- 4 Nisan 2014
- 268
- 50
- 18
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Yok canm kanli degil ama sivi yogun da degil kanama gecen muayaneden sonra oldu gecti o nisanmiydi muayeneden mi anlamadim bugun ayaktaydim hep inmis karnim kasilmala artiyor sanirim yavas yavas duzene girecek ama sanci hissetmiyirumKanlı akıntı mı peki ?
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim. Zaten son 20 gunun dopsada bişey olmaz inşallahYok canm kanli degil ama sivi yogun da degil kanama gecen muayaneden sonra oldu gecti o nisanmiydi muayeneden mi anlamadim bugun ayaktaydim hep inmis karnim kasilmala artiyor sanirim yavas yavas duzene girecek ama sanci hissetmiyirum
Artik dogsun istyo insan artik agirlik yapiyo oturamiyorum kalkamiyorum ☺Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim. Zaten son 20 gunun dopsada bişey olmaz inşallah
Sen şimdi şükret son günlerde aşağı kemiklerinden hatur hutur sesler gelcek ağırlıktan basınçtan :)) Allah cumlemizin yardımcısı olsun vallaArtik dogsun istyo insan artik agirlik yapiyo oturamiyorum kalkamiyorum ☺
Geliyo zaten tuvalete oturmak biseyi egilerek almak oyle zorlastiki bacaklarim sizliyo tutunarak kalkiyorumSen şimdi şükret son günlerde aşağı kemiklerinden hatur hutur sesler gelcek ağırlıktan basınçtan :)) Allah cumlemizin yardımcısı olsun valla
Klozete mi gidiyorsun canımmGeliyo zaten tuvalete oturmak biseyi egilerek almak oyle zorlastiki bacaklarim sizliyo tutunarak kalkiyorum
Yok canm normal wc oturup kalkmasi sıknti oluyo klozetim yok evde olsada kullanmazdim sevmiyorum hic biyere gittigimdd bile normal wc kullaniyorum ☺Klozete mi gidiyorsun canımm
Bende hiç sevmiyordum ama son aylar mecbur kaldım vallaYok canm normal wc oturup kalkmasi sıknti oluyo klozetim yok evde olsada kullanmazdim sevmiyorum hic biyere gittigimdd bile normal wc kullaniyorum ☺
Yuruyemiyorum iki adimi sokakta zor gittim az once bugun daha agirim inadina klizete otumuyorum zarla zorla oturuyorum dusmeden geciririm insallahBende hiç sevmiyordum ama son aylar mecbur kaldım valla
İnşallah canım Allah yardım edecek oda gelip geçecekYuruyemiyorum iki adimi sokakta zor gittim az once bugun daha agirim inadina klizete otumuyorum zarla zorla oturuyorum dusmeden geciririm insallah
Çıldıracak gibi oluyorum bazenn. Binada çok gurultu var uyumuyor uyutmuyor 3 saatlik uykuylayım. Şimdide kucağımda Allah yardım etsin..Kızlarr merhabaKayaAylin Kuzum bi sen kaldın doğurmayan inşallah sende normal yollardan alırsın bebişini kucağına
Biz bugün 1 haftalık olduk çok şükür zorlu bir 5 gün geçirdim hiç geçmiyecek acılarım sanıyordum ama çok şükür günden güne azalıyorSütüm var çok şükür bebişimi doyuracak kadar artsın diye dereotu incir bol sıvı ne varsa tüketiyorum gögüs uçlarım feci durumda ama emzirmek kadar mutlu edici bişey yok Sarılık başlangıcımız var değeri düşük bikaçgündürde artmıyor çok şükür Şimdilik bizde durumlar böyle sizde ne var ne yok kızlar bebeem ZehranurHifa
Amin canim insallah kucagima aldigim gunude gorurum rabbimin izniyle ne mutlu sizler atlattiniz sagllikla bende atlatirim dualarinizi esirgemeyin ☺Kızlarr merhabaKayaAylin Kuzum bi sen kaldın doğurmayan inşallah sende normal yollardan alırsın bebişini kucağına
Biz bugün 1 haftalık olduk çok şükür zorlu bir 5 gün geçirdim hiç geçmiyecek acılarım sanıyordum ama çok şükür günden güne azalıyorSütüm var çok şükür bebişimi doyuracak kadar artsın diye dereotu incir bol sıvı ne varsa tüketiyorum gögüs uçlarım feci durumda ama emzirmek kadar mutlu edici bişey yok Sarılık başlangıcımız var değeri düşük bikaçgündürde artmıyor çok şükür Şimdilik bizde durumlar böyle sizde ne var ne yok kızlar bebeem ZehranurHifa
Çıldıracak gibi oluyorum bazenn. Binada çok gurultu var uyumuyor uyutmuyor 3 saatlik uykuylayım. Şimdide kucağımda Allah yardım etsin..
Amin canim insallah kucagima aldigim gunude gorurum rabbimin izniyle ne mutlu sizler atlattiniz sagllikla bende atlatirim dualarinizi esirgemeyin ☺
Dikişler 8. 9. Gün tamamen geçiyor sen normal doğum muydun canım ? Bende bölük pörçük 3-4 saat anca uyuyorumBen dogum yaptıgımdan beri 1 yada 2 saat anca uyuyorum canımdikiş agrıları yatırmıyor sırt üstü yan hiçbirinde rahat edemiyorum benim minikte gece gündüze göre daha sıkıntılı geçiriyor.hem çok güzel hem çok zor bişeymiş annelik Allah yardımcımız olsun
bende varım daha banada duaKızlarr merhabaKayaAylin Kuzum bi sen kaldın doğurmayan inşallah sende normal yollardan alırsın bebişini kucağına
Doktor hangi tarihi verdi canım sana ?bende varım daha banada dua
cok ilginç SATa göre 14 aralık satım 19eylül ama dün dr bugün dolmuş günün dedi cuma tekrar gel dedi kasılmalar aşşaya batmalar bel ağrısı var gerisi yok bekliyoruz sen kaçta doğurdun deni takip ettim benDoktor hangi tarihi verdi canım sana ?
Dikislerle yara olan memislerle ugrasiyoruz bi de erkek oldugundan oraya buraya isemesiyle :)) kendi sütünü sür de iyice emene kadar acik birak benim neredeyse yarilacaktiKızlarr merhabaKayaAylin Kuzum bi sen kaldın doğurmayan inşallah sende normal yollardan alırsın bebişini kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?