Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

Tam emin degilim canm ama sanirim kasik bolgemde bazen hafif hafig pit pit atiyor hickiriklarimi tabi bilemiyorum insan emin olamiyor☺
Evet canım onlar hıçkırık :) benim bebiş şuanda hıçkırıyor o minik başı pıt pıt çarptıkça benim de kalbim çarpıyor:) rabbim bu mutluluğu isteyen herkese nasip etsin
 
Amin canim rabbim olmayan herkeze nasip etsin bu duygu daha icimizdeyken bile bambaska bisey dogduklarinda ki duygu kimbilir ne guzeldir☺ ilk bebeginmi?
Evet canım ilk bebeğim gerçektende öyle çok merak ediyorum bakışlarını, minik minik ellerini. Annesi yesin onu :)
 
Hazir hepsi aldim bi hafta once canm gelcek ama bekliyorum sabirsizlikla bi an once gelsede.dolabini yerlestirsem☺
Aynen öyle canım:) ben o yumuş saçlarını fırçasıyla taramak istiyorum :)) yeni doğan fırçası aldın mı :)
 
Aynen öyle canım:) ben o yumuş saçlarını fırçasıyla taramak istiyorum :)) yeni doğan fırçası aldın mı :)
Firca almadim ufak tefek var eeksik canim gordukce alicam onlarida dun mesela serbet bardaklari icin sus aldim mavi bardaklarini da istedigim gibi bulayim suslucem hazirlicam onlari ☺ tac alcam kendime bide bebise firca biberon setimiz kaldi baska eksigim varmi bilmiyorum ☺ baska neler aldin bide bez ne marka aldin canm ?
 
Aklıma gelen herşeyi aldım canım :) arada unutulanlar elbet vardır artık yavaş yavaş :) bezini molfix marka aldım canım sen ? Birde 0 numara aldım 1 numara büyük oluyormuş.
 
Aklıma gelen herşeyi aldım canım :) arada unutulanlar elbet vardır artık yavaş yavaş :) bezini molfix marka aldım canım sen ? Birde 0 numara aldım 1 numara büyük oluyormuş.
Markadan markaya degisiyo olabilir canm prima premium lardan 1numara yeni dogan gobek bagi oyuntuluymus aldim bende ama 0numarasini gormedim varmiydida bilmiyorum ☺ ama eltim de yeni dogum yapti kullanamadim demisti stok yapma demisti hemen buyuyor diye hic kullanamamis bebekten bebege degisiyor uzerlerinde kilo araliklarida yaziyordu☺ 2-5kilo arasiymis benm aldigim.
 
Aynen çabuk büyuyorlar :) benim 0 numara olan da göbek bağı oyuntulu. Bir pakette 1 numarasından var oda heralde 3-6 kiloydu. Artık bi paket 0 numarasını kullanıp 1 den devam ederim. Bu arada prima da kısırlaştırıcı maddeler varmış o yüzden almadım ondan. Ülkemiz her turlu pisliği sokuyorlar bi dahakine molfix al bence
 
Ilk defa duyuyorum canm allah korusun insanlar ne yapacagini sasirdi daha neler gorcez duycaz
 
Ilk defa duyuyorum canm allah korusun insanlar ne yapacagini sasirdi daha neler gorcez duycaz
Öyle canım bende bi kaç kişiden duymuştum gerçekten ne yapacaklarını şaşırdılar. Kendi kendilerinin neslini tüketiyorlar.
 
Bugün kontrolüm var hadi hayırlısı :)
 
H
Hayırlısıyla gelsin canım :) son hazırlıklarını gördün mü?

Hazırlıklar bitti çok şükür canım çantamız odamız ıvır zıvırlr herşey hazır unuttuklarım varsa onlarıda zamanla hallederim diye düşündüm şuan için tel eksik bebişimiz gibi gözüküyor :) sende durumlar nasıl
 
Benim de sürekli sancım var canım. Ama bebiş iyi. Herşeyi hazır ama illede unutuşmuş olanlar vardır arada artık zamanla onlarda :) cuma günü günüm doluyor bakalım ne olacak :)
 
Hayirlisi canm gittinmi doktora bizide bilgilendir durumunu☺
Gittim ebe anamı ağlattı desem yeridir canım. Bebişim iyi tahmini kilosu 3400 grammış. Suyum falanda iyi ama yine sancılandım. Nst de de yüksek çıktı sancılar, alttan muayene dediler çok canım yandı. Ebede hiç iyi muamele gostermedi azıcık aaa dedim diye bu böyle olmaz dedi muayene de etmedi. Eve geldim keşke hiç girmeseydim o odaya
 
Benim de sürekli sancım var canım. Ama bebiş iyi. Herşeyi hazır ama illede unutuşmuş olanlar vardır arada artık zamanla onlarda :) cuma günü günüm doluyor bakalım ne olacak :)


Ayyy çok az kalmışşş hayırlı haberlerle gel inşallah canım yaa bende daha hiiç sancı yok bakalım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…