldim mavi bardaklarini da istedigim gibi bulayim suslucem hazirlicam onlari ☺ tac alcam kendime bide bebise firca biberon setimiz kaldi baska eksigim varmi bilmiyorum ☺ baska neler aldin bide bez ne marka aldin canm ?Aynen öyle canım:) ben o yumuş saçlarını fırçasıyla taramak istiyorum :)) yeni doğan fırçası aldın mı :)
Aklıma gelen herşeyi aldım canım :) arada unutulanlar elbet vardır artık yavaş yavaş :) bezini molfix marka aldım canım sen ? Birde 0 numara aldım 1 numara büyük oluyormuş.Firca almadim ufak tefek var eeksik canim gordukce alicam onlarida dun mesela serbet bardaklari icin sus aldim mavi bardaklarini da istedigim gibi bulayim suslucem hazirlicam onlari ☺ tac alcam kendime bide bebise firca biberon setimiz kaldi baska eksigim varmi bilmiyorum ☺ baska neler aldin bide bez ne marka aldin canm ?
Markadan markaya degisiyo olabilir canm prima premium lardan 1numara yeni dogan gobek bagi oyuntuluymus aldim bende ama 0numarasini gormedim varmiydida bilmiyorum ☺ ama eltim de yeni dogum yapti kullanamadim demisti stok yapma demisti hemen buyuyor diye hic kullanamamis bebekten bebege degisiyor uzerlerinde kilo araliklarida yaziyordu☺ 2-5kilo arasiymis benm aldigim.Aklıma gelen herşeyi aldım canım :) arada unutulanlar elbet vardır artık yavaş yavaş :) bezini molfix marka aldım canım sen ? Birde 0 numara aldım 1 numara büyük oluyormuş.
Aynen çabuk büyuyorlar :) benim 0 numara olan da göbek bağı oyuntulu. Bir pakette 1 numarasından var oda heralde 3-6 kiloydu. Artık bi paket 0 numarasını kullanıp 1 den devam ederim. Bu arada prima da kısırlaştırıcı maddeler varmış o yüzden almadım ondan. Ülkemiz her turlu pisliği sokuyorlar bi dahakine molfix al benceMarkadan markaya degisiyo olabilir canm prima premium lardan 1numara yeni dogan gobek bagi oyuntuluymus aldim bende ama 0numarasini gormedim varmiydida bilmiyorum ☺ ama eltim de yeni dogum yapti kullanamadim demisti stok yapma demisti hemen buyuyor diye hic kullanamamis bebekten bebege degisiyor uzerlerinde kilo araliklarida yaziyordu☺ 2-5kilo arasiymis benm aldigim.
Ilk defa duyuyorum canm allah korusun insanlar ne yapacagini sasirdi daha neler gorcez duycazAynen çabuk büyuyorlar :) benim 0 numara olan da göbek bağı oyuntulu. Bir pakette 1 numarasından var oda heralde 3-6 kiloydu. Artık bi paket 0 numarasını kullanıp 1 den devam ederim. Bu arada prima da kısırlaştırıcı maddeler varmış o yüzden almadım ondan. Ülkemiz her turlu pisliği sokuyorlar bi dahakine molfix al bence
Öyle canım bende bi kaç kişiden duymuştum gerçekten ne yapacaklarını şaşırdılar. Kendi kendilerinin neslini tüketiyorlar.Ilk defa duyuyorum canm allah korusun insanlar ne yapacagini sasirdi daha neler gorcez duycaz
H
Hayırlısıyla gelsin canım :) son hazırlıklarını gördün mü?
Hayirlisi canm gittinmi doktora bizide bilgilendir durumunu☺Bugün kontrolüm var hadi hayırlısı :)
Benim de sürekli sancım var canım. Ama bebiş iyi. Herşeyi hazır ama illede unutuşmuş olanlar vardır arada artık zamanla onlarda :) cuma günü günüm doluyor bakalım ne olacak :)Hazırlıklar bitti çok şükür canım çantamız odamız ıvır zıvırlr herşey hazır unuttuklarım varsa onlarıda zamanla hallederim diye düşündüm şuan için tel eksik bebişimiz gibi gözüküyor :) sende durumlar nasıl
GittimHayirlisi canm gittinmi doktora bizide bilgilendir durumunu☺
Benim de sürekli sancım var canım. Ama bebiş iyi. Herşeyi hazır ama illede unutuşmuş olanlar vardır arada artık zamanla onlarda :) cuma günü günüm doluyor bakalım ne olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?