- 4 Nisan 2014
- 268
- 50
- 18
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Amin amin insallah ☺ heycan korku stres hepsi mevcut rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah☺ doktorunuz bisey diyormu dogum tarihiyle ilgiliBende 38+0 ım ve heyecan ve korkuyla karışık beklemedeyim
Yoğun kasılmalar dışında birşey yok henüz..
umarım hepimiz için kolay ve hayırlı doğumlar olur
normal düşündüğüm için net tarih yok..18 inde günüm doluyor ama doktorum her şey normal olursa bekleriz diyor bakalım kızım ne zaman gelmek isteyecek bilemiyoruzAmin amin insallah ☺ heycan korku stres hepsi mevcut rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah☺ doktorunuz bisey diyormu dogum tarihiyle ilgili
Hakkinizda hayirlisi olsun insalllahnormal düşündüğüm için net tarih yok..18 inde günüm doluyor ama doktorum her şey normal olursa bekleriz diyor bakalım kızım ne zaman gelmek isteyecek bilemiyoruz
Amin.. Hepimiz için inşaallah Hakkinizda hayirlisi olsun insalllah
Umarım hepimiz hayırlısıyla kurtuluruz. Zaman geçtikçe ağrılar boyut değiştiriyor bebişlerimizin elleri kulaklarında :) senin ki kız mı canımBende 38+0 ım ve heyecan ve korkuyla karışık beklemedeyim
Yoğun kasılmalar dışında birşey yok henüz..
umarım hepimiz için kolay ve hayırlı doğumlar olur
Benim de 10 unda günüm doluyor hadi hayırlısı :) kızlar hurma yiyin kolay oluyormuş doğum ama son 10 gün kala g ünde 10 tane deniyor. Öncesinde 2-3 taneden fazla yemek riskliymişnormal düşündüğüm için net tarih yok..18 inde günüm doluyor ama doktorum her şey normal olursa bekleriz diyor bakalım kızım ne zaman gelmek isteyecek bilemiyoruz
Hayırlısı olsun canım :) senin bebiş prens mi prenses mi :)?Benimde 2 haftam kaldı ama ne sancı ne kasılma hiçbirşey yok henüz merakla bekliyoruz bakalım
Hayır
Hayırlısı olsun canım :) senin bebiş prens mi prenses mi :)?
Evet canım kız benimki.. Bende de sancı yok ama alt kasığımda değişik bir acı var otururken kalkarken çok acıyor neyin nesi anlamadım.. Hurmaya da başlamıştım 2gündür yemiyorum düzenli yiyeyim bari.. Artık korku ve heyecan had safhada hayırla gelsin miniklerimizBenim de 10 unda günüm doluyor hadi hayırlısı :) kızlar hurma yiyin kolay oluyormuş doğum ama son 10 gün kala g ünde 10 tane deniyor. Öncesinde 2-3 taneden fazla yemek riskliymiş
Evet hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz. Artık sabırsızlanıyorum bende. Alttan dediğin ağrı rahminde mi oluyor. Benimde alt kısımda oluyordu çok fena sağa sola dönerken ta da oturup kalkarken daha çok acı veriyor. Zonklama halinde geliyordu. Nst de yine o ağrıdan geldi bana, baktım ebe başıma dikilip duruyor meğer nst de de sancım çıkıyormuş bende ilk başta adını koyamamıştım ama oda sancıymış alttan muayene yapacaktı ebeyi kandırıp kaçtım. Azıcık açılma olsa bırakmıyorlar eve orda doğurtturuyorlar. Ben sancılarımı evde çekmek istiyorum iyi yapmışım bebeğin durumu nst de iyi çıktığı sürece sorun yok. Şimdi o sancılar yerini bambaşka ağrılara bıraktı bi ara karnımdan bi girdi geliyor sandım. Hazırlık görüyor galibaEvet canım kız benimki.. Bende de sancı yok ama alt kasığımda değişik bir acı var otururken kalkarken çok acıyor neyin nesi anlamadım.. Hurmaya da başlamıştım 2gündür yemiyorum düzenli yiyeyim bari.. Artık korku ve heyecan had safhada hayırla gelsin miniklerimiz
Hayırlısıyla gelsin canım :) son hazırlıklarını gördün mü?Teşekkür ederim canımm prensesim geliyor inşallah
Yok canım rahim değil daha da aşağı kısımda kemiklerde ağrı değil acı şeklinde.. Tuhaf bir acı.. Yürürken filan da çok acıyor pazartesi doktora sorucam bakalım ne çıkacakEvet hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz. Artık sabırsızlanıyorum bende. Alttan dediğin ağrı rahminde mi oluyor. Benimde alt kısımda oluyordu çok fena sağa sola dönerken ta da oturup kalkarken daha çok acı veriyor. Zonklama halinde geliyordu. Nst de yine o ağrıdan geldi bana, baktım ebe başıma dikilip duruyor meğer nst de de sancım çıkıyormuş bende ilk başta adını koyamamıştım ama oda sancıymış alttan muayene yapacaktı ebeyi kandırıp kaçtım. Azıcık açılma olsa bırakmıyorlar eve orda doğurtturuyorlar. Ben sancılarımı evde çekmek istiyorum iyi yapmışım bebeğin durumu nst de iyi çıktığı sürece sorun yok. Şimdi o sancılar yerini bambaşka ağrılara bıraktı bi ara karnımdan bi girdi geliyor sandım. Hazırlık görüyor galiba
Çok sevindim canım :) bebeğinin kalp atışları hangi düzeyde gidiyordu? Benim ki 140 da düzenli olarak gidiyor çıkmıştı nst de :)Bugun nst girdim bende allaha sukur bebegim iyi ☺ bir sorun cıkmadi
Benimde bacaklarımda kasıklarıma doğru oluyor ama sürekli değil o normal bişeymiş ikimizin ki de aynı şekilde mi oluyor onu bilmiyorum da araştırdım normalmiş son zamanlarda ağırlıktan ötürü oluyormuş dert etme canım.Yok canım rahim değil daha da aşağı kısımda kemiklerde ağrı değil acı şeklinde.. Tuhaf bir acı.. Yürürken filan da çok acıyor pazartesi doktora sorucam bakalım ne çıkacak
Evet nedense benim bebişte nst de coşuyor :) bebeğinin hıçkırıklarını hissediyor musun ? :)Benimde oyleydi canm o civarlar bide hareketliydi cok nst cekilirken guzelmis hareketleri falan icime su serpildi☺ persembede doktoruma gidicem bakalim ne dicek ☺
Tam emin degilim canm ama sanirim kasik bolgemde bazen hafif hafig pit pit atiyor hickiriklarimi tabi bilemiyorum insan emin olamiyor☺Evet nedense benim bebişte nst de coşuyor :) bebeğinin hıçkırıklarını hissediyor musun ? :)
Sen hissediyormusunEvet nedense benim bebişte nst de coşuyor :) bebeğinin hıçkırıklarını hissediyor musun ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?