Doğuma Hazırlık Doğumunu bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pnr11987

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2013
27
7
8
35
Denizli
Merhaba arkadaşlar sunan 34. Hafta içindeyim geçen hafta kanamam gelip işten ayrılmak zorunda kaldım ve evde dinlenmekteyim doğumun ne zaman olacağı henüz belli değil benim gibi sonradan sıkıntı yaşayan arkadaşlarım var mı sıkıntılarimizi birlikte paylaşalım Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.

öncelikle geçmiş olsun dikkatli ol canım sakın kendini yorma
umarım sağlıklı bir doğum geçirirsin ve bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın
ben de 21. hafta içindeyim ve bebeğim son anda sürpriz yapmazsa kız olacak :) doğum tahmini 26 aralık
seninkinin cnsiyeti ne

Teşekkür ederim canım yormamaya calisiyorum zaten yatıp dinleniyorum bebeğimin cinsiyeti erkek senin hamileliğin nasıl geçiyor

Teşekkür ederim canım yormamaya calisiyorum zaten yatıp dinleniyorum bebeğimin cinsiyeti erkek senin hamileliğin nasıl geçiyor

çok şükür sorunsuz geçiyor ne bulantım oldu ne ağrım ne halsizliğim maşallahı var kızımın ki zaten gündüz sürekli uyuyor babası gibi miskin olacak gece ufak ufak hareketleniyoruz o kadar işte
aşermem falan da olmadı kendimi eksik hissediyorum haaa pardon 1 kez aşerdim o da ıspanak :)
senin hazırlıklar nasıl gidiyor bana biraz anlatırmısın çok acemiyim bu konuda neyi nasıl yapçam bilmiyorum çok paniğim yani

Hiç panikleme canım hepsi olup gidiyo ben çalıştığım için bi çok şeyi sağolsun annem halletti benim hazırlıkların hepsi tamam az al bebeğin kıyafetlerini kendi geceligimi almıştım hemen 6. Ay bitti cantami hazırladım bi valizin içine küçük hurclar halinde bebeğin giyicegini kendi giyecegimi koydum şimdi tek hazırlanması gereken hastane odası süslecez onun bi kaç eksiği kaldı o kadar sormak istediğin varsa elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…