- 4 Nisan 2014
- 268
- 50
- 18
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Bu gidisle doguramicam sanirim cnam ..Doğurmadın mıı
Çok hareketliydi gerilip gerilip duruyoduBu gidisle doguramicam sanirim cnam ..
Iki gundue hareketlerinde bi degisiklik var son zamanlarin nasildi bebegin hareketleri
Ayet el Kursi okudum salavat getirdim hep bi zaman sonra nefes de gittiginden şey edemedim tabi de :) insallah dogum yapmissindir sende giremedim iki gündürayyy harika Allahım bizede nasip etsin çok güzel ve kolay olmuş bence tabiRabbim hayırlı evlat etsin oğluşunu sağlıkla büyüsün inşaallah
Ayet el Kursi okudum salavat getirdim hep bi zaman sonra nefes de gittiginden şey edemedim tabi de :) insallah dogum yapmissindir sende giremedim iki gündürayyy harika Allahım bizede nasip etsin çok güzel ve kolay olmuş bence tabiRabbim hayırlı evlat etsin oğluşunu sağlıkla büyüsün inşaallah
evet yaptm çok şükür perşembe gecesi suyum geldi hastaneye gittik 2cm açılmayla yatış yapıldı ertesi gün 2ye kadar kendi sancım beklendi çok olmayınca suni sancı takıldı saat 23,30a kadar sancı çektim çok zorduAyet el Kursi okudum salavat getirdim hep bi zaman sonra nefes de gittiginden şey edemedim tabi de :) insallah dogum yapmissindir sende giremedim iki gündür
Gözün aydın canımevet yaptm çok şükür perşembe gecesi suyum geldi hastaneye gittik 2cm açılmayla yatış yapıldı ertesi gün 2ye kadar kendi sancım beklendi çok olmayınca suni sancı takıldı saat 23,30a kadar sancı çektim çok zordusonrasında 8cm açıklıkla 3saat daha geçti bir değişiklik olmayınca sezeryana alındım gece 1;20de zahidim dünyaya geldi çekilen acılar geride kaldı şimdi 4günlüğüz şükür iyiyiz RABBİm kimseyi bu yolda bırakmasın zor çok zor ama onu görünce herşey son buluyor sonsuz mutlulukla
evet yaptm çok şükür perşembe gecesi suyum geldi hastaneye gittik 2cm açılmayla yatış yapıldı ertesi gün 2ye kadar kendi sancım beklendi çok olmayınca suni sancı takıldı saat 23,30a kadar sancı çektim çok zordusonrasında 8cm açıklıkla 3saat daha geçti bir değişiklik olmayınca sezeryana alındım gece 1;20de zahidim dünyaya geldi çekilen acılar geride kaldı şimdi 4günlüğüz şükür iyiyiz RABBİm kimseyi bu yolda bırakmasın zor çok zor ama onu görünce herşey son buluyor sonsuz mutlulukla
evet yaptm çok şükür perşembe gecesi suyum geldi hastaneye gittik 2cm açılmayla yatış yapıldı ertesi gün 2ye kadar kendi sancım beklendi çok olmayınca suni sancı takıldı saat 23,30a kadar sancı çektim çok zordusonrasında 8cm açıklıkla 3saat daha geçti bir değişiklik olmayınca sezeryana alındım gece 1;20de zahidim dünyaya geldi çekilen acılar geride kaldı şimdi 4günlüğüz şükür iyiyiz RABBİm kimseyi bu yolda bırakmasın zor çok zor ama onu görünce herşey son buluyor sonsuz mutlulukla
sağolun kızlar iyiyiz şükür inanın tlfa dahi bakamıyorum nerde kaldı nete girmekGözün aydın canımAllah analı babalı büyütsün kaç kilo doğdu bebiş, iyi mi ?
Hadi hayirlisii benim minik35 gunluk olduBizde çarşamba günü 35.haftamıza giricez :)
Benim ki 3200 dogdu canim. Simdi kac gunluk ve kac kilo oldu bebegin?sağolun kızlar iyiyiz şükür inanın tlfa dahi bakamıyorum nerde kaldı nete girmek3700 gr 52cm doğdu zahidim şimdi maşaallah kg suda boyuda arttı emiyor şükür Allaha böyle koşturmaca bir hayata merhaba dedik @bebeem teşekkür ederim canım sağol iyi dileklerin için hepimizin sütü bol dayanıklılık ve gücü bol olsun
Ne demek tatlim :) Bizde büyüdük hala hafif gelsek de ele 1 kilo almis tospam :))sağolun kızlar iyiyiz şükür inanın tlfa dahi bakamıyorum nerde kaldı nete girmek3700 gr 52cm doğdu zahidim şimdi maşaallah kg suda boyuda arttı emiyor şükür Allaha böyle koşturmaca bir hayata merhaba dedik @bebeem teşekkür ederim canım sağol iyi dileklerin için hepimizin sütü bol dayanıklılık ve gücü bol olsun
Maşallah canım senin bebeğin kız mı erkek miHadi hayirlisii benim minik35 gunluk oldu
Benim bebegim kiz. Senin ki ne canimMaşallah canım senin bebeğin kız mı erkek mi
Bende 3.prensesimi bekliyorumBenim bebegim kiz. Senin ki ne canim
Masallah barekallah. Rabbim hayirlisiyla kucagina versinBende 3.prensesimi bekliyorum
Teşekkür ederim inşallah canımZehranurHifa .!.:Masallah barekallah. Rabbim hayirlisiyla kucagina versin
Benim ki 3200 dogdu canim. Simdi kac gunluk ve kac kilo oldu bebegin?
benim bebiş de 3200 doğdu ve 34 günlük çok yakınmışız senin bebiş kaç kilo olduHadi hayirlisii benim minik35 gunluk oldu
En son sali gunu baktirdik kuzum.4400 gram dibenim bebiş de 3200 doğdu ve 34 günlük çok yakınmışız senin bebiş kaç kilo oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?