Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

ayyy harika Allahım bizede nasip etsin çok güzel ve kolay olmuş bence tabiRabbim hayırlı evlat etsin oğluşunu sağlıkla büyüsün inşaallah
Ayet el Kursi okudum salavat getirdim hep bi zaman sonra nefes de gittiginden şey edemedim tabi de :) insallah dogum yapmissindir sende giremedim iki gündür

ayyy harika Allahım bizede nasip etsin çok güzel ve kolay olmuş bence tabiRabbim hayırlı evlat etsin oğluşunu sağlıkla büyüsün inşaallah
Ayet el Kursi okudum salavat getirdim hep bi zaman sonra nefes de gittiginden şey edemedim tabi de :) insallah dogum yapmissindir sende giremedim iki gündür

evet yaptm çok şükür perşembe gecesi suyum geldi hastaneye gittik 2cm açılmayla yatış yapıldı ertesi gün 2ye kadar kendi sancım beklendi çok olmayınca suni sancı takıldı saat 23,30a kadar sancı çektim çok zordusonrasında 8cm açıklıkla 3saat daha geçti bir değişiklik olmayınca sezeryana alındım gece 1;20de zahidim dünyaya geldi çekilen acılar geride kaldı şimdi 4günlüğüz şükür iyiyiz RABBİm kimseyi bu yolda bırakmasın zor çok zor ama onu görünce herşey son buluyor sonsuz mutlulukla

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün kaç kilo doğdu bebiş, iyi mi ?

Inan ben rahatladim burada oh be :)) dün aklimdaydin acaba dedim doğurdu mu ne yapti giremiyorum da pek malum yedir icir eve kostur arada uyu olarak geçiyor günler :-/ biraz zor olmus üzüldüm ama sağsalim kavuşmuşsunuz ikiniz de iyisiniz ya ona da şükür önemli olan o Allah hayirli evlat etsin sütün bol olsun insallah arkadaşım :)

Inan ben rahatladim burada oh be :)) dün aklimdaydin acaba dedim doğurdu mu ne yapti giremiyorum da pek malum yedir icir eve kostur arada uyu olarak geçiyor günler :-/ biraz zor olmus üzüldüm ama sağsalim kavuşmuşsunuz ikiniz de iyisiniz ya ona da şükür önemli olan o Allah hayirli evlat etsin sütün bol olsun insallah arkadaşım :)

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün kaç kilo doğdu bebiş, iyi mi ?
sağolun kızlar iyiyiz şükür inanın tlfa dahi bakamıyorum nerde kaldı nete girmek3700 gr 52cm doğdu zahidim şimdi maşaallah kg suda boyuda arttı emiyor şükür Allaha böyle koşturmaca bir hayata merhaba dedik@bebeem teşekkür ederim canım sağol iyi dileklerin için hepimizin sütü bol dayanıklılık ve gücü bol olsun

Benim ki 3200 dogdu canim. Simdi kac gunluk ve kac kilo oldu bebegin?

Ne demek tatlim :) Bizde büyüdük hala hafif gelsek de ele 1 kilo almis tospam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…