Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

Yok canm kanli degil ama sivi yogun da degil kanama gecen muayaneden sonra oldu gecti o nisanmiydi muayeneden mi anlamadim bugun ayaktaydim hep inmis karnim kasilmala artiyor sanirim yavas yavas duzene girecek ama sanci hissetmiyirum
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim. Zaten son 20 gunun dopsada bişey olmaz inşallah

Artik dogsun istyo insan artik agirlik yapiyo oturamiyorum kalkamiyorum ☺
Sen şimdi şükret son günlerde aşağı kemiklerinden hatur hutur sesler gelcek ağırlıktan basınçtan :)) Allah cumlemizin yardımcısı olsun valla

Yok canm normal wc oturup kalkmasi sıknti oluyo klozetim yok evde olsada kullanmazdim sevmiyorum hic biyere gittigimdd bile normal wc kullaniyorum ☺
Bende hiç sevmiyordum ama son aylar mecbur kaldım valla

Yuruyemiyorum iki adimi sokakta zor gittim az once bugun daha agirim inadina klizete otumuyorum zarla zorla oturuyorum dusmeden geciririm insallah
İnşallah canım Allah yardım edecek oda gelip geçecek

Kızlarr merhaba KayaAylin Kuzum bi sen kaldın doğurmayan inşallah sende normal yollardan alırsın bebişini kucağına
Biz bugün 1 haftalık olduk çok şükür zorlu bir 5 gün geçirdim hiç geçmiyecek acılarım sanıyordum ama çok şükür günden güne azalıyor Sütüm var çok şükür bebişimi doyuracak kadar artsın diye dereotu incir bol sıvı ne varsa tüketiyorum gögüs uçlarım feci durumda ama emzirmek kadar mutlu edici bişey yok Sarılık başlangıcımız var değeri düşük bikaçgündürde artmıyor çok şükür Şimdilik bizde durumlar böyle sizde ne var ne yok kızlar bebeem ZehranurHifa

Çıldıracak gibi oluyorum bazenn. Binada çok gurultu var uyumuyor uyutmuyor 3 saatlik uykuylayım. Şimdide kucağımda Allah yardım etsin..

Amin canim insallah kucagima aldigim gunude gorurum rabbimin izniyle ne mutlu sizler atlattiniz sagllikla bende atlatirim dualarinizi esirgemeyin ☺

Çıldıracak gibi oluyorum bazenn. Binada çok gurultu var uyumuyor uyutmuyor 3 saatlik uykuylayım. Şimdide kucağımda Allah yardım etsin..

Ben dogum yaptıgımdan beri 1 yada 2 saat anca uyuyorum canım dikiş agrıları yatırmıyor sırt üstü yan hiçbirinde rahat edemiyorum benim minikte gece gündüze göre daha sıkıntılı geçiriyor.hem çok güzel hem çok zor bişeymiş annelik Allah yardımcımız olsun

Dikişler 8. 9. Gün tamamen geçiyor sen normal doğum muydun canım ? Bende bölük pörçük 3-4 saat anca uyuyorum

bende varım daha banada dua

Dikislerle yara olan memislerle ugrasiyoruz bi de erkek oldugundan oraya buraya isemesiyle :)) kendi sütünü sür de iyice emene kadar acik birak benim neredeyse yarilacakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…